2 din 3
2
durerile nasterii?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

qwerx - de ce ai cedat nervos dupa 4 zile ? Da si tu ceva detalii
domnule macuser Sergioo : citeste cu atentie ce am zis : raportat la numarul de iPhone-uri vandute care nu au probleme (ca doar nu o veni lumea sa posteze ca nu are probleme cu el), aceste probleme sunt minore. Asa hai sa zicem si de MBP ca se incalzeste, si de AIR, si sa ne speriem si sa nu mai cumparam. Asa faceau si primele MB albe la inceput..stiu, le-am avut, am schimbat de 2 ori carcasa. Ma rog, fiecare cu temerile lui. Oricum mie nu mi se pare ca vezi partea plina a paharului sau ca nu esti ‘gica-contra’ ca noi

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
amenono - 03 Iulie 2009 05:48 PM

http://www.youtube.com/watch?v=4QAIfRc8a8I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gX9rXVRkOnU&feature=related

foarte tare!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
Alex Andreescu - 03 Iulie 2009 06:30 PM

qwerx - de ce ai cedat nervos dupa 4 zile ? Da si tu ceva detalii
domnule macuser Sergioo : citeste cu atentie ce am zis : raportat la numarul de iPhone-uri vandute care nu au probleme (ca doar nu o veni lumea sa posteze ca nu are probleme cu el), aceste probleme sunt minore. Asa hai sa zicem si de MBP ca se incalzeste, si de AIR, si sa ne speriem si sa nu mai cumparam. Asa faceau si primele MB albe la inceput..stiu, le-am avut, am schimbat de 2 ori carcasa. Ma rog, fiecare cu temerile lui. Oricum mie nu mi se pare ca vezi partea plina a paharului sau ca nu esti ‘gica-contra’ ca noi

pai tocmai, ca nu sunt gica contra si am indeajuns de multa maturitate zic eu sa imi dau seama ca iPhone nu este INCA telefonul perfect.. daca ar fi dupa mine, mi-as inlocui totul cu produse Apple, doar pentru ca sunt pur si simplu geniale, dar cu toate astea la capitolul telefonie, raman la aceasi parere prezentata mai devreme..
iti citez din articolul prezentat adineauri “As reports of battery problems causing discoloration on the white model iPhone 3GS continue to grow, a patent from Apple published for the first this week looks to address both internal and external elements that could have adverse effects on a device’s power source.”
- daca sunt deja diverse site-uri care scriu despre asta si diverse companii care atesta aceasta problema si zice aici ca numarul e in crestere, ma gandesc eu ca deja s-au strans ceva persoane..
- daca nu esti satisfacut nici de aceasta parere, gandeste-te ca momentan iPhone 3GS se afla la livrearea lotului cu numarul 1 ca sa zic asa in ceea ce priveste constructia sa. Adik daca intradevar se adevereste ca asta sa fie un defect de fabricatie sau ceva, poti sa fi sigur ca Apple va retrage toate telefoanele inapoi, desi speram sa nu se ajunga la asta..
- la asta se mai adauga ca site-ul de pe care ti-am citat prezinta lucruri destul de serioase si informatii pe masura si nu se preteaza la orice zvon care mai circula..
in incheiere, daca telefonul era asa perfect precum parca l-ati facut sa para cel putin in fata colegului qwerx, nu ar mai fi existat acest forum smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu cred ca e vorba de iPhone vs HTC. Si nici daca iPhone este perfect, caci nu este. Ci daca stirile recente ar trebui sa sperie un potential cumparator sau nu. Iar eu zic un categoric nu. Cantarind riscurile si beneficiile ai un imens avantaj pentru a-ti cumpara.

@Sergioo: azi ti-ai mai lua un iPhone, daca (bat in lemn) cade ciocanul peste el si-l face praf? Sau ti-ai lua HTC/altceva?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.10.07

Revenind ... sunt utilizator de mac ... asa ca nu stiu de ce se sare in sus cand cineva vine cu o alta realitate decat cea placuta ...

