1 din 3
1
durerile nasterii?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.10.07

de ceva vreme ma tot bestializez pe forum si citesc cu interes cum toata lumea discuta despre ceea ce inseamna sa fii proprietar de iphone.
inca de la primul model tot cochetez cu idea de a arunca niste bani pe fereastra dar din pacate sunt un utilizator de telefon mobil si nu de telefon “nobil” asa incat am ajuns sa fiu client fidel htc (nu de alta dar spre diferenta de iphone micutzii taiwanezi chiar fac telefoane functionale chiar din prima incercare)

oricum ideea e ca la ultima lansare am vazut niste hardware specs care mi-au dat curajul de a ma indrepta spre orange sa intreb cand apare GS in ro (plus de asta inca mai sper sa porteze astia linux pe iphone). cum orange a dat un raspuns de genul “mai la toamna” am inceput sa sap meticulos netul dupa informatii si opinii ale “norocosilor” de peste ocean. intamplator am dat peste niste chestii simpatice care m-au pus pe ganduri (again)

http://www.dailytech.com/Apples+IPhone+Suffers+More+Signal+Problems/article15540.htm

http://www.dailytech.com/Like+a+Vampire+Sunlight+Causes+the+iPhone+to+Overheat+and+Die+Says+Apple/article15587.htm

http://www.dailytech.com/Report+Some+iPhone+3G+S+Smartphones+Overheating/article15552.htm

in speranta ca iphone gs nu apare in romania decat la toamna (ca e mai racoare) nu pot decat sa inchei dezamagit. o platforma superba ... o punere in practica in mare graba ... inca un betatesting pe banii utilizatorilor (bani grei)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Mda.. ies la iveala doar niste zvonuri sau hai sa le zicem probleme izolate. Cauta si despre ultimul model de Nokia de ex. si o sa te sperii..
Problema cu semnalul tine muult de AT&T si ‘mareata’ lor retea 2 inspre 3G, iar de overheating care sa dauneze iPhonului nu am auzit - cazuri practice.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Chiar luna asta se lansează la noi, în România.
Stai tu liniştit că şi noi urmărim articolele despre neajunsurile iPhone-ului, neajunsuri pe care le simţim şi pe “pielea noatra” dar trăgând linie… tot la iPhone rămânem (rulllllzzzz). Doream să zic că dicuţia deschisă de tine este inutilă şi neadecvată în cadrul unei comunităţi care utilizează şi preferă iPhone ul.

Ca să nu mai vorbesc că părerile tale, se pare, sunt construite doar din specs, review-uri, ştiri etc. - eu zic să pui mâna pe-un iPhone câteva ore!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Niciun lucru dupa planeta asta nu e perfect . . .cu toate acestea, am citit un articol, s-au vandut peste 1 mil de iPhone , ce sa intelegem din asta ?
Pentru multi dintre cei care sunt pe forum, iPhone e telefonu perfect . . . e un gadget la moda, stilat, finisaje deosebite, ecran mare rezistent si foarte sensibil, sistem de operare OS X, milioane de aplicatii pe care le poti descarca, muzica, foto, mail, safari, 3G, wi-fi ,etc . . .
Daca esti utilizator de telefon mobil, exista exceptionalele telefoane Nokia 1110i, 1100 ... E DOAR TELEFON MOBIL . . . pana la urma ce-ti trebuia aia iti iei, si, cred eu ca 90% dintre iPhoneisti stiau cand si-au cumparat telefonu, si avantajele si dezavantajele !
Deci ... nu inteleg, care e subiectul acestei discutii
Ca ai preferat HTC in defavoare iPhoneului?  R: e alegerea fiecaruia
Ca nu esti convins sa cumperi un iPhone? R: trebuie sa te convingi singur daca il doresti
L-ai “butonat” vreodata ? R: eu cred ca nu

faza asta de care ai scris “qwerx” e foarte asemanator cu articolul lui iaru (din academia catavencu numarul din 1 iulie 2009, adica de ieri)

Cei care au PC si habar nu au cum se deschide un mac, nu zic sa-l foloseasca, ca de folosit stie si un var de-al meu care are 7 ani si i-au trebuit fix 15 minute sa se familiarizeze cu el (cu toate ca acasa are PC)

