3 din 3
3
durerile nasterii?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
virus_luci - 04 Iulie 2009 05:05 AM

scuzele mele ... LOL nu sunt chiar 1 mil, probabil am vrut sa zic 100 mii . . . dar m-a apucat bestializarea si-am incurcat borcanele cu numere !

nu-i panica, imi place ca your thinking big smile) ma gandeam ca poate-ai confundat cu downloadul aplicatiilor, dar la ala mai adaugai un vreo 2 de 0 deci nici ala nu mergea :p

update, dar intradevar, am deviat cu totii de la subiect.. parca de la overheating s-a plecat si s-a ajuns… p-aici.. ce trebuia luat in seama este ca treaba cu overheatingu pare sa fie o problemuta maricica, nu doar una-doua.. dar inafara de asta.. iPhonu-l tot iPhone ramane smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.10.07

mda ... a cam degenerat discutia.

Pentru cei ce vor sa stie pregatirea profesionala ... in cazul in care activati in telecomunicatii sau automatizari industriale posibil sa ne fi intalnit. “Junele” qwerx are vreo 32 de ani si a lucrat prin telecom multa vreme dupa care a trecut pe cont propriu la automatizari (e marja de profit mai mare). Daca cisco si huawei va spun ceva ... posibil sa ne fi vazut pe acolo (intamplator mai exista prin sertare pe la birou si niste cartoane care zic ceva de CCNP parca ...). Daca solutiile de automatizari wireless bazate pe zigbee va spun ceva posibil sa ne fi vazut si pe acolo. Daca MSP430 sau OMAP va spun ceva ... posibil sa ne fi vazut pe la vreo conferinta Texas Instruments. Ar mai fi si chestii de genul LabView ... ETC.

Prin “bestializat” am incercat sa “destind” atmosfera discutiei nu de alta dar subiectul cu incalzirea excesiva mi se parea destul de grav.

Am observat ca nimeni nu si-a dat cu parerea LA SUBIECT ci doar la capacitatea mea de a intelege fenomenul IPHONE. Ei bine in mod absolut suspect NU il inteleg. Imi scapa. Pentru mine un smart phone = telefon care cand il deschid sa am ora, urmatoarele 3 intalniri / task-uri si care sa stie de IMAP IDLE (cine nu stie se poate documenta pe google ce inseamna - si daca apar intrebari de genul “da de ce-ti trebe imap idle?” raspunsul e simplu pentru ca imi trebuie push mail dar nu vreau sa renunt la serverul meu de mail de pe linux pentru un exchage 2003 cu SP2 - singurul cu care operatorii din ro pot sa faca peering si sa faca push mail).

In ceea ce priveste problemele tehnice care le-a intampinat de la prima punere in piata Iphone ... sunt nenumarate si cred ca voi le cunoasteti mai bine. Nu am dat in cap ... am afirmat doar ca nu mi se pare normal ca un telefon care costa atat si dispune de o asa promovare sa apara pe piata cu astfel de probleme. Nu cred ca e o chestie asa de exagerata ceea ce am afirmat.

Pentru cei ce fac afirmatii gratuite de genul “ai un prieten care are iphone ... si tu nu-ti permiti” ... ba pardon ... imi pot permite doar ca nu mi se pare o investitie rezonabila pret/performanta. In momentul de fata folosesc un HTC HD care nu e chiar cu mult mai IEFTIN decat un iphone.

In ceea ce priveste gama “larga” de aplicatii de care dispune Iphone. Daca nu cer prea mult se poate sa-mi spuna si mie cineva cate din aceste 50000 de aplicatii SUNT CU ADEVARAT FOLOSITOARE (DE BUSINESS) SI NU DOAR UN MOFT SAU DOAR UN CONCEPT DE GENUL PLATFORMA E PERFORMANTA, POATE SA DUCA, UITE CE AM FACUT NOI. Mi se pare sincer o chestie foarte INCHISA si care nu prea da voie dezvoltatorilor sa beneficieze de tot ceea ce stie si poate procesorul ... apple ii tine pe toti din scurt pentru a proteja interesele comerciale (vezi exemplul cu aplicatiile de genul turn by turn GPS). Mi-am aruncat un ochi prin lista aplicatiilor si marea majoritate erau mofturi, jucarele sau chestii inutilizabile prin RO.

Ca sa nu ii bag chiar pe toti in ceata cu ceea ce inteleg eu prin “telefon” ma uitam spre exemplu la cum arata interfata de la palm pre ... e MULT peste Iphone. Sau ar mai fi un exemplu SENSE UI de la HTC Hero. Iphone e eye candy si atat.