In alta ordine de idei ma uitam pe appleinsider si baietii spun undeva in articolul despre incalzirea excesiva ca cei de la apple.com au “STERS” de pe forum-ul lor thread-ul utiliztorilor care raportau asta. ok. am inteles ei sunt dictatoriali pentru ca isi apara jucaria in care au bagat bani ... dar voi de ce sunteti dictatori ? smile

Ma bucur stimabile ca i-ai cumparat o jucarie de 600 de euro copilului tau de 2 ani ... sa ma anunti cand incepe sa foloseasca si “telefonul” iphone ... nu doar jucaria iphone.

amenono - 03 Iulie 2009 05:35 PM

Imi pare rau ca nu am timp sa va fac un filmulet cu fiul meu care la 2 ani manuieste perfect iPhone-ul. Isi gaseste singur “Peggle”, “NFSU”, “Doodle Kids” si alte aplicatii cu sunete de animale, scroll si zoom prin poze… Incercati insa un search “Baby using iPhone” in youtube, apoi “Baby using HTC”. Mai comenteaza cineva?  cheese

Tinand cont de faptul ca suntem tot la acelasi capitol “tehnic” despre utilizarea iphone mi-am adus aminte o chestie simpatica:
Cu ceva vreme in urma am cumparat un ipod nano de la cineva de pe forum-ul asta. M-am intalnit cu omul si intamplator am purtat si o discutie despre telefoane ... si omul entuziasmat mi-a aratat cum el pe “telefonul” lui are o aplicatie geniala iphone flute ... si mi-a demonstrat ca are cel mai tare telefon - poate sa sufle in microfon si canta

Am ramas profund impresionat nu de alta dar sa dai 600 de euro pentru o astfel de chestie e intr-adevar o realizare (stau acum si-mi fac un calcul ... 25$ un lcd cu touch + 5$ o carcasa mititica + 8$ un DSP de la texas + 1$ microfon + 1$ difuzor si faceam si eu o chestie identica la 40$ in romania si cred ca 2$ daca o fabricam in china).

OK. Inteleg ca este o demonstrantie de tehnologie ... pot sa inteleg ca este un ipod bestial ... pot sa inteleg ca este un portable gaming device ... pot sa inteleg ca este un fashion device ... dar garantat nu inteleg de ce este denumit un telefon pentru ca asta chiar nu este INCA!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

copile, n-ai inteles nimic. iPhone nu e nici hardware nici programele pentru copii, nici flaut. E toate astea la un loc plus loc de muult mai multe. E orice vrea sa fie orice developer cu putina imaginatie.
Si daca incepi sa aberezi despre cat de scump e… exista discutii separate despre asta.

Vorbesc la el zilnic, e telefon. Suna, pot sa sun, se aude perfect, functioneaza bine. E (si) telefon, daca tu crezi altceva nu faci diferenta intre realitate si imaginatie.

Cat despre dictatori, vad ca tu esti ala care vrei sa-ti impui parerea. Noi suntem multumiti de ce avem. Sau unii nu chiar atat de multumiti. Tu esti nemultumit de ce nu ai (ca nu te cred ca l-ai avut 4 zile si l-ai folosit, miros gogosile tale de la 2000 de kilometri).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
qwerx - 03 Iulie 2009 09:31 PM
amenono - 03 Iulie 2009 05:35 PM

Imi pare rau ca nu am timp sa va fac un filmulet cu fiul meu care la 2 ani manuieste perfect iPhone-ul. Isi gaseste singur “Peggle”, “NFSU”, “Doodle Kids” si alte aplicatii cu sunete de animale, scroll si zoom prin poze… Incercati insa un search “Baby using iPhone” in youtube, apoi “Baby using HTC”. Mai comenteaza cineva?  cheese

Ma bucur stimabile ca i-ai cumparat o jucarie de 600 de euro copilului tau de 2 ani ... sa ma anunti cand incepe sa foloseasca si “telefonul” iphone ... nu doar jucaria iphone.