Asa sunt si noki-istii, sony-ericson-istii, htc-istii ... care se inchina la aceste branduri, pentru ca, asa cum e si diferenta intre Mac si PC asa e si la iPhone si RESTUL . . .
De ce sa-ti arunci banii pe geam pe un iPhone LOL si sa ai tot ce ti-ai dorit vreodata de la un telefon mobil (aproape) , cand poti sa-i arunci in casieria de la colt pentru un HTC taiwanez, sau pe un nokia N95 (ca faceau comparatii baietii la inceputurile iphoneului) pentru care iti trebuie un ghiozdan sa-l cari !

qwerx ai venit cu “ideea” asta intr-un loc total nepotrivit, dupa cum a zis si Andrei, in comunitatea mac ... e ca si cum as intra eu acum pe un forum (exclusiv windows) sa incep sa le zic alora… “de ce sa arunc banii pe fereastra pe un PC, are virusi instalezi sistemu de 5 ori pe zi ca sa-ti mearga si tie messengeru, macar… PC-urile sunt cele mai proaste cele mai nu stiu cum ...”

Lasa-ne pe ni cu iPhoneurile noastre , si te lasam si noi pe tine cu taiwanezu tau smile

bafta !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

si care e scopul acestui topic?
ai pus si tu niste articole cu niste cazuri izolate - totusi iPhone 3G S se vinde, si se vinde bine, mai bine ca niciodata
se poate sa fie 10 care se lasa pacaliti de marketingul apple, hai 100, 1000 - dar 50 de milioane? Poate e ceva mai mult la mijloc…
multi analizeaza iPhone prin prisma hardware-ului, dar la iPhone e vorba de soft - la capitolul asta e cu cativa ani in fata competitiei

ia-ti un omnia - e mai tare spec-wise - dar pe urma dai cu el de pamant cand vezi ce soft are si cum se misca

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca putine mame daca ar sti cat o sa le doara ar alege sa nasca natural. Si daca ar sti cat de greu e in ultimele luni poate s-ar gandi mai mult daca sa faca un copil sau nu. Dar mamele sunt femei si sunt indragostite de partenerul de viata, de ideea de maternitate si gravidie. Asa ca-si iau inima in dinti si acepta si durerile nasterii si semnele si cicatricile si depresia si robinetii de pe piept.

Nu exista comparatie intre un ifon si un copil, dar unii macuserii si-au luat ifonul pentru ca sunt indragostiti de sistemul de operare, de designul Apple, de posibilitatile imense pe care le deschide platforma, cu ani buni inaintea celorlalti. Eu ma indragostesc de el periodic. Ultima oara a fost cu Flight Control si cu update-ul de P2P pe OS 3 (exista asa ceva oriunde in alta parte?). Iar inca o data azi cand am gasit Tyrian. Oooore am jucat jocul asta ca student, in 2 sau singur, nopti si nopti. Si nu mi-e frica sa zic ca pe iPhone experienta e si mai buna. Parca ar fi fost gandit pentru touch. E absolut perfecta miscarea pe ecran. Si nu mi-am pierdut indemanarea si nici n-am uitat de unde vin gorobetii.
Iar jocurile sunt doar o zecime din ce folosesc eu pe iPhone…

Pe HTC ce ai? Clock, Solitaire?

Oricum, ca sa-ti faci o idee: in ultima luna pe macuser s-a vizitat forumul de 1191 ori de pe iPhone, 160 ori de pe iPod touch, 54 ori de pe Symbian, o data de pe Android si exact de ZERO ori de pe Windows Mobile. Asa ca as zice ca HTCul tau e irelevant.

Cat despre “probleme”. Te pisi pe ele. Atata timp cat iti faci treaba. Daca lasi telefonul la soare se incalzeste, si la fel daca-i folosesti intensiv procesorul; o fi, sau o fi la cateva si Apple o sa fie compania perfecta din nou si o sa le schimbe pe gratis fara batai de cap.
Se incalzesc la soare si sunt negre… Geee, that’s unheard of… Pai are cu ce, si mai ales are ce face cu procesorul ala. Aveam un sef american care a vrut sa dea in judecata restaurantul hotelului din Pt. Neamt unde stateam cu echipa pentru ca nu i-a zis nimeni ca ciorba e fierbinte. Cioba de vacuta aburinda e fierbinte si el si-a ars limba. Si avea nevoie sa-i scrie asta sau sa-i aduca interpret sa-i comunice. Ca ardeiul iute e iute, lingura tare, si podeaua in punctul de energie potentiala minima. iFonul are halo, si se vorbeste despre el asa ca unul-doua cazuri apar repede in “stiri”. A luat unul foc (de fapt se incalzise si n-au fost flacari)? Stire de senzatie. Cate n-au luat foc? Nu mai intreaba nimeni. Se stie: 40 de milioane. Si inca un milion in alte 3 zile. Pentru ca sunt proaste. Si de aia qwerx se ingrijoreaza.

