Imi trebuie un program de editari minimaliste de fotografii in MAC OS X : cel mai important e un crop bun, un flip, rotate, totul nepretentios.
Insa imi trebuie eficienta si rapiditate in utilizare.
Imi puteti recomanda ceva?
Va multumesc anticipat.
si eu tot graphic converter zic. mai ales ca ai optiuni sa-ti pui batch-urile direct in meniul din right click din finder (selectie multipla). nici nu trebuie sa mai deschizi pozele, nici sa le salvezi.
Mai vin cu o intrebare , e off-topic dar nu vreau sa creez cate un thread nou pentru fiecare mica nelamurire pe care a am.
Folosesc Adium pentru chat si obisnuiesc sa mai mut contactele intre grupuri. Problema este ca de multe ori raman mutate
doar pentru o perioada de timp, pentru ca dupa o inchidere a programului sa revina unde erau inainte de a fi mutate. Aveti vreo
idee de ce ?
Multumesc.
huk m-ai pierdut cu crearea de grup pentru fiecare cont.
da, am mai multe conturi, unul e folosit odata la 1 an dar oricum nu asta e problema pentru ca la servici nu am decat unul pe yahoo.
Daca ai un grup definit pe un cont (fie el yahoo fie MSN, ICQ, AIM, etc.) sa-i zicem “munca” si adaugi un contact in contul ala (sa-i zicem yahoo1), in conturile yahoo 2, 3 va aparea automat (bug), dar in alt grup (nu exista munca pe yahoo2). Trebuie sa faci un grup “munca” si in yahoo2 cu clientul YM ca sa nu o ia razna.
Alta situatie: ai un grup (“huk” sa-i zicem) pe MSN si vrei sa adaugi un user yahoo in el. Il pune, dar la restart contactu nou il arunca in Friends sau mai stiu eu care grup. Trebuie sa intri pe YM si sa faci pentru conturile de yahoo grupul “huk”. Acum, cand pui un contact yahoo in grupul huk, Yahoo.com il vede ca apartinand unui grup pe care-l stie. Conteaza unde ai facut grupurile ce le folosesti.
Asta provine de la faptul ca fiecare protocol (client IM) are pentru grupul default alt nume: friends, individuals, buddies, etc.
Sper ca o sa ma ierti ca-ti citez dintr-un PM mai vechi al meu. Cred ca o sa te ajute.
M-a ajutat. Multumesc.
Acum caut cea mai simpla cale de a rula Autocad 2005.
Am inteles ca ar trebui sa incerc cu un emulator (mi s-a recomandat Q).
Exista vreo varianta mai buna ?
Este prima oara cand folosesc emulatoare. Sper sa reusesc.