Update: azi am pus inapoi cardul, si am bagat de seama ca intra mai adanc decat era cand l-am scos! Deci, cardul meu s-ar putea sa nu fie stricat, ci doar sa nu fi fost bine bagat in slotul lui. Sau sa fi iesit din locas, din cauza zdruncinaturilor (ceea ce ar fi foarte posibil, dupa cateva mii de kilometri pe drumurile patriei, cu PBul in husa si in geanta, dar pe podeaua masinii).
Sa vedem cum se comporta in continuare. Ar fi cool sa fie doar de la asta…
Update: azi am pus inapoi cardul, si am bagat de seama ca intra mai adanc decat era cand l-am scos! Deci, cardul meu s-ar putea sa nu fie stricat, ci doar sa nu fi fost bine bagat in slotul lui. Sau sa fi iesit din locas, din cauza zdruncinaturilor (ceea ce ar fi foarte posibil, dupa cateva mii de kilometri pe drumurile patriei, cu PBul in husa si in geanta, dar pe podeaua masinii).
Sa vedem cum se comporta in continuare. Ar fi cool sa fie doar de la asta…
La drum (mai) lung, nu pe podeaua mașinii trebuie ținut, oricum nu orizontal. Cel mai bine e vertical, fie alături de șofer, prins cu centura de siguranță, fie - tot vertical - în spatele șoferului, între bancheta lui și bancheta din spate. Eventual cu o perniță sub el. Dacă nu-l asiguri, la frîne bruște pică jos sau se zgîlțîie prea tare.
Doar un mic update: PBul merge bine si frumos, n-a mai patit nici un kernel panic. L-am mai rebootat de cateva ori (recunosc, nu de prea multe, ca nu-mi sta in caracter), l-am apucat de partea stanga, am si apasat prin toate zonele, inclusiv cand era activitate mare pe disc, de incins s-a tot incins zilele astea, am pus si bateria veche si pe cea noua, dar tot merge bine, manca-l-ar tata pe el…
Se pare ca de la cardul AirPort a fost problema mea.