Am o droaie de probleme cu ultrasn0w si cosmote .. nu se împacă nici gând unul cu latul, mai pe scurt, pot suna dar sub nici o formă nu pot primi apeluri .. ori sună ocupat la cel ce mă sună, ori ... aveți idee ? are cineva un carrier settings pentru cosmote ? mai e cineva în situația mea !?
Si eu sunt pe Cosmote si am avut probleme de genul asta, cu toate ca am telefonul deblocat din fabrica.
Semnal full si cu toate astea cand ma sunam de pe alt telefon imi spunea ca este inchis tel.
Daca sunam de pe Cosmote dupa aceea mergea sa fiu sunat o data de doua ori….dupa care revenea cu problema.
Restore si se rezolva. Cred ca este ceva de la Cosmote.
Cu acelasi tel pe Vodafone nu am avut niciodata proleme.
Am o droaie de probleme cu ultrasn0w si cosmote .. nu se împacă nici gând unul cu latul, mai pe scurt, pot suna dar sub nici o formă nu pot primi apeluri .. ori sună ocupat la cel ce mă sună, ori ... aveți idee ? are cineva un carrier settings pentru cosmote ? mai e cineva în situația mea !?
Și eu am Cosmote și nu-s probleme… nu pot verifica ori confirma cele spuse.
Nu știu atunci ce naiba se întâmplă. Pur și simplu, o ia razna telefonu .. Dacă îl las pe orange, nu am nici un fel de probleme .... am făcut restore de nu știu câte ori ...!!!!
eu am cosmote + iphone 3G v 2.2 din ianuarie de când a apărut yellowsn0w şi până acum nu am avut probleme legate de apeluri sau sms, după mine e mai fiabil 2.2 + cosmote decât 3.0 dacă nu foloseşti MMS îţi recomand un restore la 2.2
scz, răspunsul era pt dorin ..., poate fi din cauza ultrasn0w-ului, de aceea spuneam să treci la 2.2 si să-i faci unlock cu yellowsn0w
încă nu am butonat 3gs :((
s-ar putea sa fie problema si de la furnizorul telefonului….adica daca e luat din RO sau din alta parte…eu de exemplu il am din SUA si nu am avut absolut nicio problema cu Cosmote sau cu orice alt fel de furnizori din america/RO…