5 din 6
5
Categoria F*ck Apple!
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
pămătufu’ - 03 Decembrie 2010 12:40 AM

da-mi o adresa de mail si il trimit eu. la mine merge download-ul!

Ai PM, mulțumesc!

altero - 03 Decembrie 2010 10:40 AM

Daca vrea cineva, am modificat scriptul sa salveze la 5 minute si sa nu mai faca si zip.
Se pune oriunde, apoi se adauga in Login Items (ca Hide, sa nu ocupe Dockul).

Cum adică nu mai salvează .zip?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Franțuzul care a facut scriptul, l-a setat ca in afara de autosave sa faca si un zip cu documentul, in acelasi folder, pentru siguranta, zice el. Ceea ce mie mi se pare in plus.

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

altero & pămătufu’ - mulțam fain!

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iar?! Nici măcar Microsoft nu e capabil de asemenea “performanțe”...

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, cam de cacao!

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.11.09

Apple este victima propriului succes. A intrat pe piata cu iDevice-urile, are o multime de utilizatori, e normal sa apara si probleme. Scuze nu prea au, controleaza partea hard si partea soft.

Presimt ca in viitor vor mai aparea astfel de probleme, chiar mai grave, acum sunt suficienti de raspandite device-urile ca sa atraga si atentia “prietenilor”.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vor reuși oare să rezolve problema asta în iOS 19.9, prin 2030?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hard drive upgrades restricted in Apple’s new Thunderbolt iMacs

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Italienii investighează AppleCare:

Apple’s standard warranties are good for one year, with AppleCare extended warranties pushing that coverage out to a total of two or three years depending on the product. European law requires, however, a standard two-year warranty, overlapping or entirely coinciding with Apple’s separate AppleCare offerings.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

gresit… chestia asta e peste tot, dar “nimeni” nu stie defapt cum e. exista intr-adevar un articol in constitutie care zice ceva legat de garantie. insa nu scrie NICAIERI ca ai 2 ani garantie, asta e doar o interpretare gresita a unor oameni.

articolul zice ca in primele 6 luni de viata ale produsului, este responsabilitatea producatorului sa dovedeasca ca defectul este vina utilizatorului. cum acest lucru nu este posibil, avem deja 6 luni de garantie daca nu sunt semne de abuz. DUPA 6 luni de utilizare, daca produsul se strica spontan, clientul ar trebui sa dovedeasca ca nu e vina lui. si lucrul asta e imposibil, insa pana la un an, fabricantul isi asuma responsabilitatea! asta e defapt garantia de fabrica. acuma sa vedem caz concret:

1. cumperi un macbook si se strica in primele 6 luni! ai garantie si se repara. daca se mai strica o data, intre 6 luni si un an, iar ai garantie. DACA se strica si dupa un an, fiind deja stricat in primele 6 luni, ai dreptul sa CERI garantie extra. nimeni nu ti-o da doar asa, dar ai dreptul sa o ceri. deja nu mai e datoria ta sa dovedesti ca ai folosit produsul cum trebuie, fiindca un produs care se strica in primele 6 luni de la prima utilizare, nu e un produs decent, dupa lege. inca o data, e posibil sa trebuiasca sa apelezi la protectia consumatorului sau la judecator, insa pana la urma castigi, ca asa e legea.

2. daca insa cumperi un macbook si se strica in luna a 7-a, sa zicem (deci primele 6 luni produsul a functionat impecabil), produsul este considerat decent dupa lege! fiind sub 1 an, ai garantie de fabrica, deci nu e problema. dar daca se mai strica o data dupa primul an de garantie si produsul a functionat ok primele 6 luni, este datoria ta sa dovedesti ca l-ai folosit cum trebuie. cum nimeni nu are o camera care sa filmeze toata viata laptop-ului si un termometru pentru temperatura in jurul lui, ESTE IMPOSIBIL sa dovedesti lucru acesta, deci garantia ta se termina la 1 an, chiar daca apelezi la papa de la roma!

pe scurt, nu ai 2 ani de garantie prin lege, ai dreptul sa depui contestatie daca nu esti de-acord cu ceva 2 ani de la cumparare. dreptate nu primesti in toate cazurile (a se vedea exemplele de mai sus) deci nu e cum zic ei!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

F*ck Apple pentru ca au un sistem de @$^£%$% pentru a cauta o comanda anterioara in iTunes Store. Ca sa vezi sau sa cauti ce ai cumparat, cand ai cumparat si cati bani ai dat, trebuie sa te loghezi in iTunes Store (slow) si sa mergi la o lista de puchase batches (slow, eu am 100 so far) de unde intri la fiecare (slow) si te uiti cu ochiul liber daca vezi programul. No search no summary. E o bataie de joc pentru timpul meu. N-ar trebui sa le explic eu cum ar trebui sa-si aranjeze magazinul, dar exista AMAZON. (vezi poze)

Am deschis ticket. Deocamdata un “Sugar” n-a inteles ce intreb.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

F*&% Apple pentru că am nevoie de 76 de minute pentru a urca 51 de fotografii din iPhoto în galeria .me. Și încă nu e gata, încă “pending”. Sper că lucrează la iCloud dar f*ck’em anyway, preventiv.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

>1800 de poze în 15 minute
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/32988/

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din nou, despre garanții

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

as zice f*ck apple din cauza ca update-ul de 10.8.3 a scos la iveala ca generatia de Mbp din 2010 care era prima cu automatic switch nu e feature ci bug. Aplicatii simple care nu cerea placa discrete (nVidia) acum o cer (Dropbox, Growl, Transmission, chiar si Calendar). Sunt multi oameni pe apple discussions cu problema asta

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

5 din 6
5