Sînt destule chestii pentru care ar trebui luat Apple la șuturi, nu cu prezentări din astea moronice. Mie nenea ăla nu mi-a spus nimic. Știam ce +uri și -uri are MBA. E alegerea mea dacă-l cumpăr sau nu.
Nici nu mă uit. Mă plictisesc la culme prostiile astea. Cui îi pasă? La fel fac și cum reclamele alea Mac vs. PC. Fiecare își alege ce vrea și mie nu-mi pasă de alegerea nimănui.
Pentru vremea lui, video-ul e caterinca, dar tinand cont ca pamfletul e atat de convingator, unii chiar nu se prind. Si in plus, degeaba face atat tam-tam pentru un mac care nu e facut din start pentru a fi folosit ca un calculator principal, astfel el pare un idiot ca nu stie sa-si aleaga un produs dupa nevoi.
mult spus “regizat”. e clar ca nu si-a luat distonocalmul
numai un prost da o gramada de bani pe ceva ce nu i se potriveste. pe cine dracu prosteste asta.
se plange ca nu-i poti schimba bateria si upgrada memoria; in opinia lui asta de face zi de zi pe un PC. nu zau.
n-are CD/DVD. e impardonabil. cata nesimtire pe Apple
au uit ca nici iMacul cand a aparut n-a avut discheta; si ce scandal au mai facut unii
Alta chestie dupa cum vad eu,un super produs ‘prezentat’ de un super shit.
Nimic altceva decit o mizerie,nu merita nici cel mai mic comentariu.Dar totusi,,,cine doreste sa demonteze rind pe rind cu argumente toate timpeniile retardului il invit sa o faca aici:
De spus F windows am spus cand am trecut pe mac ... deci, in cazul in care o sa trec pe alt sistem de operare o sa zic si F apple (foarte improbabil, cel putin pana acum).
PS: apropo de scos bateria…de ce ai scoate bateria? (decat daca, bineinteles vrei sa bagi alta plina)
american idiot….
indiferent ce produs prezenta parerea mea este aceiasi…
si eugenii daca ar fi vrut sa prezinte si facea criza asta…:) e clar ca omul are celula lui calda pe undeva pe la “9” - sectia agitati
si la sfarsit…“uuu, I’m a space ship.”
da ma, sunt! si?!? vrei un laser peste bot? sau o fotonica? - replica perfecta pe care ar fi trebuit sa i-o dea air-ul )