2 din 4
2
Cosmote si iphone 3g
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 27.10.09

Si eu am aceeasi problema pe iphone 2G,pe vodafone pierd toate apelurile iar pe cosmote merge struna,pana la urma i-ati dat de cap problemei?

HELP ME!

Semnătură 

Isn’t Disney World a people trap operated by a mouse?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

in sfarsit ... 3G pe cosmote si se misca fff bine smile

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.09

eu nu am gasit nimic pe cosmote ....ca 3G…informatii etc…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

nici eu…are cineva idee: exista sau este in plan ab de date pt mobil la cosmote(3G)?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

cosmote nu are 3g, asta e singura problema

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

aaaa da acum are

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie

Am sa atasez aici un articol de pe wall street magazine,nu am tradus dar cred ca intelegeti (rezolvarea dilemei “cosmote si 3G”)

Cosmote, the third largest mobile telecom carrier in Romania, launched the 3G services offering high speed mobile Internet access and countrywide broadband coverage.

The 3G services are available in 11 cities of the country: Bucharest, Iasi, Cluj-Napoca,Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita, Orastie, plus almost 300 localities.

harta acoperire cosmote

In the local market, only Vodafone provides mobile internet services at such speeds. The telecom carrier launched these services in fall last year.

In September 2009, Zapp said it would make these facilities available in its network. Zapp was acquired in summer last year by Cosmote.

The third largest carrier in Romania unveiled its first broadband internet offer for residential customers in January this year.

Last year, Cosmote recorded revenues of €423 million and a customer base of around 7 million.

Cosmote Romania’s 3G mobile broadband services are available through Connect 3G programs, for mobile Ιnternet and laptop connectivity, offering the highest data volumes and speeds of up to 21.6 Mbps (for example 5GB for €11.9 /month, VAT included).

Complementary to its 3G services launch, Cosmote also offers laptop connectivity through Connect EVDO, offering the widest coverage of high speed Internet, at speeds of up to 3.1 Mbps.

Covering almost 58% of the population, the 3G network offers Internet access with speeds of up to 21.6 Mbps.

In addition to 3G, Cosmote offers mobile internet services with speeds of up to 3.1 Mbps on the CDMA network, utilizing the largest population coverage.

Deci WOW,se misca baietii de la Cosmote.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

foarte ciudat….cand activez 3G-ul pe cosmote…..imi apare in loc de carrier name RO COSMOTE….22606….what the ef is that?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie

Si apropo de problema cu apelurile, toate iphon-urile (2G,3G,3GS) au obiceiul de a se conecta la internet non-stop.Daca aveti 3G la telefon si operatorul furnizeaza serviciul de 3G,e ok.
Problema cu apelurile apare atunci cand nu este 3G,telefonu se v-a conecta la sursa prin EDGE(cazul la Orange) sau pe GPRS (la Vodafone),eu am 2G si am orange in el,toate apelurile le primesc,in schimb la GPRS problema e ca foloseste aceeasi linie care o foloseste si linia de apel,si atunci nu primesti apelurile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Alex D - 02 Mai 2010 02:25 PM

foarte ciudat….cand activez 3G-ul pe cosmote…..imi apare in loc de carrier name RO COSMOTE….22606….what the ef is that?

dupa ce iti apare acel “22606” trece automat la numele operatorului, deci e ok. Inca mai au cei de la cosmote de lucrat la acoperire, de exemplu la metrou ai numai edge, si mai sunt cazuri cand dispare 3g-ul si apare edge, dar doar pentru 5 - 10 sec max. Se poate trece cu vederea. Plus ca pentru 2,99 / luna (far tva) ai nelimitat aduce un plus celor de la cosmote.
Aaa.. un minus ar fi ca nu merg toate aplicatiile, gen yahoo mail (gmail functioneaza), vampires, etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
sandubloc - 02 Mai 2010 06:39 PM

dupa ce iti apare acel “22606” trece automat la numele operatorului, deci e ok. Inca mai au cei de la cosmote de lucrat la acoperire, de exemplu la metrou ai numai edge, si mai sunt cazuri cand dispare 3g-ul si apare edge, dar doar pentru 5 - 10 sec max. Se poate trece cu vederea. Plus ca pentru 2,99 �/ luna (far tva) ai nelimitat aduce un plus celor de la cosmote.
Aaa.. un minus ar fi ca nu merg toate aplicatiile, gen yahoo mail (gmail functioneaza), vampires, etc.

deci stai sa inteleg….apare acel 22606….dar nu dispare….. ramane asa…..sunt pe cartela….recent schimbat de la abonament….inca nu am gasit niste preturi pt cartele la 3G sau EDGE….anybody help me with that?

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Alex D - 02 Mai 2010 06:41 PM
sandubloc - 02 Mai 2010 06:39 PM

dupa ce iti apare acel “22606” trece automat la numele operatorului, deci e ok. Inca mai au cei de la cosmote de lucrat la acoperire, de exemplu la metrou ai numai edge, si mai sunt cazuri cand dispare 3g-ul si apare edge, dar doar pentru 5 - 10 sec max. Se poate trece cu vederea. Plus ca pentru 2,99 �/ luna (far tva) ai nelimitat aduce un plus celor de la cosmote.

deci stai sa inteleg….apare acel 22606….dar nu dispare….. ramane asa…..sunt pe cartela….recent schimbat de la abonament….inca nu am gasit niste preturi pt cartele la 3G sau EDGE….anybody help me with that?

@Alex D

Du-te la cosmote si cere-le o cartela noua cu nr tau daca zici ca ai fost pe abonament si ai trecut la cartela.Mai apar probleme si din cauza asta,merita incercat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Yap…dacă schimbi cartela nu îți va mai apărea numărul ala.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.09

Mi-a aparut si mie acel “22606” dar dupa un restart si-a revenit smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member

@Alex D
pentru internet am activata extraoptiunea web’n'walk (dar am abonament), banuiesc ca sunt aceleasi tarife si pentru cartela ... cel mai sigur te informezi cu un apel la 1234
iti afecteaza cu ceva semnalul daca iti ramane acel “22606” in loc de “RO COSMOTE” ?

@green apple
extraoptiunea web’n'walk iti ofera 3G pe cosmote

Semnătură 

2 din 4
2

‹‹ Iphone in masina      iphone notes sync ››