Sunt in dilema - cei de la orange au o oferta acum pt iPhone 3G la 309 Euro cu abonament de 20E pt 2 ani. Problema e ca a aparut si 3GS, dar m-ar interesa doar daca va fi valabil abonamentul de 20E - chiar daca va fi 500E telefonul. Abonamentele de 40, 60E sunt prea scumpe pt mine.
Ce credeti? Sunt sanse sa pastreze abonamentul asta si pt 3GS? Se merita sa astept (oara va mai fi valabila oferta actuala pt iPhone 3G cand apare 3GS?)?
Diferenta intre cele 2 telefoane este destul de mare, in aplicatii 3D 3GS e chiar de 4x mai rapid se pare. Si compasul digital poate duce la aparitia unor aplicatii interesante zic eu. HELP!
Pai daca iti permiti sa scoti 500 de eur pentru telefon, de ce te cramponezi de abonament?
Iei aparatul la liber, si iti faci abonament de care vrei, la ce operator vrei.
pai e 500E la liber? sunt abonat orange deja - deci nu ma deranjeaza daca e locked
am foarte multe cheltuieli lunare - nu m-as inhama la 60E suplimentari cand nu am nevoie practic de ce-mi ofera acel abonament
Sunt in dilema - cei de la orange au o oferta acum pt iPhone 3G la 309 Euro cu abonament de 20E pt 2 ani. Problema e ca a aparut si 3GS, dar m-ar interesa doar daca va fi valabil abonamentul de 20E - chiar daca va fi 500E telefonul. Abonamentele de 40, 60E sunt prea scumpe pt mine.
Ce credeti? Sunt sanse sa pastreze abonamentul asta si pt 3GS? Se merita sa astept (oara va mai fi valabila oferta actuala pt iPhone 3G cand apare 3GS?)?
Diferenta intre cele 2 telefoane este destul de mare, in aplicatii 3D 3GS e chiar de 4x mai rapid se pare. Si compasul digital poate duce la aparitia unor aplicatii interesante zic eu. HELP!
Probabil că 3GS este considerabil mai rapid ca 3G, dar n-aș mînca pe pîine tot ce încearcă să ne vîndă Apple. Adică, nu m-aș arunca să zic de pe acum că 3GS este chiar cu 4x mai rapid. Se zicea că 3G, cu OS 3, este cu nu știu cît mai rapid față de 2.2.1, dar eu am observat că-i puțin mai încet cînd navighezi prin meniuri, de exemplu.
Dar, OK, să zicem că este mai rapid. Marketing-ul Apple vorbește mult de jocuri. Gîndește-te cît te joci, cît ești dispus să cheltui pe AppStore. Dacă nu foarte mult, deja 3G-ul mult mai ieftin arată mai bine. Cît despre compas, video și voice control, iar: cît o să le folosești? Sunt funcții interesante, dar nu “life saving”, cum s-ar zice… Bine, în afară de compas…
Eu am cumpărat 3G, la liber, cu 509 euro a doua zi de cum a apărut… Am avut banii și l-am vrut eu neapărat, dar, financiar, a fost o prostie, pentru că la cîteva săptămîni se vindea cu 380 pe macuser, tot nou…
“Șmecheria” cu 3G și 3GS e mai ales partea de net. Dacă primești multe mailuri, ai nevoie de tethering pentru că ești pe drumuri mereu, etc., 3G e de ajuns. Dacă cumperi oricare dintre ele și nu te folosești de partea de net, le iei degeba, zic eu.
Eu am cumpărat 3G, la liber, cu 509 euro a doua zi de cum a apărut… Am avut banii și l-am vrut eu neapărat, dar, financiar, a fost o prostie, pentru că la cîteva săptămîni se vindea cu 380 pe macuser, tot nou…
Cam aşa am păţit şi eu. 470 euro prelungindu-mi cu 2 ani obligaţia contractuală la un abonament de 3 euro (fără opţiuni)
@El_Cid
Eu zic că merită să aştepţi lansarea 3GS-ului şi publicarea ofertelor oficiale. (nu peste foarte mult timp)
Preţurile pentru telefon vor fi mai mici de 500E dar cu abonament lunar mare 39, 59E. Dacă ai 500 euro… cam ăsta va fi preţul la Orange pentru un iPhone 3GS la liber (codat în reţeaua Orange totuşi).
Ofertele Orange nu se vor schimba foarte mult, după cum nici în State sau în Europa nu s-au schimbat comparând ofertele care au fost pentru 3G şi care sunt pentru 3GS.
ar fi bine sa-l gasesc la liber la banii astia ma multumesc si cu 16GB normal
asteptam si vedem - nu inteleg insa partea cu: l-ai cumparat cu 509 euro si peste cateva sapt era cu 380 euro nou. De unde, cum faceau rost userii respectivi de iPhone la asemenea pret?
nu inteleg insa partea cu: l-ai cumparat cu 509 euro si peste cateva sapt era cu 380 euro nou. De unde, cum faceau rost userii respectivi de iPhone la asemenea pret?
La noi, în frumoasa ţară România:
Băieţilor cu firme şi cu multe puncte TY şi drepturi mari de fidelizare le convine să-l vândă la preţuri mici, pentru că au plătit puţin pe telefon (cash). Sunt şi oameni disperaţi care s-au înhămat la un abon. de 59 de euro pe luna, luând telefonul la 179 euro pentru că au nevoie de bani rapid… şi l-au vândut la 300 şi ceva de euro! (cum s-a întmplat cu creditul doar cu buletinul cand oamenii işi făceau credite pentru produse pentru a le vinde ulterior.. ei urmând să plăteasca 4-5 ani nişte rate usturătoare).
Se mai şi fură dar să nu vorbim despre asta…
În State:
Îţi iei un Family Plan şi poţi cumpăra mai multe iPhone-uri. Practic pentru acest plan “Nation 4000 FamilyTalk w/Rollover® Minutes” plăteşti 199 usd/luna + 9.99 pentru fiecare numar adaugat şi poţi alege mai multe telefoane. (online poti lua doar 1 iPhone). Ulterior… poţi folosi alte telefoane in cadrul acestui plan sau sa folosesti iPhoanele de prima generatie si cele 3G sa le vinzi… oamenii fac şmecherii.
Mai era o chestie prin care, cumparai iPhone 3G la 199 usd la abon. de 70 usd pe luna; tineai cel putin o luna contractul iar apoi il puteai rezilia platind o penalizare doar de 170 usd si iata… un telefon ieftin.
Sunt si alte “mişmaşuri” probabil de care nu ştim, ce să zic.