chiuverics pe acest forum exista o sectiune dedicata networkingului, unde s-au ridicat niste probleme mai importante decat cel pe care l-ai atins, legate de ex.: vulnerabilitatea ce a existat in protocolul dns pana anul trecut. tu fiind un fel de superman (kaminski are si el- ca si tine cunostintele necesare pt. a instala, configura si intretine retele de 500 noduri, scalabile, mulilayer, a le securiza si optimiza), poate ne explici de ce patch-ul de securitate n-a fost conceput de tine, sau de colegii tai, sau de ce nu a fost macar aplicat la timp. incearca sa te faci util unde esti necesar, o tu, mare vrajitor alb.
in alta ordine de idei poate ne luminezi si pe noi de ce telefoanele huawei se blocheaza in modul casti si nu mai pot fi utilizate, ce sistem de operare ruleaza pe acestea si alte detalii care crezi ca ne-ar face la fel de interesati si de “indoctrinati” cum suntem vis-a-vis de produsele utilizate de comunitate.
vezi tu, aici se mai si glumeste in limita bunului simt, tu vad ca te-ai reslabit
si n-ai putut dormi toata noaptea. imi pare rau ninja, eu prima data am inteles asta:
http://img139.imageshack.us/img139/7968/345434family.jpg
Uite, ca sa-ti fac pe plac (adica sa fiu radical ca si tine) il ppsuiesc si eu pe admin:
ps. d-le Admin ce culoare are laserului tau ca am uitat, m-am sclerozat.
pps. d-le Admin va rog sa ii comunicati lui coadademaimutasergioo faptul ca am plecat la pescuit si ca in general imi place sa fac pe prostul, nicidecum pe desteptul pt. ca daca eram destept ajungeam sa lucrez in parlamentul european sau intr-o centrala telefonica ca altii.
ppps. Pinguinul Tux este un fel de gaina polara care crede ca stand la rece devine mai cool pe zi ce trece?
pppps. Am uitat sa ma laud si eu. Am bat de pescuit din fibra optica de 8 m. netelescopic, dintr-o singura bucata. Probabil o sa va intrebati ce masina am, dar nah, iar sunt un ciudat, uite ca n-am. Ma duc la pescuit cu un autobus armonica ce se potriveste de minune cu preferintele mele extravagante, cu undita minune, cu lantul de fantana de 26m si 14.5kg pe care il am infasurat de 7 ori in jurul gatului sa sa par mai trendy, cu telefonul fix cu disc legat de el cu sarma stasa ruginita. Adevaru-i ca se incalzeste dracia de telefon, sau mai exact lantul prin absorbtie solara (tampitul crede ca-i planta si se fotosintetizeaza in felul asta), dar il arunc in apa la 15-30 minute sa-l mai racoresc un pic, fapt ce ma tine intr-o forma fizica de invidiat.
ppppps. Ar merge si o rima de despartire, nu de alta dar ma duc la peste cum am mai spus. Sa vedem. Ce rimeaza cu JENANT? Binenteles PEDANT. Oare cum ar fi exprimat chiuverix mod pedant un sentiment jenant (a se citi de toata jena, nu oricum) legat de al meu telefon care se infoaca in razele soarelui. Ok, sa incercam asa: ioLant du-te-n frant.
ppppppps. @Sergioo iti accept scuzele