tu te duci la un cizmar si ii dai specificatii, tipare, ii arati cum sa faca pantofi, ce piele sa aleaga, ce lipici si cum sa preseze pana se usuca, ii comanzi 1000 de bucati de toate marimile si apoi pui pe el numele BOZE si le vinzi la 400 de euro bucata ca sunt hand made si de o calitate superioara.
cizmarul incepe sa vanda aceiasi pantofi cu 200 de euro (pentru ca il costa 180 sa-i faca, acum ca i-ai dat mura in gura tot).
tu ce faci? iti zic eu ce faci. ii spui ca nu poti sa-l limitezi sa-i vanda pentru ca nu ai proprietante intelectuala pe model (nu i-ai inregistrat, ar fi absurd) dar poti sa opresti contractul si sa nu mai faci biznis cu el cat o-i trai daca continua sa te sape.
ce face cizmarul? pai ce-i mai bine pentru el. it’s just good business, copile.
Ei, știu asta. Ba mai mult, nu mi se pare deloc ieșit din comun - dar asta nu mă împiedică să-i urez de dulce lui Steve. Pentru că pentru mine e bad business.
uita-te la lumea tabletelor. inca n-au reusit sa obtina pret mai bun decat iPad. fara SJ n-ar fi avut lumea civilizata iTunes/any Music Store. modul de gandire a lui SJ e ca stie mai bine ce e bine pentru tine. si merge perfect. relax, intra in rand. e cald si bine.
Toshiba vinde aceleasi SSD-uri fara probleme. optiuni alternative ai. it is just fair business.
F**k Pages ‘09. Care, în anul de grație 2010, nu are funcția “autosave” - tocmai am pierdut vreo 5 ore de lucru, când Pages a dat ortu’ popii exportând un fișier în format PDF.
F**k Pages ‘09. Care, în anul de grație 2010, nu are funcția “autosave” - tocmai am pierdut vreo 5 ore de lucru, când Pages a dat ortu’ popii exportând un fișier în format PDF.
Apple… sometimes it just doesn’t work.
Nasol.
Eu mi-am format un gest reflex. Odata la un minut - doua, dau cmd+s, indiferent ca sunt in pages sau word. De fapt, cred ca mi-am pastrat gestul asta de cand eram pe win. Obiceiurile vechi mori greu si uneori nici nu e bine sa moara.
Daca vrea cineva, am modificat scriptul sa salveze la 5 minute si sa nu mai faca si zip.
Se pune oriunde, apoi se adauga in Login Items (ca Hide, sa nu ocupe Dockul).