PS: pentru ca am vazut ca unii citesc chiar totul despre un utilizator (semnatura, ce posturi a avut sau ce a vandut pe forum) o sa pun si eu lista cu calculatoarele si masinile ca vad ca se practica: MacBook Black, DELL XPS ONE, FUJITSTU SIEMENS (la birou) si masina este un Allroad 3.0TDI (sa mai trec si casa, terenuri, declaratia de interese?)

PPS: nu cred ca am vreo vina ca-mi place platforma hardware de la GS dar nu-mi place implementarea software ... a fost ceva nou, inovativ cand a aparut primul iphone dar vremurile au cam trecut ... si sa-mi fie scuzat dar puteau sa vina cu ceva mai destept ... macar un multitasking nu de alta dar imi face placere ca aplicatia mea de email sa-mi ramana in background in timp ce eu ma dau pe net sau vorbesc la telefon

PPPS: ADMIN SAU MODERATOR ... daca la primul post in care am ridicat in discutie niste subiecte care mie mi-au parut interesante dvs. vi se pare ca am jignit pe cineva puteti sa-mi stergeti contul nu de alta dar inseamna ca nu ma integrez in aceasta comunitate “omogena” cum spunea un antevorbitor.

JUNELE NU POATE SPUNE DECAT JENANT!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Heaven 9, ROT
Macuser din: 15.09.07

chiuverics pe acest forum exista o sectiune dedicata networkingului, unde s-au ridicat niste probleme mai importante decat cel pe care l-ai atins, legate de ex.: vulnerabilitatea ce a existat in protocolul dns pana anul trecut. tu fiind un fel de superman (kaminski are si el- ca si tine cunostintele necesare pt. a instala, configura si intretine retele de 500 noduri, scalabile, mulilayer, a le securiza si optimiza), poate ne explici de ce patch-ul de securitate n-a fost conceput de tine, sau de colegii tai, sau de ce nu a fost macar aplicat la timp. incearca sa te faci util unde esti necesar, o tu, mare vrajitor alb.

in alta ordine de idei poate ne luminezi si pe noi de ce telefoanele huawei se blocheaza in modul casti si nu mai pot fi utilizate, ce sistem de operare ruleaza pe acestea si alte detalii care crezi ca ne-ar face la fel de interesati si de “indoctrinati” cum suntem vis-a-vis de produsele utilizate de comunitate.

vezi tu, aici se mai si glumeste in limita bunului simt, tu vad ca te-ai reslabit smile si n-ai putut dormi toata noaptea. imi pare rau ninja, eu prima data am inteles asta:

http://img139.imageshack.us/img139/7968/345434family.jpg

Uite, ca sa-ti fac pe plac (adica sa fiu radical ca si tine) il ppsuiesc si eu pe admin:

ps. d-le Admin ce culoare are laserului tau ca am uitat, m-am sclerozat.

pps. d-le Admin va rog sa ii comunicati lui coadademaimutasergioo faptul ca am plecat la pescuit si ca in general imi place sa fac pe prostul, nicidecum pe desteptul pt. ca daca eram destept ajungeam sa lucrez in parlamentul european sau intr-o centrala telefonica ca altii.

ppps. Pinguinul Tux este un fel de gaina polara care crede ca stand la rece devine mai cool pe zi ce trece?

pppps. Am uitat sa ma laud si eu. Am bat de pescuit din fibra optica de 8 m. netelescopic, dintr-o singura bucata. Probabil o sa va intrebati ce masina am, dar nah, iar sunt un ciudat, uite ca n-am. Ma duc la pescuit cu un autobus armonica ce se potriveste de minune cu preferintele mele extravagante, cu undita minune, cu lantul de fantana de 26m si 14.5kg pe care il am infasurat de 7 ori in jurul gatului sa sa par mai trendy, cu telefonul fix cu disc legat de el cu sarma stasa ruginita. Adevaru-i ca se incalzeste dracia de telefon, sau mai exact lantul prin absorbtie solara (tampitul crede ca-i planta si se fotosintetizeaza in felul asta), dar il arunc in apa la 15-30 minute sa-l mai racoresc un pic, fapt ce ma tine intr-o forma fizica de invidiat.

