O intrebare…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.06.09

Dupa ce instalez windows cu ajutorul BOOTCAMP,am nevoie de cd-urile Mac OS X pentru a finaliza instalarea?

Intreb asta pentru ca nu gasesc pe nicaieri cd-urile mele si mi-e frica sa nu fac vreo prostie daca instalez windows-ul fara a avea driverele Mac OS X.

Multumesc!

Semnătură 

Plecand de la constatarea ca actorii nostri sunt mai respectabili ca oricand,sa nu tragem concluzia ca ar fi mai putin periculosi.Dar cine ar putea avea inca indoieli asupra a ceea ce vreau eu,asupra celor trei revendicari pe care m-au facut sa le formulez furia,nelinistea,dragostea mea pentru arta?
Teatrul sa nu mai fie stapan al artelor
Actorul sa nu mai fie seducatorul artistilor autentici
Muzica sa nu mai fie o arta a minciunii.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Da ! ai nevoie.
Acolo sunt drivere ptr trackpad/maus, placa video…...

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Busa Marius - 01 Iulie 2009 03:16 PM

Dupa ce instalez windows cu ajutorul BOOTCAMP,am nevoie de cd-urile Mac OS X pentru a finaliza instalarea?

Intreb asta pentru ca nu gasesc pe nicaieri cd-urile mele si mi-e frica sa nu fac vreo prostie daca instalez windows-ul fara a avea driverele Mac OS X.

Multumesc!

Ai nevoie de DVD-ul Leopard (primul din set) sau de Leopard generic (retail). Vei avea nevoie DUPĂ ce finalizezi instalarea uindăzului, conține driverele pt componentele hardware de pe un mac

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uita-te aici

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 01 Iulie 2009 08:11 PM

uita-te aici

I-ai dat un text mult prea luuuung, dacule… tu încă nu ai observat că 99 % dintre cei care pn întrebări nu citesc niciodată instrucțiunile de folosire?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aia cu mura-n gura… nu merge
sunt doar 3 linkuri, sa alegi ce ai nevoie
cu poze
simplu