Iphoto nu mai citeste Library
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06

Situatiune: Am Iphoto din Ilife 08 (7.1.2), rulat pe un powerbook G4 la 1.67 cu 2GB Ram. Am 2 librarii tinute pe un hard extern, cam la 8-10 GB fiecare. Librariile sunt tinute separat cu Iphoto Library manager (3.4.3)

Problema: brusc, Iphoto a deci sa nu mai citeasca una din librarii. Apare goala complet “no photos”. Verificat Libraria cu show contents si facut backup, inainte sa pierd vreo 500 de poze si sa tai vene.

Intrebare: Exista ceva optiuni de a reconvinge Iphoto sa citeasca Library? Aveam keywords, albume, tag-uri, ma rog tot ce trebe ca sa pot gasi rapid fotografia care imi trebe si nu as vrea sa le pierd. Banui ca e vreum fisier bulit, dar nu stiu ce sa fac.

Multam de orice ajutor!

P.S. Scuze daca s-a mai intrebat, am cautat dar nu am gasit

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 22.02.08

Vezi daca din greseala nu is trash. Trashul iPhotoului…
Mie mi-a disparut vreo 17000 poze. Erau in trash…

Semnătură 

Only the dead have seen the end of war.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 15.08.06
Ju - 10 Iulie 2009 02:04 PM

Vezi daca din greseala nu is trash. Trashul iPhotoului…
Mie mi-a disparut vreo 17000 poze. Erau in trash…

Nope, verificat. Multam oricum.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Incearca pe un alt computer ? si Eventual copiata libraria local, pe HDDul computerului respectiv.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
arcromania - 10 Iulie 2009 01:36 PM

Situatiune: Am Iphoto din Ilife 08 (7.1.2), rulat pe un powerbook G4 la 1.67 cu 2GB Ram. Am 2 librarii tinute pe un hard extern, cam la 8-10 GB fiecare. Librariile sunt tinute separat cu Iphoto Library manager (3.4.3)

Problema: brusc, Iphoto a deci sa nu mai citeasca una din librarii. Apare goala complet “no photos”. Verificat Libraria cu show contents si facut backup, inainte sa pierd vreo 500 de poze si sa tai vene.

Intrebare: Exista ceva optiuni de a reconvinge Iphoto sa citeasca Library? Aveam keywords, albume, tag-uri, ma rog tot ce trebe ca sa pot gasi rapid fotografia care imi trebe si nu as vrea sa le pierd. Banui ca e vreum fisier bulit, dar nu stiu ce sa fac.

Multam de orice ajutor!

P.S. Scuze daca s-a mai intrebat, am cautat dar nu am gasit

Necazul cred că ține de acel utilitar 3rd party. Dat fiind că bibliotecile astea pot fi stocate și în altă parte decît locul lor default, cred le-ai putea recompila cu doi useri noi, fiecare puse la locul lor default sub userul logat. Dacă nu s-au corupt, cred că se pot reface.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…