ppppps. Ar merge si o rima de despartire, nu de alta dar ma duc la peste cum am mai spus. Sa vedem. Ce rimeaza cu JENANT? Binenteles PEDANT. Oare cum ar fi exprimat chiuverix mod pedant un sentiment jenant (a se citi de toata jena, nu oricum) legat de al meu telefon care se infoaca in razele soarelui. Ok, sa incercam asa: ioLant du-te-n frant.

ppppppps. @Sergioo iti accept scuzele smile

Semnătură 

survolaj

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

offtopic!
@ tusov: Dude, mi-a placut postul tau de mai sus. Serios, fara ironie.
Forumul asta devine din ce in ce mai postmodernist.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

@qwerx
Nu are nimeni vreo problema cu tine personal, cred, doar ca ne-ai fi putut spune ca vrei argumente pentru ati schimba parerea despre iPhone sau sa ne rogi sa-ti povestim experiente personale (despre iPhone) cu care sa te identifici si sa-ti schimbi parerea sau sa-ti intaresti convingerea anti iPhone!

Aici nu poti primi decat sfaturi in favoarea achizitionarii unui iphone!! Tu ai venit, ai scris ceva, si ai asteptat ca toti sa iti dam dreptate in legatura cu faptul ca iphone ul e mai prost ca altele. Cred ca ai prins ideea!

Daca iti propui sa ramai membru al comunitatii (si nu ma refer ca te-ar bana cineva, cred) e bine sa ai o atitudine proApple, proIphone… de asta exista comunitatea de altfel!

Legat de avere… ai muncit, ai ce iti trebuie: felicitari (nu am sa comentez parerea mea despre insemnatatea insiruirii bunurilor doar ca sa demostrezi… ce?!!!). Ca sa ma leg tot de averea ta, cum se face ca ai o stare buna materiala dar consideri “o investitie” achizitionarea unui iPhone?!

@tusov
lasa-l pe domnul Administrator sa-si faca treaba,  fara sa-i indici luarea unor actiuni; omul a oferit idei pertinente, e adevarat nepotrivite comunitatii dar spuse intr-un limbaj adecvat!
Poti folosi butonul report pentru ati spune parerea personala; dand indicatii Adminului in public se creeaza alte conflicte prin acttiunea sau inactiunea lui!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

O achizitie de genul asta nu poate fi considerata niciodata investitie - sau exista telefoane care cresc ca valoare in timp?
qwerx esti rrom cumva? Te regasesti cumva in muzica acestui grup etnic: valoareeeaa mea, valoarea mea smile

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Haideti ca degenereaza rau discutia.
El_Cid si tusov - usurel.. Asta ca sa nu editez sau sterg ceva din ce ati spus (mai ales El_Cid)

Haideti sa ne limitam la aspecte tehnice, fara sa jignim. Pt a mentine topicul deschis

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Heaven 9, ROT
Macuser din: 15.09.07

@tomusel: ...am prins un Blowfish smile
@Ǻndяei: dupa cum bine ai obs. era vorba de mimarea unui comportament neadecvat varstei, act teatral sustinut cu scop pur pedagogic, educativ. usor acid, un pic, mai bine, de tot.
@El_Cid: io bag sama ca chiuverics ii numa’ bun de insurat. calculatoare are, masina are, terenuri, casa are. are chiar si cartoane iar eu ii gasesc si niste timbre daca ii interesat. doar ca aici nu-s matrimoniale. iar intre noi fie vorba, io cred ca-i… vodka.
@Alex Andreescu: is usor ca o dimineata de sambata.

38 de postari ca sa ne dam seama ca de fapt chiuverics este nehotarat, incerca sa-si cumpere iphone din 07.10.2007: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7664/
eu consider ca topicul merita inchis, pt. ca marele ninja amnezic va aparea cu aceeasi solicitare si peste 2-3 ani. pana atunci poate i se coc in regiune strugurii acri.
btw. de unde esti chiuve’, de la pol?

Semnătură 

survolaj

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08
tusov - 05 Iulie 2009 04:04 AM

@tomusel: ...am prins un Blowfish smile
@Ǻndяei: dupa cum bine ai obs. era vorba de mimarea unui comportament neadecvat varstei, act teatral sustinut cu scop pur pedagogic, educativ. usor acid, un pic, mai bine, de tot.
@El_Cid: io bag sama ca chiuverics ii numa’ bun de insurat. calculatoare are, masina are, terenuri, casa are. are chiar si cartoane iar eu ii gasesc si niste timbre daca ii interesat. doar ca aici nu-s matrimoniale. iar intre noi fie vorba, io cred ca-i… vodka.
@Alex Andreescu: is usor ca o dimineata de sambata.

