salvare mp3-uri pe CD/DVD din libraria iTunes
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hello
Daca vreau sa imi fac un backup pe CD/DVD al mp3-urilor care le-am importate in iTunes (cu optiunea do not copy to iTunes library) cum ar trebui sa fac astfel incat sa imi pastreze si toate Artwork & Lyrics. Sa salvez din iTunes sau artwork & lyrics sunt in id3tag si pot salva directorul cu mp3-urile cu toast sau ceva similar ?

De asemenea - daca bag in unitate un CD/DVD cu mp3-uri - iTunes stie sa imi cante direct de acolo fara sa vrea sa le import ? Sau daca import mp3-uri de pe CD/DVD ce face cand cd-ul cu melodia respectiva nu este bagat in unitate iar eu ii dau play ? Stie sa ceara “introduceti CD-ul X ” ?

mersi mult.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Artwork este aproape sigur in fisierul .mp3; probabil ca lyrics e la fel.
Daca ai o melodie in Library si nu gaseste fisierul, o sa apara cu text gri. Am patit asta cu mp3-uri de pe un disc montat prin retea. Cand discul nu era montat zicea ca nu gaseste fisierul .mp3. Nu mai stiu daca, o data montat la loc discul, le gaseste singur. Parca nu. Experimenteaza…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

in mod cert artwork-ul si lirica sunt in fisierul mp.3
Cum si cu ce scrii CD/DVD. Direct din iTune sau cu Toast sau alt burner
ATENTIE!!! daca le scrii in format DATA, iTune nu-ti recunoaste CD-ul cand il bagi in unitate. il vede ca pe orice DC de date si va trebui sa faci drag&drop; melodiile in iTune.

‹‹ Ipod Nano      HELP !!! iTunes a innebunit ››