1 din 2
1
publicitate adwords
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

as dori sa stiu si eu cine are publicitate facuta la vreun site prin google adwords?
am o problema,am ales 10 combinatii de cuvinte cheie iar pe google.ro doar la o singura combinatie imi apare site-ul,in rest imi apare doar in partea dreapta unde scrie “Legături sponsorizate”
Stie cineva de ce?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Păi ... doar acolo trebuie să apară. Acolo apar reclamele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mi-a aparut de cateva ori si in partea stanga in sectiunea web dar nu mereu,acum cel putin nu mai apare deloc.
acest forum apare in sectiunea web pe google daca folosesc anumite cuvinte cheie cum ar fi “forum mac”
ca sa imi apara acolo tot timpul trebuie platit in plus?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ca să apară acolo trebuie ca sa fie o chestie relevantă pentru căutarea utilizatorului. Dacă s-ar putea ca să plătești ca să pui să apară orice site la căutare, microsoft plătea de mult ca toate căutările dupa mac și apple să returneze doar link-uri la microsoft.com pe prima pagină. Și atunci nu ar mai fi folosit nimeni google.
Așa a fost cu Altavista - era cel mai tare search-engine și toată lumea îi folosea. Apoi au început să vândă rezultatele de search și nu mai găseai nimica util. Și atunci a apărut Google. Restul e istorie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai daca folosesc cuvantul amanet apar cateva site-uri de amaneturi.
trebuie sa existe o posibilitate sa il inscriu undeva,intr-un director web si sa apara pe google.ro

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Cautarea google listeaza rezultatele in functie de clickurile utilizatorilor, vizitele pe site, frecventa updatarilor, page rank etc. Nu ai cum sa platesti sa-ti apara in rezulte, doar la reclame.
Macuser.ro apare sus in cautari pentru ca e util, e vizitat, are informatie noua des si mai ales, pentru ca cei care cauta il recunosc ca raspunsul la intrebarile pe care le au.

Recent am avut experiente placute cu un magazinas online si pot sa zic ca a ajutat ca am setat limba sitului romana, ca am folosit multe cuvinte cheie pentru cautari, dar cel mai mult pentru ca userii alegeau din snipeturile google situl nostru, pentru ca informatia prezentata era interesanta (preturi mai ales). Si uite asa suntem in top 5 si top 10 pentru foarte multe cautari generale de gen “carucior maclaren” “sandale mothercare”.

Exista si metode de pacalire google, dar nu stiu cat de eficiente sunt. Cea mai simpla e sa-ti pui 20 de prieteni sa dea click pe linkul din search in fiecare zi. O sa urce in cautari, dar nu te astepta la miracole.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Și e bine să ai în Meta Tag-uri Keywords și Description la obiect:
http://www.pageresource.com/html/meta.htm
Dar nu abuza de ele să pui tot felul de cuvinte care nu au legătură cu site-ul că algoritmul de Page Rank nu e prost

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
boboc - 12 Iulie 2009 12:16 AM

mi-a aparut de cateva ori si in partea stanga in sectiunea web dar nu mereu,acum cel putin nu mai apare deloc.

in functie de QS iti poate aparea si inaintea rezultatelor organice, nu numai in partea dreapta. bid-eaza mult, fa adtexturi relevate cu landing page la fel de relevant si intr-o buna zi, in functie de concurenta pe acele keyworduri, o sa apari si pe acea pozitie. citeste documentatie adwords, ia din scoarta in scoarta blogul google, gasesti tone de material despre optimizarea unei campanii adwords.
sau platesti pe cineva sa ti-o faca wink

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

daca scriu numele site-ului mi-l gaseste dar fara index,ca in imaginea atasata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

tu vrei să ți-l găsescă în 2 zile. pe primul loc?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu,ceea ce vreau sa stiu este daca acum trebuie sa astept sau mai am ceva de facut?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

verifică-ți poziția după o lună de zile…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in felul in care este optimizat siteul in acest moment, nu cred ca o sa apara niciodata in rezultatele organice ci doar in cele platite. nu stiu ce trafic ai acum si ce rata de conversie dar de indata ce vei opri campania adwords, nu-l vei mai avea nici pe asta. lasa iWeb-ul si cauta un CMS mai SEO friendly ca sa ajungi macar pe prima pagina in sERPS

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 13 Iulie 2009 02:57 AM

poate sa o verifice si dupa 10 ani dar atata timp cat meta-urile lipsesc nu o sa apara decat la cautarea dupa url. stiu ca-s multi tampiti care nu-s in stare sa foloseasca un computer si o conexiune la net si ajung sa scrie adresa unui site in search field-ul motorului de cautare dar asta nu e o solutie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 13 Iulie 2009 03:17 AM
dacuBurebista - 13 Iulie 2009 02:57 AM

poate sa o verifice si dupa 10 ani dar atata timp cat meta-urile lipsesc nu o sa apara decat la cautarea dupa url. stiu ca-s multi tampiti care nu-s in stare sa foloseasca un computer si o conexiune la net si ajung sa scrie adresa unui site in search field-ul motorului de cautare dar asta nu e o solutie.

Nu ar fi mai indicat sa adaug acele meta tag-uri decat sa fac totul de la 0?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iWeb nu e o platforma search engine friendly dar decat sa-l lasi asa, poti incerca si vezi ce-ti iese!

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ Strop de speranta      Revista Mac ››