3 din 4
3
Cosmote si iphone 3g
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.08.09

ultima data cand am verificat…web-n-walk nu era compatibil cu iphone…. nu aveau aplicatie pt os-ul iphoneului….

pot lasa si acel 22606…semnalul este ok…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08

“oficial” nu e compatibil, dar am activat extraoptiunea si mare parte din aplicatii functioneaza (maps,weather, facebook, appstore, teamviewer, roradio, yahoomessenger, cydia, etc)

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dacă vă deranjează atît de tare, căutați în Cydia Make it Mine și scrieți ce vreți la operator. Chiar și Cosmote RO. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
sandubloc - 03 Mai 2010 12:03 PM

“oficial” nu e compatibil, dar am activat extraoptiunea si mare parte din aplicatii functioneaza (maps,weather, facebook, appstore, teamviewer, roradio, yahoomessenger, cydia, etc)

da-mi mai multe info te rog….cum ai facut asta…cat costa….se merita? iti ajunge traficul ? etc….ms anticipat

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member

intri aici pentru detalii cu privire la extraoptiune, costa 2,99 eur (fara TVA) / luna sau poti plati si pe zi (nu recomand)
ai trafic nelimitat
cum se misca, hmmm .. am avut timp de 2 luni conexiune edge, ma plictiseam pana se incarcau paginile, acum cu 3G-ul parca e “flash” (dar cred ca e doar o impresie, avand in vedere ca am trecut de la edge la 3G)
conexiuni din safari (nu folosesc opera mini)
google se incarca in 2-3 sec (au pagina special pentru mobil)
yahoo in aprox 18-20 sec
macuser in aprox 16-18 sec
daca se merita ... depinde de aplicatiile folosite, din cauza ca extraoptiunea nu e “compatibila” cu ifon, au multe porturi blocate, cele pentru email, etc. eu mai am contract cu ei pana in octombrie, altfel as fi trecut la orange ...
una peste alta sunt multumit de internetul oferit de cosmote, dar cam duc lipsa de yahoo mail.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

sarumana de info…..o bere binecuvantata pt tine…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Le-am dat si eu un mail oficial.. cerand detalii tehnice. Daca imi ofera Internet 3G la nivelul Vodafone/Orange (si un deal avantajos), ma gandesc serios sa trec cu toata firma pe Cosmote.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
Alex Andreescu - 03 Mai 2010 09:04 PM

Le-am dat si eu un mail oficial.. cerand detalii tehnice. Daca imi ofera Internet 3G la nivelul Vodafone/Orange (si un deal avantajos), ma gandesc serios sa trec cu toata firma pe Cosmote.

ofera ei multe….dar sincer mai au de lucrat la capitolul 3G fata de Orangina si Voda - cel putin la preturi…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Alex D - 03 Mai 2010 09:05 PM

ofera ei multe….dar sincer mai au de lucrat la capitolul 3G fata de Orangina si Voda - cel putin la preturi…

de ce zici la preturi ? eu zic ca e cea mai buna oferta la 3,56 (tva inclus) sa ai trafic nelimitat, parca cei de la orange au 5eur/500mb si vodafopne 2eur/100 mb

@alex andreescu

pana acum am trimis 3 mailuri la cei de la cosmote, primul cu peste 6 luni in urma si ultimul acum 6 saptamani , dar nu am primit raspuns ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member
sandubloc - 03 Mai 2010 09:17 PM
Alex D - 03 Mai 2010 09:05 PM

de ce zici la preturi ? eu zic ca e cea mai buna oferta la 3,56 (tva inclus) sa ai trafic nelimitat, parca cei de la orange au 5eur/500mb si vodafone 2eur/100 mb

@alex andreescu

pana acum am trimis 3 mailuri la cei de la cosmote, primul cu peste 6 luni in urma si ultimul acum 6 saptamani , dar nu am primit raspuns ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

salut

stie cineva cum se poate face pe iphone 3g simplu sa mearga internetul chior de la cosmote, nu webnwalk?
inainte sa se activeze 3g, mergea brici EDGE, dar dupa ce s-a activat nu mai merge deloc.
ma gandesc sa nu fie de la faptul ca poate astia nu au setat in APN backward compatible si cu hsdpa si a ramas doar hspa sau hsdpa+ pe care iphone 3g nu le are?
pe 3gs merge fara probleme? pe iphone-ul 3g merge si vodafone si orange internet fara probleme pe 3g, doar la cosmote?
anyone?

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

deci se pare ca sunt complet pe dinafaracu 3g-ul de cosmote…la orange…cat am fost la munte aveam edge-ul de la mama lui si mergea f bine…acum insa pe cmt…. :-s

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Mda. si astept si tot astept raspuns la mail.

Intre timp am sunat si mi-au zis ca (evident) iPhone 3G nu e compatibil cu Web’nWalk-u lor si ca 3G este disponibil prin modem USB pt laptop. Merge si pe iPhone, dar nu e suportat si cica ar avea multe porturi blocate. Oricum, am sunat de doua ori si am primit alte raspunsuri..in general ca ’ nu e oficial suportat pe iPhone’. Cred ca imi iau o cartela, imi activez optiunea o luna si vad eu singur..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Alex Andreescu - 05 Mai 2010 09:59 AM

Mda. si astept si tot astept raspuns la mail.

Cred ca imi iau o cartela, imi activez optiunea o luna si vad eu singur..

u do that and let us know…

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member

confirm eu treaba cu porturile blocate :(

Serviciul Wireless Internet îţi facilitează accesul la Internet oriunde ai fi, prin intermediul unui terminal compatibil cu tehnologia 3G/EDGE/GPRS (telefon mobil, cartelă PCMCIA pentru calculatoare portabile/modem mobil pentru calculatoare portabile).

Dacă telefonul tău nu poate fi configurat automat, setările necesare conectării la Internet sunt:

1. Parametrii generali pentru configurarea telefonului mobil (accesând Internetul de pe telefonul mobil, cu un software specific)
      * APN (Access Point Name): internet
      * Nume utilizator: nu se completează
      * Parola: nu se completează
      * Pagina de start: http://www.cosmote.ro/ro/html/internet.htm
      * Când se face conectarea la Internet direct de pe telefon nu este nevoie să se seteze număr de dial-up.

Semnătură 

3 din 4
3

‹‹ Iphone in masina      iphone notes sync ››