nu se mai aude nimic!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

Am un Iphone 2G si am mers cu el prin ploaie (ma rog, era in geaca, s-a udat un pic, foarte putin). nu stiu daca de la asta sau de la altceva nu se mai aude nimic. nu mai aud cand sun pe cineva, tastele nu mai fac zgomot etc. e ca si cum ar fi pe silent, dar cu tot cu difuzor plus microfon. daca cineva ma suna nu aude nimic din ce vorbesc. ce o fi? va rog ziceti ca e doar o treaba de soft….:(((((

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
trilapis - 02 Iulie 2009 01:23 AM

Am un Iphone 2G si am mers cu el prin ploaie (ma rog, era in geaca, s-a udat un pic, foarte putin). nu stiu daca de la asta sau de la altceva nu se mai aude nimic. nu mai aud cand sun pe cineva, tastele nu mai fac zgomot etc. e ca si cum ar fi pe silent, dar cu tot cu difuzor plus microfon. daca cineva ma suna nu aude nimic din ce vorbesc. ce o fi? va rog ziceti ca e doar o treaba de soft….:(((((

Probabil nu s-a udat chiar un pic, probabil s-a udat mai mult decît un pic. după cum se știe, apa nu face bine unui aparat electric. În măsura în care nu s-a stricat prin scurtcircuite repetate și multiple, dacă se usucă bine, s-ar putea să-ți revină.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Dacă asta e singura variabilă, se pare că ţi-ai dat singur răspunsul: umezeala a produs această defecţiune.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

trilapis, uită-te pe fundul mufei de căști. Dacă l-a prins umezeala bulina din fundul mufei se colorează în roz(roșu). Închide-l și usucă-l. Eventual înfășoară-l într-un șervețel și bagă-l într-o pungă cu orez.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

mda…se pare ca nu e udatura. au fost dati in care l-am udat mai rau raspberry m-am uitat pe niste forumuri si se pare ca e un bugulet, adica nu mai stie daca are sau nu castile bagate. cu ele bagate merge perfect si lucrul care imi spune ca e un bug e ca daca le bag si le scot incepe sa cante ipod-ul singur! pe forumul unde am citit de bug ziceau ca sa bagi si sa scoti de multe ori mufa. si daca nu merge sa ii dai un restore. lucru pe care inca nu pot sa il fac, banuiesc ca 3.0 inca nu e cracked. sau?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.05.09

salutare , am patit si eu lafel , aceeasi problema , si am mers cu el la service , il aveam in garantie , in 2 zile mi-a venit altul nou

Semnătură 

MBP 13 Late 2017
iMac 27 5K, Late 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
andreilupen - 02 Iulie 2009 02:02 AM

salutare , am patit si eu lafel , aceeasi problema , si am mers cu el la service , il aveam in garantie , in 2 zile mi-a venit altul nou

da…ar fi simplu…dar asta e 2G, il am de un an jumate si e luat din state…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
trilapis - 02 Iulie 2009 01:59 AM

, banuiesc ca 3.0 inca nu e cracked. sau?

Ba e.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

‹‹ A2DP      durerile nasterii? ››