modem clicknet Huawei HG520s
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.07.09

Buna seara

Tocmai ce mi-am facut abonament la clicknet de 8mbps cu modem Huawei HG520s (e cel cu wifi si 4 eth). Nu prea reusesc sa ma conectez pe macbook. As vrea sa il folosesc doar cu Airport. Setarile din windows le stiu, dar pe macbook inca nu ma pricep asa de bine. Ar putea cineva sa ma ajute sa stabilesc o conexiune wifi cu modemul meu care sa se si conecteze la internetul meu minunat de la clicknet smile?
Multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sobo - 09 Iulie 2009 01:05 AM

Buna seara

Tocmai ce mi-am facut abonament la clicknet de 8mbps cu modem Huawei HG520s (e cel cu wifi si 4 eth). Nu prea reusesc sa ma conectez pe macbook. As vrea sa il folosesc doar cu Airport. Setarile din windows le stiu, dar pe macbook inca nu ma pricep asa de bine. Ar putea cineva sa ma ajute sa stabilesc o conexiune wifi cu modemul meu care sa se si conecteze la internetul meu minunat de la clicknet smile?
Multumesc mult

Prin orice browser de internet, Safari de pildă. Am făcut asta acum vreo 9 luni, am uitat detaliile, dar țin minte că a fost extrem de simplu, a luat-o din prima.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Activezi airportul. Deschizi un browser. Scrii IP-ul routerului (modemului) şi intri. Te-aş sfătui să te conectezi prin cablu. La început.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.07.09
Cattus Thraex - 09 Iulie 2009 02:16 AM
sobo - 09 Iulie 2009 01:05 AM

Buna seara

Multumesc mult

Prin orice browser de internet, Safari de pildă. Am făcut asta acum vreo 9 luni, am uitat detaliile, dar țin minte că a fost extrem de simplu, a luat-o din prima.

Merci pt raspunsuri.
Trebuie sa setez ceva la airport. parola etc.? sau pur si simplu ma conectez la modem si intru pe Ip-ul lor? setarile de pe ghidul cliknet pentru windows sunt aceleasi si pentru OS X?

‹‹ Categoria F*ck Apple!      Strop de speranta ››