Eu ofeream o posibila explicatie a succesului pe care-l are iPhone-ul. Ma refeream strict la usurinta in operare.
Cat despre incercarea de a-l intrece in ghicit pe celebrul “Iliutza”, ai dat gres inca o data. Am un iPhone 2G care nu a costat niciodata 600€.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Ameno - stii ca i-am dat iPhonul meu pt. cateva min unui copil de 3 ani si am fost placut surprins si eu de rezultate.. a nu se interpreta de catre altii ca pt. asta a luat Ameno iPhone, pt. ca el nu a zis asa ceva si nu pt. asta iti iei iPhone.

qwerx - ne zici si noua totusi de ce ai cedat nervos cu iPhonul dupa 4 zile ? Serios..nu sunt partinitor si imi dau seama f. bine de neasjunsurile iPhone, mai ales ca am avut cam toate marcile de tel (si vreo 3 cu WinMObile). De ex. pe langa iPhone mai am un N80.
De fapt tu ce vrei ? NU esti hotarat daca sa-ti iei 3GS ? Crezi ca HTC-ul e mai bun ? Stii cum e..important e tu sa fii multumit.

Nu sunt rautacios deloc, dar tu esti multumit de HTC-ul tau ? NU te..enerveaza anumite chestii pe la el (ma refer in special la OS)

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.10.07

Salut Alex.

Promit ca spun ce m-a deranjat la Iphone in seara asta, voi raspunde punctual. In ceea ce priveste wm ... nu prea ajung in el ... baietii de la htc au facut o treaba bunicica cu manila/tf3d

In alta ordine de idei, am observat o chestie interesanta: NU am discutat in topicul asta incalzirea excesiva ... am discutat in schimb cam tot ce se putea. Super!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai fiecare a discutat despre ceva cu care a avut cel putin o experienta. Al meu nu se incalzeste, cum pot sa vorbesc despre asta? Vrei sa vorbesti despre ce vorbesc altii: ca au auzit de la altii ca prietenii lor au ifoane care se incalzesc? Ai tinut tu in mana un iPhone care se incalzea atat de mult sa te friga?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Heaven 9, ROT
Macuser din: 15.09.07

Eu m-am ingretosat de la prima expresie a junelui qwerix:

de ceva vreme ma tot bestializez pe forum

(ca sa nu te faci de ras iar, invata sensul cuvintelor aici: http://en.wiktionary.org/wiki/bestialitate, http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia), fapt ce ma determina sa ma gandesc serios la pregatirea intelectuala a dansului, fara a ma duce mai departe cu anumite presupuneri legate de preferintele lui, ce nu au nicio legatura cu aceasta comunitate omogena.

Pentru a pastra totusi tonusul hilar al nesabuitei tentative de a provoca o discutie aprinsa, am sa-l citez din nou, deoarece am observat ca in acest caz particular- acestea (n.b. “citatele”) sunt definitorii:

plus de asta inca mai sper sa porteze astia linux pe iphone

http://img136.imageshack.us/img136/5397/bevis.gif

Oare cum sa-ti spun, astia tocmai lucreaza la asta, dar in stilul lor.

Semnătură 

survolaj

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

Sa-ti spun sincer ce cred eu despre tine, qwerx, ti-am spus ca nu pot sa te iau in serios din anumite motive. Eu cred ca tu ai un prieten cu iPhone. Cand ai vazut acest telefon la el ai ramas masca. Ti-a prezentat el acolo niste aplicatii - nu prea ai inteles tu mare lucru - dar printre altele era o aplicatie iFlute :D Ai ramas masca. Incredibila aplicatie - ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna. Grabit, ravasit in ganduri si-n comportament, ai daramat cu bestialitate tot ce ti-a stat in cale si ai ajuns la un calculator cu conexiune internet. Intr-o secunda erai pe orange.ro. Ai ramas masca. Nu-ti venea a crede pretul. Ti-ai adus aminte si de amicul tau. Ai ramas masca. CUM isi poate el permite asa ceva?? E clar!!! iPhone NU merita atatia bani!! La o adica iti cumperi un flaut ce mama naibii. Ce hoti!!