Betatesting pe iPhone? Da, sigur. Pe HTC ce face M$? Vaporware testing cu OS 7 si honeycomb si alte nazbatii care o sa apara peste alti 2 ani (cica o sa aiba si multitouch, sa vezi inventie noua). Si care n-o sa ti le dea decat daca-ti iei un alt HTC, nou. In timpul asta Apple a scos deja 3 versiuni ale OS ultima cu Exchange integrat, toate gratis si usor de instalat pe hardware vechi. Se numeste progres, nu betatestig. Iar M$ face nimic. C!@£$% ala de WM e aceeasi basina obosita de cati ani? WM6 de 2, si e identic cu WM din 2000. Acelasi sistem tampit de registri si fisiere si instalari din pachete… Cum e cu HTCul? Ai antivirus pe el? Sau stai ca nu instalezi nimic ca sa nu crashuie…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

P.S. Vad ca ai vandut pe forumul asta 2 HTCuri, un SE si un Nokia N72. Si ca desi nu detii un mac (asa arata profilul) te ingrijorezi de securitatea Leopardului. Esti cam prapastios din fire? Crezi ca pot sa te muste chiar daca nu le detii (Mac, iPhone)?
Ia si incearca-le si fa-ti o idee bazata pe realitate inainte sa compari sau sa te ingrijorezi. Cu experienta ta in schimbat telefoane, probabil esti cel mai in masura sa le compare direct si sa ne zica si noua ce gust iti lasa ifonul. Dar pentru asta trebuie sa folosesti unul inainte…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
qwerx - 03 Iulie 2009 04:23 AM

in speranta ca iphone gs nu apare in romania decat la toamna (ca e mai racoare) nu pot decat sa inchei dezamagit. o platforma superba ... o punere in practica in mare graba ... inca un betatesting pe banii utilizatorilor (bani grei)

Ești simpatic: tu tragi concluzii din părerile altora?! La cîte beta testing ai luat parte? De cîte ori ai folosit un iPhone, orice generație? Și, în final, cine te obligă să folosești iPhone?! De vreme ce e prost, deși proștii ăia de americani au cumpărat un milion de bucăți în două zile, nu vă de ce te agiți atîta?
Fii liniștit, nimeni care are un iPhone nu-l venerează ca pe un zeu, are și el problemele lui, după cum orice produs uman le are. De vreme ce ești fericit cu ce ai, mergi înainte.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Într-o zi de varã vulpea se plimba printre podgorii. Îi era tare sete. Se bucurã când vãzu un strugure sus, în vârful aracului.
Fãcu un salt, dar nu ajunse. Îsi fãcu vânt si sãri si mai sus, dar zadarnic.
Îsi spuse: “E clar, strugurii sunt prea acri! Si mie în general nu-mi plac strugurii!”
Gãsise usor o scuzã sã nu mai persevereze.

Când vulpea nu ajunge la struguri, ea spune cã sunt acri!

...

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.10.07

Jizas!

Sa le luam un pic pe rand:

1. Credeam ca un forum este un loc in care se exprima/schimba pareri si opinii. Am exprimat una iar efectul a fost total gresit (doar vreo 2 posturi au fost pe la subiect ... restul tangential la altceva decat subiectul de fata)

2. Pentru cei ce se uita la profil sa vada daca am sau nu mac ... am schimbat vreo 2 macbook-uri pana acum si in mod intamplator saptamana viitoare o sa trec la un mbpro

3. Pentru cei ce ma indeamna sa folosesc iphone inainte sa deschid gura ... am folosit vreo 4 zile si am cedat nervos

4. Chiar nu are nimeni voie sa aiba alta opinie? Pentru cazul in care e nevoie pot sa-mi si argumentez opinia dar din pacate urmarind vehementa cu care au fost postate raspunsurile la topicul asta nu cred ca argumentele de ordin tehnic ar fi bagate in seama de careva

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Chiar nu are nimeni voie sa aiba alta opinie?
alta decit a ta,  care ai cedat nervos?
raspberry

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08
qwerx - 03 Iulie 2009 02:24 PM

Jizas!

