@huk: cand o sa mergi 12 ore cu avionul o sa vezi ce misto e sa vezi filmele pe ipod cu subtitrare cu tot
mai ales ca duce bateria vreo 3-4 filme.
Chiar aşa? Când mergi 12 ore cu avionul vrei să-ţi oboseşti ochii pe-un ecran de 3,5”? Nu mai bine te uiti la filmele prezentate în avion, sau îţi comanzi o sticluţă cu vin şi tragi un pui de somn?!
@huk: cand o sa mergi 12 ore cu avionul o sa vezi ce misto e sa vezi filmele pe ipod cu subtitrare cu tot
mai ales ca duce bateria vreo 3-4 filme.
Pai ce, mergi in fiecare saptamana 12 ore cu avionu ?
Sau mai bine zis, care e probabilitatea ca un om sa circule macar 1 data pe saptamana (constant), sa aiba iPhone si sa vrea sa vada un film (sau 3-4 ) eu cred ca sansele undeva pe la 1 la mie poate mai putin, avioanele care zboara 12 ore, au si un ecran pe scaunul din fata la care poti vedea un film, o emisiune ceva !
Nu am mers niciodata 12 ore continuu cu avionu si s-ar putea sa gresesc!
@Dark1one:
Si pana la urma ce treaba are “pierderea pachetelor” cu ce filme merg pe iPhone ?
Si, parerea mea, daca o sa te duci la aia cu telefonul ca ai garantie si o sa le zici lor de “pierderea pachetelor”, eu cred ca iti vor face iPhoneul pachet si o sa ti-l dea inapoi exact asa cum a venit, poate chiar si-n cap
@virus_luci: se vede ca nu ai mers. filmele de pe ecranul ala, cand ai noroc si ai control individual, le-ai vazut acasa cu vreo 5-6 luni inainte
cu ipod-ul vezi ce vrei tu. chiar am testat asta acum 2 luni si s-a vazut super: 2 persoane si subtitrari, un singur ipod.
In avion n-am reusit sa vad decat jumate de film (din 3 ore de zbor), dar in tren am vazut si 3-4 episoade de serial (tot atatea ore). Toate de pe Mac. Mai ales ca in tren ai si prize. Am vazut o data un concert gilmore de pe iFon, dar mai mult am ascultat. Nu poti sa te uiti la 10 cm mai mult de o ora… Sa te joci, poate.
Dar si asa. Cand zbori iti convertesti orice, si-ti ia cat? 2-3 ore peste noapte… Daca nu-ti iei de pe ITM. Am vreo 3 ore de podcasturi de vazut si n-am cand…
huk eu nu inteleg care-i problema ta ... esti avocat apple cumva? poate ii avea tu bani sa cumperi numa tv showuri la 30$ si filme la peste 10$ de pe itunes dar nu-i toata lumea asa bogata ca tine ...
eu nu pledez pentru nimic ... eu doar mi-am dat cu parerea ... nu vreau sa mai continui discutia asta ,desi as avea multe de spus ,pentru ca o sa incalc regulile de pe forum ceea ce n-ar fi adecvat
Acum o saptamana am dat iPhonu in service tot cu problema respectiva ... azi mi-a venit si scrie pe garantie ca problema a fost din soft si ca l-au reinstalat ... cand dau sa verific daca merge , aceeasi problema, culmea e ca eu am dat restore inainte sa le dau telefonul ca aveam jailbreak facut ...
In fine am zis ca ma duc maine sa-l las iar si sa-i explic operatorului cum sta treaba si sa le scrie la cei de la service.Din cate am citit eu pe internet problema e dintr-un chip de la wi-fi si singura solutie ar fi sa schimbe telefonul, ceea ce e putin probabil , ca sa zic asa ) ... In caz ca nu rezolva nimic, din nou, ce pot face? ma duc la opc? )) =)))
Pana la urma ajung in situatia cand imi pun singur intrebari la care stiu deja raspunsul ... nu stiu ce sa fac dar presimt presimt ca o sa raman cu buza umflata in final >_>
Eu cred ca ti-l vor schimba!O problema asemanatoare am avut si eu ,in sensul ca nu mai auzeam cu cine vorbeam!Dupa o saptamina l-am primit inapoi cu softul reinstalat dar problema nu disparuse!Ca urmare in ziua urmatoare m-am dus si i l-am pus domnisoarei in brate cu mentiunea sa ma cheme cind imi vor trimite un tel nou caci problema nu era de soft!Dupa o saptamina am avut un iphone nou!
Fa putin scandal caci sint banii si timpul tau la mijloc!
Succes…
Ieri am fost si l-am lasat din nou, iar baiatul respectiv mi-a spus ca sunt obligati sa mi-l schimbe daca nu-l pot repara ... problema e alta ... eu am un iphone 3g 16gb si din cate stiu nu se mai fac 3g-uri la 16gb ci doar 3gs-uri ... acum mi-e interesant daca mi-or baga astia pe gat un 3g la 8gb (fara scandal nu se lasa in cazu asta ) sau mi-or oferi un 3gs la 16gb si sa le mai dau inca 100 de euro(aproximez eu), ca ma indoiesc ca mai au 3g-uri la 16gb in stoc ...