Sunt pe aproape? smile

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Da chiar, ce ne agitam atat pentru nimic ?!
Pentru unii iPhone e telefonu ideal, pentru altii nokia e telefonu ideal ... si daca au nokia e cel mai bun, daca au htc la fel, daca au SE .... si tot asa.
Pentru unii VW li se pare o masina mai buna decat un Mercedes, si totusi nu e ... dar pentru ca ei au VW si (probabil) nu-si permit un Mercedes, inseamna ca VW e mai bun si ca Mercedes nu e buna (consuma mult, intretinerae costa, RCA-ul costa, CASCO-ul costa si el, totul e mai scump la un Mercedes)

Eu am iPhone(de 1an si 9 luni) si Nokia(de vreo 6 ani), si-mi place iPhone de mor ...
si am si VW o masina exceptionala , dar tot mai mult mi-ar placea un Mercedes !

P.S: cine a inteles ca ma laud cu masina e un mare dobitoc, am vrut sa exprim altceva!
P.P.S: qwerx bafta multa in continuare, si nu confunda parerile altora cu atacuri impotriva ta, DOAR CA NU AI NICIUN FEL DE DREPTATE. Cred ca stateai intr-o seara sa te gandesti ca vrei sa-ti cumperi iPhone si te-ai uitat la pret, dar ai facut o mare greseala ... intai ai vazut NUMAI MINUSURILE, acestui telefon revolutionar, si ti-ai dat cu parerea despre el, dupa 4 zile de folosinta. Si mie mi-a creat batai de cap la inceput, dar pe zi ce trecea descopeream lucruri noi. Si daca tu l-ai testat recent nu inteleg ce nu ti-a placut, pentru ca acum pt iPhone sunt milioane de aplicatii, cand il aveam eu (acum aproape 2 ani) erau 200 (daca erau)

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

@huk - legat de raspunsul la intrebarea ta cu iPhonul.. DA! ma chinui de cateva luni sa strang bani sa-mi iau chiar doua 3GS-uri asa ca ti-am zis.. nu considerati faptul ca-i iau intr-un fel apararea lui qwerx cu dragostea mea pentru mar.. nu l-as schimba pentru nimic, cu atat mai mult pentru amaraciunea aia de HTC.. dar eu tot sunt de parere ca qwerx incerca sa-si exprime o opinie, nu neaparat sa dea cu parul.. daca ma insel, qwerx - rusinicaaaa.. daca vrei sa purtam o discutie, aici poti sa o faci, daca vrei sa impui o idee, nu asta este locul potrivit smile
@tusov - pana una alta, omul (qwerx) nu a insultat sau s-a legat de pregatirea intelectuala a nimanui si consider ca esti mult pe aratura.. comentariul tau “umoristic” este tipic de unul care se crede mult prea destept decat ceilalti si caruia ii place sa iasa in evidenta doar de dragul de-a fi luat in seama.. daca ma insel, imi cer mii de scuze, este prima data cand ti-am vazut vreun post, asta este prima impresie lasata.. nu suntem la stand-up aici asa ca nu tre’ sa ironizam pe nimeni..
@luci - traiasca tie smile) e a doua oara cand zici de milioanele alea de aplicatii.. undeee??? parca acu vreo luna - doua, sarbatoreau baietii de la apple oficial 50.000 de apps, de-am stat toti cu sufletul la gura pan’ la 12 noaptea.. bineee, inteleg, mai sunt si aplicatiile neoficiale obitnute prin Jailbrake, din Cydia/Installer/Icy dar acolo zici tu ca se ascund restul de 950.000? :-O smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

scuzele mele ... LOL nu sunt chiar 1 mil, probabil am vrut sa zic 100 mii . . . dar m-a apucat bestializarea si-am incurcat borcanele cu numere !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

2 din 3
2