Reintoarcere la 2.2.1
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08

Salut la toata lumea. Dupa mai multe zile de testat versiunea 3 pe iPhone-ul meu 2G, sunt profund dezamagit de problemele care mi-au aparut…. As vrea prin urmare sa revin la versiunea trecuta, adica 2.2.1. Dupa mai multe incercari shi tutoriale urmate de pe YouTube shi alte procedee gasite pe Google, nu ma descurc deloc; dupa intrarea in DFU, restore din iTunes… imi apare ciudata eroare 1600, peste nu pot trece. Se pare ca am ramas blocat definitiv in versiue 3.0 shi nu mai este cale de intoarcere. Daca cineva a trecut prin pasii astia, nu ar face rau sa descrie mai in amanunt pashii shi pentru cei care nu se descurca. Multumesc anticipat celor care vor da cateva sfaturi bune.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Ce probleme ai cu 3.0 ? AI incercat o reinstalare a 3.0-ului ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08
Alex Andreescu - 30 Iunie 2009 12:44 AM

Ce probleme ai cu 3.0 ? AI incercat o reinstalare a 3.0-ului ?

Pai cea mai mare problema este ca mi-a ramas blocat in roaming shi nu-i pot schimba reteaua inapoi; daca sun ma taxeaza roaming, daca raspund aceeasi poveste. Nu mai spun ca programe de genul iBlackList, iBlueTooth nu mai functioneaza deloc….... Ce e de facut?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 26.01.08
ovidiu1971 - 30 Iunie 2009 12:59 AM

Pai cea mai mare problema este ca mi-a ramas blocat in roaming shi nu-i pot schimba reteaua inapoi; daca sun ma taxeaza roaming, daca raspund aceeasi poveste.

Ai incercat sa-ti setezi manual reteaua de telefonie din Settings->Carrier ? (NU pe automatic)

ovidiu1971 - 30 Iunie 2009 12:59 AM

Nu mai spun ca programe de genul iBlackList, iBlueTooth nu mai functioneaza deloc….... Ce e de facut?

Din cate am inteles functioneaza MCleaner 1.7.0 ... care doar ce a aparut ...

[ Modificat: 30 Iunie 2009 01:49 AM de ddrazvi ]
 Semnătură 

Beware what u wish ... it might came true ...

Macbook Core 2 Duo 2G, 4G RAM, 320G HDD, Superdrive
2 x Macbook Pro 9,2 i5 2,5 Ghz, 8 G RAM, 240 GB SSD

iPhone 1st gen 8G - nefolosit
iPhone 5 16G
iPhone 7 32G
LG Nexus 5X

‹‹ Filmulete Cycorder      Probleme cu bateria ››