1 din 2
1
Am aceleasi probleme pe OS 3.0: pierderea pachetelor
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Desi toata lumea lauda firmwareu 3.0 eu tot raman nemultumit deoarece na rezolvat problemele cele mai importante care ma intereseaza pe mine:
  - YouTube over wi-fi nu merge(face putin loading la inceput dupa care se opreste) si in general alte aplicatii pe internet, inca nu pot sa inteleg care ar fi problema si de ce se pierd pachete mereu…
  - aceeasi problema cu ipodu ... extensia .avi nu poate fi vizionata decat daca ii faci jailbreak, unde stiti si voi ca nu gasesti un player sa-ti ruleze filmele normal si iti faci numai batai de cap, poate daca bagau vreo aplicatie pe appstore, dar cred ca am sarit prea departe pentru ca din cate am inteles nu o sa joace iphoneul avi in curand si tot o sa trebuiasca sa lasam pcu noaptea sa converteasca ...

As mai avea multe altele de adaugat dar astia sunt problemele care ma deranjeaza cel mai mult pentru moment…. ramane de vazut, dar cum ziceam mai sus nu cred ca vor fi rezolvate in curand.

[ Modificat: 05 Iulie 2009 09:35 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu nu am nicio problemă cu 3.0, nici cea cu Youtube.
De ce a trebuit totuşi să deschizi un topic nou? oh oh

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

.avi?

in primul rand ca e avi e un container pt fisierele video, nu un codec. deci problema nu este acolo. incearca sa iti sincronizezi si sa iti convertesti filmele pe care le ai in itunes…

iar la youtube probabil e vina retelei pe care esti, insensul ca nu merge bine ceva la net sau esti prea departe de router. daca nu se aplica acestea, inseamna ca cel mai probabil ai facut update la versiunea 3 de la 2.2.1.. si cand faci update, exista 50% sanse sa apara probleme.

fa un restore la 3.0 si vezi daca mai ai probleme:) eu zic ca nu.

bafta!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

subscriu.. incearca metoda lui Aetherius.. nici eu nu am nici o problema ce ce-ai zis tu mai sus.. filmele pur si simplu le-am convertit si se vad super.. incearca cu VideoHub pentru conversie sau Handbrake daca vrei sa rip-uiesti direct de pe un DVD.. atentie! ambele sunt pentru Mac..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Sper sa nu mearga niciodata .AVI pe iPhone!  LOL

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

problema cu wi-fi o am de cand mi-am luat telefonul ... si am incercat la o gramada de retele sa ma conectez si la toate aceeasi problema ... am facut si un post ceva timp in urma si multa lume se plangea ca au aceeasi problema ... acum ii dau un restore ... sa vedem ce se intampla

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Aetherius - 05 Iulie 2009 03:28 PM

.avi?

in primul rand ca e avi e un container pt fisierele video, nu un codec. deci problema nu este acolo. incearca sa iti sincronizezi si sa iti convertesti filmele pe care le ai in itunes…

iar la youtube probabil e vina retelei pe care esti, insensul ca nu merge bine ceva la net sau esti prea departe de router. daca nu se aplica acestea, inseamna ca cel mai probabil ai facut update la versiunea 3 de la 2.2.1.. si cand faci update, exista 50% sanse sa apara probleme.

fa un restore la 3.0 si vezi daca mai ai probleme:) eu zic ca nu.

bafta!

deci hai sa fim seriosi .... stiu ce-i aia avi ... da mam saturat sa stau ore in sir sa convertesc filmele ... plus ca consuma programele alea o gramada de memorie si nu poti face nimic la pc intre timp

si am incercat metoda pe care mi-ai propus-o dar tot aceeasi problema am cu telefonu ... de exemplu daca ii dau ping de pe pc se pierd pachete la un interval de 2-3 secunde si nu nu e de la retea , nici nu e ca e prea departe telefonu, e chiar langa router ...  Probabil singura solutie ar fi sa ma duc la orange si sa-l las la ei sa mi-l repare ca-l mai am inca in garantie

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

Daca programele alea consuma o gramada de memorie si nu poti face nimic la “pc” intre timp, eu zic ca este timpul sa treci pe MAC !

