Mda, foarte neplăcut ce s-a întâmplat cu noul Shuffle, nu aș schimba în nici un caz generația precedentă (de care mă folosesc foarte mulțumit) cu ăsta nou. Iar alt model nu-mi trebuie, ăsta-i numa’ bun: mic, nu-i am grija, încape oriunde.
Eu unul nu prea sunt de acord cu acel review. Sa fim seriosi, inca un defect ar fi faptul ca nu are jocuri de lumini laser sau ca nu se incaca de la soare.
Daca vrei sa gasesti defecte, gasesti oricarui produs apple. Apple a scos noul shuffle pentru cei care apreciaza simplitatea si muzica. (punct). Daca vrei display, reportofon, equalizer, etc iti iei ceva care are asa ceva. Din punctul meu de vedere are deja prea multe functii. De ce sa iti faci 1000 de playlisturi si sa tot stai sa cauti prin ele? mai bine faceau organizarea gen alfabetic sau dupa rating-ul din iTunes si modul shuffle si asta era. Iar autonomia de 9 ore pentru o guma turbo e chiar ok, 2 zile de ascultat muzica a cate 4 ore pe zi e arhisuficient pe drum.
Eu unul nu prea sunt de acord cu acel review. Sa fim seriosi, inca un defect ar fi faptul ca nu are jocuri de lumini laser sau ca nu se incaca de la soare.
Daca vrei sa gasesti defecte, gasesti oricarui produs apple. Apple a scos noul shuffle pentru cei care apreciaza simplitatea si muzica. (punct). Daca vrei display, reportofon, equalizer, etc iti iei ceva care are asa ceva. Din punctul meu de vedere are deja prea multe functii. De ce sa iti faci 1000 de playlisturi si sa tot stai sa cauti prin ele? mai bine faceau organizarea gen alfabetic sau dupa rating-ul din iTunes si modul shuffle si asta era. Iar autonomia de 9 ore pentru o guma turbo e chiar ok, 2 zile de ascultat muzica a cate 4 ore pe zi e arhisuficient pe drum.
Exact asta îmi doresc de la un mp3 player: simplitate (nu ascult niciodată muzică pe iFon, de exemplu). Dar controalele de pe vechiul Shuffle mi se păreau mai potrivite, n-o să mă apuc acum să învăt alfabetul Morse ca să pot schimba melodiile…
este o parodie clipul…de ce il luati in serios? doar nu credeti ca el era serios cand zicea ca fiecare scoate bateria zilnic sau umbla cu 7-8 stick-uri usb la el…
total de acord cu faza cu bateria…care ar fi motivul sa o scoti???? functioneaza bine mersi si cu ea inauntru…sau poate respectivu nu a auzit de caderi de curent…cateodata atat de frecvente in anumite zone din bucuresti. pai daca ai scos bateria si n-ai apucat sa salvezi la ce lucrai…cam trist… cat despre ram, nu era mai simplu sa si-l comande direct cu cat ram ii trebuia? mai stai sa-l desfaci tu, sa-ti prinzi urechile la cate piese are, cum are…. pe mine unu’ nu m-ar deranja sa am “dezavantajele” unui mba avand in vedere ca e cel mai subtire posibil… chiar mi-as dori unu’! Cat despre the F word, recunosc ca l-am folosit intens pt. faza cu placile video pe modele mai vechi (powermac g4 in cazul meu), firefox, care se misca in reluare pe cei 16 mb incredibili de video. Dar chiar si asa nu ma dau batut, trebuie sa-l dovedesc pana la capat.
cat despre ram, nu era mai simplu sa si-l comande direct cu cat ram ii trebuia? mai stai sa-l desfaci tu, sa-ti prinzi urechile la cate piese are, cum are….
Wrong. Absolutely wrong.
Lăsînd gluma la o parte, a comanda memoria de la Apple înseamnă a plăti impozit pe prostie. Impozit mare, mare de tot! Dacă prețul ar fi fost cu 25% mai sus decît pe piața liberă, încă ar fi ok.
Sunt perfect de acord cu tine. Ideea de baza care am extras-o din articolul respectiv este urmatoarea: la pretul respectiv iti iei ceva mult mai complex. Deci, cred ca autorul articolului are dreptate. Un pret mult prea mare pentru functii foarte simple.