38 de postari ca sa ne dam seama ca de fapt chiuverics este nehotarat, incerca sa-si cumpere iphone din 07.10.2007: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7664/
eu consider ca topicul merita inchis, pt. ca marele ninja amnezic va aparea cu aceeasi solicitare si peste 2-3 ani. pana atunci poate i se coc in regiune strugurii acri.
btw. de unde esti chiuve’, de la pol?

fara iPhone nu te ia nimeni, ce vorbesti raspberry
hai sa terminam ca ne luam kick/ban alea smile

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

@tusov: esti avertizat pentru offtopic.
@restul: ontopic sau ban.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

qwerx - ai venit pe forum sa intrebi ce ne place la iPhone, dar cu toate astea nu esti dispus sa asculti ci doar sa incerci sa ne convingi pe noi de parerea ta despre iPhone.
Departe de mine gandul de a te condamna sau ataca.
Experienta mea cu iphone este urmatoarea:
Folosesc telefonul si consider ca nici un telefon pe care l-am avut vreodata nu sa auzit atat de clar ca iphone-ul. Daca si cel cu care vorbesti foloseste iPhone, atunci claritatea este maxima.
Am si Htc Touch Diamond, pe care l-am luat dupa iPhone 3g. Htc-ul dezamageste datorita sistemului de operare - cu toate imbunatatirile pe care le-a adus Htc cu TouchFlo.
Aplicatiile pe care le folosesc frecvent pe iPhone sunt:
Remote (de la Apple daca nu ma insel) - functioneaza ca o telecomanda ptr muzica de pe mac.
AirSharing - incarci pe iPhone fisiere care vrei sa le iei cu tine. Poti vedea fisiere Microsoft Office cat si iWork, fotografii….
Things pe iPhone cat si pe Mac - task manager si to do. Sincronizarea cu mac-ul face ca programelul sa fie bestial.
Bento - baze de date - sincronizare cu Mac - iarasi bestial.
DreamOn - poti controla receiver-ul de satelit atunci cand nu esti langa el (doar receiver Dreambox). Programez receiver-ul sa-mi inregistreze emisiunile preferate, verificand in prealabil epg-ul (ghidul de programe). Apas pe programul care ma intereseaza din lista de programe si ii spun record. Este atat de simplu. La ora la care incepe programul, receiver-ul incepe inregistrarea si se opreste atunci cand acel program se termina.
Mai folosesc zilnic Skype/IM+ si Twitterific.
Toata muzica si podacast-urile pe care le am pe destop le am si pe iPhone. Ascult in masina prin aux si cand calatoresc sau la plaja pe casti.
Totodata am filme si programe tv preferate pe iPhone.
Un plus mare de tot il are iphone prin folosirea MobileMe. Toate contactele mele sunt sincronizate intre iMac/MBP si iPhone. Bookmarks/Calendars sunt si ele sincronizate intre calculatoare si iPhone.
Toate cele descrise mai sus imi fac viata mult mai usoara si mai placuta. Nu am gasit pe alt telefon ceea ce am pe iPhone si nici usurinta cu care le face iPhone.
Nu ma joc pe iPhone ptr ca nu ma pasioneaza - dar este o platforma de jocuri.
Sunt deschis catre nou si am asteptat cu interes lansarea lui PalmPre si o astept cu si mai mare interes pe cea a lui Htc Hero.
Incearca sa asimilezi ceea ce am spus si sa vezi cate din cele de mai sus le poti face cu Htc-ul. Iar daca o sa spui ca nu ai nevoie de nici una din cele de mai sus, atunci probabil ca nu ai nevoie de un smartphone.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

De ce sa alegi un iPhone?
Uite ce zice un amic posesor de HTC:

9:35:35 AM Sebi: daca fac rost de bani mi-l iau (n.r. - e vorba de un iPhone)
9:35:51 AM Sebi: poate mi-l vinzi si tu pe al meu
9:35:55 AM Sebi: 15mil
9:35:58 AM Sebi: htc hd
9:36:05 AM Sebi: + husa orig
9:36:13 AM Sebi: +folie
9:36:20 AM Sebi: folia orig e varza
9:36:27 AM Sebi: am luat una de 50ron
9:36:36 AM Sebi: anti detoate
9:37:11 AM Sebi: intreaba si tu
9:37:40 AM Sebi: oricum vreau sa trec pe mac
9:37:44 AM Sebi: asa ca
9:37:46 AM Sebi: ..