Mac mini cu Intel Core 2 Duo - super rapid!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cineva a modificat un Mac Mini si a pus in el un procesor Intel Core 2 Duo (2,16 GHz), ultima noutate de la Intel. Rezultatul? Mini-ul a dat de pamant cu doua PowerMac G5 Dual la 1,8 si 2,5 GHz, la conversia MP3 -> AAC in iTunes!!

http://macenstein.com/default/archives/323

Sa nu uitam ca Mini-ul are HD de laptop, lent… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iata si niste poze din procesul schimbarii procesorului: http://homepage.mac.com/macaholicg5/PhotoAlbum12.html

De abia astept sa apara noile miniuri!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

smecher !!!!!

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 14 Iunie 2006 01:01 PM

Cineva a modificat un Mac Mini si a pus in el un procesor Intel Core 2 Duo (2,16 GHz), ultima noutate de la Intel

...inca un pas spre perfectiune.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa-mi dati voie sa ma indoiesc!
N-au reusit iMacurile Duo sa faca asta, si o face un mini modificat. Poate intr-un test, unu singur, cu soft dedicat. Comparatii de astea s-au mai facut, da’ n-a iesit asa. Au iesit aproape in multe teste, au iesit catastrofal sub Rosetta, asa ca dati-mi voie sa nu cred pina nu vad. Oricum, daja, intre noi, sint citiva care au intel. Si n-am auzit chiuituri de bucurie! Inca. Deci, dupa parerea mea, Intel Core Duo 2007 = PPC G5 2005. Haios, nu?
Stiu ca oamenii vor ca intelul sa dea cu tifla lu’ G5, da’ mai au inca un an!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 14 Iunie 2006 03:24 PM

N-au reusit iMacurile Duo sa faca asta, si o face un mini modificat. Poate intr-un test, unu singur, cu soft dedicat. Comparatii de astea s-au mai facut, da’ n-a iesit asa. Au iesit aproape in multe teste, au iesit catastrofal sub Rosetta, asa ca dati-mi voie sa nu cred pina nu vad. Oricum, daja, intre noi, sint citiva care au intel. Si n-am auzit chiuituri de bucurie! Inca. Deci, dupa parerea mea, Intel Core Duo 2007 = PPC G5 2005. Haios, nu?

Păi am mai vorbit despre asta… dar aplicațiile deja UB (Universal binary) se vor mișca, evident, mai repede cu șmecheria asta. Cred că, așa cum zice meșterul, conversia cu pricina și alte aplicații zboară cu procesorul ăla.
Vor fi evident puturoase aplicațiile cu Rosetta în spate.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iaru - 14 Iunie 2006 03:24 PM

Sper ca ai remarcat ca e vorba de procesoarele Intel Core 2 Duo, nu de Intel Core Duo care sunt deja existente in Mac-uri. Astea cu “2” sunt o generatie noua care cica sunt mai rapide si se incalzesc mai putin decat Core Duo. Deci e posibil ca 2007 de care pomenesti sa fi venit un pic mai repede. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu cred ca trebuie sa vedem si din alte surse. Cum spuneam mai demult, Core Duo nu era in cea mai buna forma in clipa lansarii.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cred ca asta este ...

Apple Mini Mac, Centrino CoreDuo T2500, 2 GHZ

si il gasiti la sectiunea vanzari acum LOL

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Frumos procesorul, poate la anul cand apare unul mai voinic fac si eu un upgrade pe imac. Oricum are cache dublu 4mb vs 2mb.
Insa tin si sa il contrazic un pic pe Iaru. Eu chiar sunt super multumit de cum merge procesorul Intel de pe imac si nu ma prea dezamagit pana acum

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

De acord cu Kracker,si eu sunt super multumit de imac si cu 512 mb memorie se misca mai bine decat am sperat.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

‹‹ Magazin Apple Online - România      cerere ››