1 din 4
1
Cosmote si iphone 3g
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Am o droaie de probleme cu ultrasn0w si cosmote .. nu se împacă nici gând unul cu latul, mai pe scurt, pot suna dar sub nici o formă nu pot primi apeluri .. ori sună ocupat la cel ce mă sună, ori ... aveți idee ? are cineva un carrier settings pentru cosmote ? mai e cineva în situația mea !?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Si eu sunt pe Cosmote si am avut probleme de genul asta, cu toate ca am telefonul deblocat din fabrica.
Semnal full si cu toate astea cand ma sunam de pe alt telefon imi spunea ca este inchis tel.
Daca sunam de pe Cosmote dupa aceea mergea sa fiu sunat o data de doua ori….dupa care revenea cu problema.
Restore si se rezolva. Cred ca este ceva de la Cosmote.
Cu acelasi tel pe Vodafone nu am avut niciodata proleme.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dorin - 27 Iunie 2009 10:37 PM

Am o droaie de probleme cu ultrasn0w si cosmote .. nu se împacă nici gând unul cu latul, mai pe scurt, pot suna dar sub nici o formă nu pot primi apeluri .. ori sună ocupat la cel ce mă sună, ori ... aveți idee ? are cineva un carrier settings pentru cosmote ? mai e cineva în situația mea !?

Și eu am Cosmote și nu-s probleme… nu pot verifica ori confirma cele spuse.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Nu știu atunci ce naiba se întâmplă. Pur și simplu, o ia razna telefonu .. Dacă îl las pe orange, nu am nici un fel de probleme .... am făcut restore de nu știu câte ori ...!!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Schimbarea cartelei? E cumva cartelă pe 1 bit?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

să nu râzi .. cum î-mi dau seama dacă este cartelă de 1 bit sau nu ?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

iphone 3GS + Cosmote————-aceeasi problema. am bagat cartela Vodafone, nici macar un apel nu pierde. cu cartela de Cosmote pierde 80-90%............

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Am avut si eu ceva probleme de genul asta pe 3G…am stat in RO o luna pe cosmote si facea figuri….am pus 3G pe OFF si a mers fara probleme….incearca…

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

probabil pentru ca cosmote nu are 3g,edge

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

O simpla cautare pe Google zice clar ca operatorul Cosmote nu are licenta 3G, deci posibil daca dati off la 3G din meniu sa mearga smile

bafta

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

posibil nu, 3G e pe off, am pus si EDGE pe off si aceeasi problema, pierde aproape toate apelurile….........

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

eu am cosmote + iphone 3G v 2.2 din ianuarie de când a apărut yellowsn0w şi până acum nu am avut probleme legate de apeluri sau sms, după mine e mai fiabil 2.2 + cosmote decât 3.0 dacă nu foloseşti MMS îţi recomand un restore la 2.2 smile

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

se pare ca nu ai citit primul meu post…......eu am 3GS…...........

Semnătură 

iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08
dorin - 27 Iunie 2009 10:37 PM

scz, răspunsul era pt dorin ..., poate fi din cauza ultrasn0w-ului, de aceea spuneam să treci la 2.2 si să-i faci unlock cu yellowsn0w
încă nu am butonat 3gs :((

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.09

Pana la urma ai gasit vreo rezolvare sau te-ai resemnat?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.09

s-ar putea sa fie problema si de la furnizorul telefonului….adica daca e luat din RO sau din alta parte…eu de exemplu il am din SUA si nu am avut absolut nicio problema cu Cosmote sau cu orice alt fel de furnizori din america/RO…

1 din 4
1

‹‹ Iphone in masina      iphone notes sync ››