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ca sa fie mai clar am dat un print la pachetele trimise de pe pc prin router pe iphone .... aici e imaginea

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si aici e un print la pachetele trimise de pe routerul de la mine din casa la un alt router din apropiere

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai ai tu o problema cu iFonul tau. Mergi la garantie. La mine prin AE:

--- 10.0.1.4 ping statistics ---
10 packets transmitted10 packets received0packet loss
round
-trip min/avg/max/stddev 131.553/173.401/210.544/23.550 ms 

Si daca tot stii ce e un avi, poate intelegi si ca unele playere stiu si altele nu. Unel au suport pentru h264 si altele nu. Unele DVD playere stiu si divx altele nu. Ce legatura au specificatile iPhone cu ce vrei tu sa vezi direct? I-ati un HTC sau o chiuveta daca le vrei pe toate. Ce speri sa obtii de la acest forum? N-avem miracole de vanzare aici.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Oricum, cred ca modul tau de abordare e fundamental gresit. Problemele descrise nu sunt comune iar Apple nu cred ca a zis ca OS 3 le va rezolva la cei afectati (daca a recunoscut ca ar exista). Nu inteleg de ce crezi ca OS 3 ar trebui sa fie panaceu universal pentru problemele tale care sunt evident hardware, fie de la ifon, fie de la router fie de la combinatie… Anyway, bine ca ai intrebat, desi mai mult ai zbierat decat ai intrebat… Nu e de la OS 3!!! Nu e cea mai buna vest pentru tine, dar asta e. Ghinion. Mergi la garantie!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

iar tu din nou nai inteles cum trebuie ... n-am zis ca-i de la OS 3.0 ci am zis ca nu le-a rezolvat ... daca tie iti convine sa stai sa convertesti un film tot atat timp cat iti ia sa-l vizionezi , caci ma indoiesc ca gasesti filme in format mp4 pe net, poate doar cateva, sa fii sanatos… si in legatura cu problema la wi-fi am facut post acu jumate de an inainte sa apara OS 3.0 ... si erau mai multi care se plangeau ca au aceeasi problema asa ca nu-s singurul si nu-s numai problemele mele ... iar cine le are se uita la postu asta sperand sa gaseasca o solutie si nu citeste comenturile tale prin care ma critici nu inteleg pentru ce ... asa ca decat sa scrii mult si aiurea mai bine veziti de treaba ta

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Dark1one - 05 Iulie 2009 09:56 PM

daca tie iti convine sa stai sa convertesti un film tot atat timp cat iti ia sa-l vizionezi , caci ma indoiesc ca gasesti filme in format mp4 pe net, poate doar cateva, asa ca decat sa scrii mult si aiurea mai bine veziti de treaba ta

Dar ce filme speri să găseşti pe internet? Pentru că, dragule, toate filmele/serialele/videoclip-urile existente le găseşti în iTunes să le cumperi!! Sau crezi să Apple îşi bate capul cu ăştia ca noi care furăm filmul de pe torrent şi vrem să-l vedem pe iPhone ... şi vezi Doamne, Apple trebuie să modifice OS-ul, ha?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu fură nimeni filme de pe torenți. E vorba de filme .avi, gratuite. Dark1one, poți pune mai multe filme peste noapte cînd oricum nu folosești computerul și stă degeaba. Dimineața le ai gata de încărcat în iPhone. Hai, că nu e greu. Goagăl e mare și milostiv cu robii săi.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Dark1one - 05 Iulie 2009 09:56 PM

n-am zis ca-i de la OS 3.0 ci am zis ca nu le-a rezolvat ...

Cum iti ziceam mai sus, ai o problema fundamentala de logica. Problemele pot fi rezolvate doar daca tin de componenta care se poate schimba la un update. La tine nu e cazul, OS 3 n-are problema descrisa de tine, tu ai problema aia.

Cat despre filme… Apple trebuia sa faca direct cititor de .torrent sa fii multumit, dar nici atunci, ca ai fi vrut sa tragi probabil pe EDGEul Orange si te-ai fi plans de viteza… Auzi la el, “gaseste filme pe net”. E ca si cum ai zice ca gasesti masini in parcari. E adevarat ca sunt incuiate, dar si el are resurse…

Convertirea home movies imi merge bine, pe Duronul tau obosit nu merge? Podcasturile si ce mai trag din ITS nu necesita convertire, se urca automat. La fel si ce filme scot de pe youtube. Filme lungi nu urmaresc pe ifon, de aia am mac.

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ durerile nasterii?      Ecran alb iPhone ››