4 din 4
4
Va rog o mana de ajutorrrrr…..
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

am io un fel de Patch care cik rezolva problema Mac-urilor mai vechi care nu recunosc peste 120 GB…sau ceva de genu, nu stiu exact pt ck nu l-am incercat
dar merita sa incerci; nu stiu de unde l-am luat dar poti sa-l iei de la mine

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.03.06

Multumesc mult, dar eu nu vreau sa pun un alt hard, pe cel de 40G l-a vazut fara probleme…

Semnătură 

MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Mihai Popa - 16 Iunie 2006 07:05 PM

L-am citit si eu, insa aici spune ca prima partitie sa fie STRICT SAU MAI MIVA DE 8G, ceea ce la mine e valabil, in conditiile in care in aceeasi configuratie a functionat pana sa ii fac ceva, nu stiu ce, cu DW.
Multumesc…

just, pe imac-urile g3 cu hdd de 4-6 gigi, e o conditie ca PRIMA partitie sa aiba sub 8 gigi, altfel nu o vede installerul. ai formatat corect la 7.5 gigi (oricum, daca faceai o partitie mai mare, nu se intampla nimic grav, pur si simplu installerul nu vedea nicio partitie si nu puteai instala, o luai de la capat).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Firmware-ul este un set de instructiuni implementate intr-un dispozitiv (HD, CD-rom, ...)
care comanda dispozitivul cu privire la functiile pe care acesta trebuie sa le execute.
Setul de instructiuni este stocat intr-o memorie nevolatila (care nu isi pierde continutul la
deconectarea de la tensiune) ROM, PROM, EPROM, FLASH, aflata de obicei pe placa
electronica de control a dispozitivului.

Biosul spre exemplu este un firmware al dispozitivelor de intrare si iesire

Cand faci un update de firmware iti spune ca daca procesul de instalare a programului
este intrerupt in timpul executiei, aceasta poate cauza erori care iti fac dispozitivul inutilizabil.
Daca Firmare-ul pe care ai incercat sa-l instalezi nu era bun, sau potrivit, putea cauza astfel de erori
adica, HD-ul nu mai stie interpreta corect instructiunile pe care le primeste de la systemul de operare.

Ce poti face in cazul acesta este sa intrii pe site la firma producatoare a HD-ului respectiv, sa
downladezi un firmware potrivit si sa il instalezi pe HD. daca este problema cu HD-ul

dar daca ai facut un update de firmware la placa de baza, sau la o anumita componenta de
pe placa de baza, trebuie sa o restaurezi la parametrii initiali pentru a o readuce la stare de
functionalitate. Trebuie sa reinstalezi programelul inscris in acel chip, care a fost alterat

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
calimac - 17 Iunie 2006 05:26 AM

Firmware-ul este un set de instructiuni implementate intr-un dispozitiv (HD, CD-rom, ...)
care comanda dispozitivul cu privire la functiile pe care acesta trebuie sa le execute.
[...[

Just… mi-a bătut inima tare cînd am făcut firmware update la un macmini intel împrumutat 3 zile, să văd cum merge windows-u pe el. Scrie clar în instrucțiuni că, dacă dai rateu cu firmware update (de ex., se oprește curentul), e belea mare de tot.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
Rank
Newbie
Din: craiova

n-am citit toata povestea dar cred ca poti sa bagi hardul in pc formatezi si pe urma iar in mac
pc-ul o sa stearga ce a scris macul in DEFAULT CATCH
si nu te mai juca cu DISK WARRIOR

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ce DiskWarrior ai folosit?

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06
Mihai Popa - 14 Iunie 2006 04:59 PM

imi puteti da o adresa de unde sa descarc Norton? ca eu nu am asa ceva…
Multumesc

incearca pe http://www.serialz.to

4 din 4
4

‹‹ Alta problema      Mac Mini Intel run’s... ››