Ecran alb iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Device: iPhone 3G 16GB, luat de la Orange, folosit numai pe Orange, fara jailbreak.
Soft: 3.0 .
Problema: totul a mers bine pana intr-o zi cand am vrut sa deschid un joc si ecranul s-a facut alb. Nu mai pot face nimic. Totul e alb. Am incercat sa dau restore. In timpul restore-ului jumate din ecran s-a facut neagra si la partea cand imi cerea sa bag PIN-ul nu am putut face nimic, fiindca nu apare nimic pe ecran.
Ce fac?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor32 - 06 Iulie 2009 06:46 PM

Device: iPhone 3G 16GB, luat de la Orange, folosit numai pe Orange, fara jailbreak.
Soft: 3.0 .
Problema: totul a mers bine pana intr-o zi cand am vrut sa deschid un joc si ecranul s-a facut alb. Nu mai pot face nimic. Totul e alb. Am incercat sa dau restore. In timpul restore-ului jumate din ecran s-a facut neagra si la partea cand imi cerea sa bag PIN-ul nu am putut face nimic, fiindca nu apare nimic pe ecran.
Ce fac?

Îl duci la service Orange.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
Cattus Thraex - 06 Iulie 2009 07:18 PM

1
Asta ar fi ultima optiune, deoarece mi-au zis ca in cel putin 15 zile se rezolva probelma… Pana il trimit nu stiu unde… bla bla bla. Mie imi trebuie ceva de moment. Merci oricum pt idee.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Mi-e teama ca e ceva defect hardware, deci probabil ca pe moment iti trebuie un alt telefon…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor32 - 06 Iulie 2009 07:29 PM

1
Asta ar fi ultima optiune, deoarece mi-au zis ca in cel putin 15 zile se rezolva probelma… Pana il trimit nu stiu unde… bla bla bla. Mie imi trebuie ceva de moment. Merci oricum pt idee.

Eu te sfătuiesc, cum te-a sfătuit şi Cattus, să mergi la service. Vei primi un tel. nou cel mai probabil… nu încerca să-l “cârpeşti” când ai drepturi pe care Apple ţi le va respecta!! Rezişti tu 2 săptămâni (îţi va da unul în folosinţă pe perioada de service dacă durează mai mult de… 10 zile sau nu sunt sigur)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

La service cu el.

Curiozitate : a primit cineva de aici un alt telefon spre folosinta cat era iPhonul in service ? Daca da, dupa cate zile si la cererea voastra sau a propus Orange ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
Alex Andreescu - 06 Iulie 2009 10:00 PM

La service cu el.

Curiozitate : a primit cineva de aici un alt telefon spre folosinta cat era iPhonul in service ? Daca da, dupa cate zile si la cererea voastra sau a propus Orange ?

Primesti alt telefon dar in nici un caz un alt iPhone smile Sunt obligati sa iti ofere acest serviciu gratuit, pe loc.

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor32 - 06 Iulie 2009 07:29 PM

1

Nu, în condițiile descrise de tine, asta e PRIMA opțiune, dacă ești om cuminte. Dacă ai gustul aventurii, iei o șurubelniță și-ți bați joc de el.
Acuma sînt poate mai clar.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.11.08

Cred ca 15 zile rezisti fara el!
O problema asemenatoare am avut si eu cu el ,in sensul ca nu mai auzeam cu cine vorbeam!L-am dus la Orange ,a venit dupa 10-14 zile cu softul updatat (moment in care m-am pus pe ras),l-am probat -nu a mers si ca urmare i l-am dat domnisoarei in brate cu mentiunea sa ma deranjeze cand va veni unul nou!Dupa citeva zile(mult mai putine )mi-a sosit unul nou!
I-am dus dorul in toata aceasta perioada dar cumparasem un iphone si nu un ipod touch!Asa ca du-l caci vei primi unul nou!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

La service cu el.

Da, am primt eu un telefon in schimb! Dar la cererea mea, ca ei nu au bunul simt sa faca asa ceva. Si mi-au dat un LG, mic, cu clapa, ca imi era rusine sa il scot din buzunar.aaaa…si nici nu mergea, il incarcam, se inchidea singur, nu puteam avea o convorbire calumea.am strans din dinti ca sa imi dea un i-phone nou, altfel cred ca aruncam cu el in geamul de la casierie, asa de nervos am fost! angry

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08
k0b3 - 06 Iulie 2009 10:09 PM

La service cu el.

Primesti alt telefon dar in nici un caz un alt iPhone smile Sunt obligati sa iti ofere acest serviciu gratuit, pe loc.

Eu am azi am fost la ei ca ma intereseaza sa dau iphoneul in service dar nu aveam toate actele la mine asa am fost doar sa intreb si mi-au zis ca mi-l rezolva in maxim 4 zile(nu 15) + a mentionat operatorul ca in perioada asta imi vor inlocui telefonul cu altul(normal nu iphone) fara sa-l intreb ... e scris si pe garantie pe undeva parca insa nu m-am uitat( inca o caut >_>)