Sa le luam un pic pe rand:

1. Credeam ca un forum este un loc in care se exprima/schimba pareri si opinii. Am exprimat una iar efectul a fost total gresit (doar vreo 2 posturi au fost pe la subiect ... restul tangential la altceva decat subiectul de fata)

2. Pentru cei ce se uita la profil sa vada daca am sau nu mac ... am schimbat vreo 2 macbook-uri pana acum si in mod intamplator saptamana viitoare o sa trec la un mbpro

3. Pentru cei ce ma indeamna sa folosesc iphone inainte sa deschid gura ... am folosit vreo 4 zile si am cedat nervos

4. Chiar nu are nimeni voie sa aiba alta opinie? Pentru cazul in care e nevoie pot sa-mi si argumentez opinia dar din pacate urmarind vehementa cu care au fost postate raspunsurile la topicul asta nu cred ca argumentele de ordin tehnic ar fi bagate in seama de careva

asa fac trollii - dau cu bata-n balta si pe urma victimizeaza smile
ai cedat nervos folosind iPhone, si la WM nu ai nici-o problema? permite-mi sa nu te iau in serios

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Prietene “qwerx” nu te supara pe noi ca nu intelegem defapt ce vrei….care e scopul acestei discutii….ai citit cateva review-uri te-ai jucat putin cu un iPhone….nu ti-a placut….si ai intrat aci sa incerci sa ne convingi ca suntem niste dobitoci pentru ca unii dintre noi suntem la a doua sau chiar a treia generatie de iPhone si chiar ne place jucaria ca altfel nu ne-am pierde timpul p’aci sa ne sfatuim…pe bune chiar ai dreptul sa fii diferit si sa nu-ti placa dar….wtf…e ca si cum ai intra intr-un bar de negrii imbracat in KKK….sa-ti traiasca HTC-ul….lasa-ne ca nu ne convingi….suntem satui de telemobile si madulare care se bulverseaza daca apesi de prea multe ori si tre’sa apesi cam mult pana intri in meniu si cauti si iar apesi….dar cum ai spus si tu fiecare cu parerea si gustul lui….in curand o sa ai iPhone si te vei convinge….nu e perfect….are lipsuri si bube….dar in momentul de fata nu exista concurenta….din punctul nostru de vedere.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

@qwerx and the rest of u guys -  qwerx, iarta-ne.. cand vine vorba de iPhone si orice altceva ce tine de Mac, devenim foarte protectivi raspberry..

Nu inteleg ce-ati sarit toti asa in capul lui, are dreptate, un forum este un loc unde fiecare isi exprima parerea si are dreptul la opinia sa.. omul a venit cu niste argumente pro, contra si le-a expus majoritatii..

un mic anunt catre domnul moderator Alex Andreescu.. treaba cu overheatingul nu este o chestie minora si locala, este chiar o problema destul de mare, foarte intalnita mai ales la iPhone-urile albe.. ca sa te convingi, arunca o privire aici http://www.appleinsider.com/articles/09/07/02/iphone_overheating_problems_could_see_aid_from_new_patent.html eu unul as vrea sa optez chiar pentru versiunea alba, asa ca ma ingrijoareaza sa aud ca mi-i se face roz… smile

atitudinea asta de gica contra pe care-ati luat-o nu ajuta omul cu nimic, poate doar sa opteze pentru altceva..

@qwerx again - ideea e ca intradevar, iphone-ul este in proportie de 70% ipod si doar 30% telefon, lucru datorita caruia inca nu exceleaza la capitolul telefonie.. iti zic pentru ca stiu cate probleme am eu cu al meu.. ideea e totusi, marea majoritate a utilizatorilor de iphone stiu asta, sau se fac ca nu stiu, dar aleg iphone-ul pentru ca ni-l dorim indiferent de minusuri.. noi vedem partea plina a paharului si din punctul nostru de vedere, da pe-afara raspberry.. deci concluzia este ca daca nu esti un impatimit asa mare al iphone-lui si nu ai rabdarea si dragostea pentru acest device pe care-o avem noi, atunci categoric, mergi pe Nokia, sau altceva.. altfel.. Join the Dark Side of the Force raspberry

toate bune!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Imi pare rau ca nu am timp sa va fac un filmulet cu fiul meu care la 2 ani manuieste perfect iPhone-ul. Isi gaseste singur “Peggle”, “NFSU”, “Doodle Kids” si alte aplicatii cu sunete de animale, scroll si zoom prin poze… Incercati insa un search “Baby using iPhone” in youtube, apoi “Baby using HTC”. Mai comenteaza cineva?  cheese

[ Modificat: 03 Iulie 2009 05:44 PM de amenono ]

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

http://www.youtube.com/watch?v=4QAIfRc8a8I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gX9rXVRkOnU&feature=related

1 din 3
1