1 din 2
1
Recomandare program
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

Imi trebuie un program de editari minimaliste de fotografii in MAC OS X : cel mai important e un crop bun, un flip, rotate, totul nepretentios.
Insa imi trebuie eficienta si rapiditate in utilizare.
Imi puteti recomanda ceva?
Va multumesc anticipat.

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Apple Preview. Programul standard al Mac OS X de vizualizat poze. Stie si crop, si rotate, si flip, si PDF Annotations :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sau iPhoto, ca s-ar putea sa-l ai deja in sistem (ca si Preview, de altfel).

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

graphic converter…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
dacuBurebista - 17 Iunie 2006 09:31 PM

graphic converter…

si eu tot graphic converter zic. mai ales ca ai optiuni sa-ti pui batch-urile direct in meniul din right click din finder (selectie multipla). nici nu trebuie sa mai deschizi pozele, nici sa le salvezi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pentru sfaturi, au fost de ajutor.

Mai vin cu o intrebare , e off-topic dar nu vreau sa creez cate un thread nou pentru fiecare mica nelamurire pe care a am.

Folosesc Adium pentru chat si obisnuiesc sa mai mut contactele intre grupuri. Problema este ca de multe ori raman mutate
doar pentru o perioada de timp, pentru ca dupa o inchidere a programului sa revina unde erau inainte de a fi mutate. Aveti vreo
idee de ce ?
Multumesc.

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

poate pentru ca intre timp mai intri de pe un pc cu YM?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Nu am mai intrat. Mai am instalat YM insa nu il folosesc. Crezi ca poate interveni vreun conflict intre cele doua?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

am observat ca ‘aranjarea’ de pe un pc cu YM este mai stabila…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap desi era ceva elementar. Am sa incerc asa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
***** - 10 Iunie 2006 02:30 PM

huk m-ai pierdut cu crearea de grup pentru fiecare cont.

da, am mai multe conturi, unul e folosit odata la 1 an dar oricum nu asta e problema pentru ca la servici nu am decat unul pe yahoo.

Daca ai un grup definit pe un cont (fie el yahoo fie MSN, ICQ, AIM, etc.) sa-i zicem “munca” si adaugi un contact in contul ala (sa-i zicem yahoo1), in conturile yahoo 2, 3 va aparea automat (bug), dar in alt grup (nu exista munca pe yahoo2). Trebuie sa faci un grup “munca” si in yahoo2 cu clientul YM ca sa nu o ia razna.

Alta situatie: ai un grup (“huk” sa-i zicem) pe MSN si vrei sa adaugi un user yahoo in el. Il pune, dar la restart contactu nou il arunca in Friends sau mai stiu eu care grup. Trebuie sa intri pe YM si sa faci pentru conturile de yahoo grupul “huk”. Acum, cand pui un contact yahoo in grupul huk, Yahoo.com il vede ca apartinand unui grup pe care-l stie. Conteaza unde ai facut grupurile ce le folosesti.

Asta provine de la faptul ca fiecare protocol (client IM) are pentru grupul default alt nume: friends, individuals, buddies, etc.

Sper ca o sa ma ierti ca-ti citez dintr-un PM mai vechi al meu.  Cred ca o sa te ajute.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

M-a ajutat. Multumesc.
Acum caut cea mai simpla cale de a rula Autocad 2005.
Am inteles ca ar trebui sa incerc cu un emulator (mi s-a recomandat Q).
Exista vreo varianta mai buna ?
Este prima oara cand folosesc emulatoare. Sper sa reusesc. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

dar pe aici sau aici, te-ai uitat?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Acum caut solutia optima.
Cred ca las balta emulatoarele intrucat nu am experienta si deja m-am ciocnit cu o gramada de probleme (partitii etc.)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

Am si eu o intrebare simpla.

Mi-am facut 2 plugin-uri simple in Automator si vreau sa le sterg si sa nu imi mai apara in meniul de click dreapta ca cel din figura. Cum procedez ? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Am facut eu putin pe autodidactul si le-am gasit prin Library/Workflows. Job done! smile

Semnătură 

1 din 2
1