1 din 2
1
problema aburi
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.02.09

deci povestea suna cam asa:am un iphone 3g de cateva zile am obs ca in spatele ecranului(cand este inchis) exista zone(in principal periferice,ocupa cam 30% din ecran) care prezinta ceva ce pare a fii aburi O_o…am incercat sa il curat nu a functionat problema parea sa fie din spatele ecranului.in momentul in care l-am scos din husa si si l-am lsat cam 1 min panaam incercat din nou sa il curat am obs ca problema disparuse.este posibil de la husa sa pateasca asa cv :-?.sincer imi e frica sa il pun la loc:)).atasez si urmatoarele poze(am inconjurat zonele vinovate sper sa se vada..relativ…nu prea s evad bine din poze:-<),oricum a mai patit careva asa cv:-?(telefonul nu a luat contact cu apa sau asa cv…ocazional joc ocarina sau asa cv…oare de la ocarina sa fie :-? )

http://img36.imageshack.us/img36/5400/img0002emp.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/412/img0003neq.jpg

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Si eu am jucat ocarina de o gramada de ori. Totusi, nu am problema asta… Daca s-a facut condens, inseamna ca ecranul de protectie nu este etans. Garantia acopera si chestiuni de genul acesta wink

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am jucat Ocarina,E-Smoke..iSteam…multe lucruri in care trebuia sa sufli..am iPhone-ul de 2 ani (2G 8GB) si nu s-a aburit niciodata,nici cand l-am scapat in Crisul Repde LOL
Daca vrei sa risti sa il stergi,uita-te pe youtube la tutoriale cum se desface iPhone-ul…dar ti-as sugera sa nu faci aia..e foarte complicat..acum garantia e prietena ta cea mai buja

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.03.07

Poate nu ai observat de prima data, dar :
-cind sunt urme de ceva, de obicei grasime de la degete, sau praf , inseamna ca ori a fost schimbat touchscrenul ori lcd-ul, ori amandoua.
-daca este in garantie, atunci mergi cu el la Orange, dar banuiesc ca nu l-ai cumparat de la ei.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

defapt este in garantie;))...e posibil ca baieti de la orange sa screw up pt ca l-am trimis sa imi schimbe butonul de silent(era cazut) si probabil nu au montat cv cum trebuie :-< oh garantie here i come :-< doar sper sa nu bage replica celebra:contact cu lichide :-<..desi senzorii de apa nu s-au inrosit(cei din exterior)
oricum acuma de cand l-am scos din husa se pare ca s-a uscat:)) doar ca na…nu imi convine sa dau un car de bani pe ceva si sa aiba bube:-<

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

ce senzori de apa?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

pai are 4 senzori de apa 2 externi 2 interni (externi:in mufa jack daca te uiti la fund vei vedea o membrana alba=daca are contact cu apa se face mov/rosu nush exact si mai e unu la mufa de cablu de date).

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Sincer sa fiu, e prima data cand aud asa ceva. Senzori de apa?! Am mai desfacut mufe audio de pe ipoduri, si acea “Membrana” era doar o bucata de plastic plasata acolo doar ca sa opreasca praful. Iar la cealalta mufa (30 pins) iti garantez ca nu ai absolut niciun senzor!

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

este ceva chestie..nu stiu daca e senzor..dar se face rosu la jack daca telefon face contact cu apa.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

eu am vazut multe asa la viata mea (mai ales la 2G-uri)
sincer nu m-a interesat prea mult acea albeata pe margini sau pe centru fiindca nu erau telefoanele mele.. iar cei in cauza nici macar nu observasera smile

habar nu am de la ce ar putea fi.. posibil de la temperaturile variate si/sau umezeala. posibil s-o fi strans condens si/sau praf intre sticla si stratul de senzor de pe LCD. oricum, se poate schimba relativ usor, deci nu este asa o mare problema…

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

oricum maine pleaca sper service…stiu ca nu pare mare lucru dar na nu imi place sa fie ceva neinregula cu el;))

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

ma unde e membrana aia? ca ma holb de juma de ora la mufa pentru casti si nu vad nimica.smile

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

si al meu (2g) are portiuni cu condens si chiar cateva picaturi mici sub ecran. a reusit cineva sa il desfaca si sa elimine aceste probleme?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

aici este explicat tot despre pozitia senzorilor http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=443133

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

am primit telefonul din garantie citez ce au scris cei de la service:“acela nu este condens/acest defect apare si la alte iphone”...ok…eu ce vina am ca apare?nu trebuie reparat/schimbat telefonul?ce ma sfatuiti sa fac?eu ma gandeam sa le dau un mail ca o sa merg la opc avand in vedere ca am dovada scrisa de ei ca practic nu vor sa mi-l repare?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
AlexIvasuc - 23 Iulie 2009 02:06 PM

am primit telefonul din garantie citez ce au scris cei de la service:“acela nu este condens/acest defect apare si la alte iphone”...ok…eu ce vina am ca apare?nu trebuie reparat/schimbat telefonul?ce ma sfatuiti sa fac?eu ma gandeam sa le dau un mail ca o sa merg la opc avand in vedere ca am dovada scrisa de ei ca practic nu vor sa mi-l repare?

dacă ai citat bine, ei chiar recunosc că telefonul are un DEFECT!
Sună la relaţii cu clienţii, ia-ţi o limonadă rece, şi spune-le despre problema ta pe care vrei să ţi se rezolve şi fii vehement şi cu argumente solide. Dacă ce-l cu care vorbeşti se “fofileşte”, ceri să vorbeşti cu un superior care are putere de decizie.
Spre deosebire de Vodafone, la Orange nu îţi vor închide apelul.. EVER, trebuie să închizi tu apelul.

Lasă-ne un răspuns.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

1 din 2
1