2 din 3
2
Revista Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

eu personal eram fan Chip (sper sa nu mi-o fur pt “reclama”)...
Tocmai am aruncat o colectie de 6 ani ca nu mai aveam unde sa le tin.
De 8-9 luni insa am renuntat… de ce? pai din 3 motive:
1. au modificat pentru a aduce mai multi cumparatori sistemul de revista, adica au scazut review-urile si testele hardware in favoarea stirilor si a review-urilor de software..
2. multa informatie la gramada (adica hai sa scriem ce e la moda nu conteaza ca nu prea mai au legatura intre ele - cum era inainte, adica erau mai tematice editiile).
3. nu respectau promisiunile de “in numarul viitor”. mai exact, datorita concurentei neloiale (asta e economia de “jungla”) a unor reviste ce citeau ce subiecte vor aborda ei si scoteau inainte lor cele mai importante subiecte, CHIP nu se mai tineau de cuvant deloc, gandind ca daca revista X a scos inaintea lor, sa scoata altceva…. si uite cum ma trezeam ca exact pt ceea ce luam revista (cu gandul la ce scria in numarul anterior) nu mai era in revista.
In fine….
Ideea este ca intradevar e greu sa multumesti piata.. si mai ales pe criza si cu concurenta din Romania.
Mac-urile au fost si vor ramane totusi niste calculatoare si niste subiecte, elitiste.
Cred ca doar daca ar pune un mac mini la bataie pe luna ar avea vanzarea unei reviste de PC-uri.
Nu mai zic ca 90% din noi intram aici (multumim macuser.ro) pentru stiri, informatii, prietenii, sfaturi.
Nu zic, ca daca ar apare, probabil ca mi-as face 1 an abonament, macar pt sustinerea ei, dar nu stiu cat ar ajuta asta.
Pentru ca intradevar, 90% din reviste, supravietuiesc prin reclame si mai ales, reclame IT.
Ori, cum Mac nu are ASux sau Gigamyth ca placa de baza sau procesor AMt interschimbabil, sau alte branduri ce ar plati pt reclama in revista Mac, cam greu si cu reclama.
Parerea mea…

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

În 2001-2002 a existat “MACInfo Prima revistă specializată Macintosh din România” editată de Mac Gallery.
Pentru curioși aduc la următoarea întâlnire numerele 5, 7 și 10.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Am si eu 2, 3 numere. Ar fi interesant daca cineva le-ar scana si le-am avea de arhiva, asa pentru… posteritate.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Ce triaj a avut ?
Cum s-a vandut ?
Cate nr. au existat ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Neverland-RO
Macuser din: 04.01.09

Cum ar fi daca am mai da un ochi prin afara ,din ce mai stim noi ,din ce ne mai ajuta prieteni ,si am scoate o revista online pt macuseri din tara.

Semnătură 

Deschide fereastra și culege mărul !

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
TeamNT - 15 Iulie 2009 04:22 AM

Cum ar fi daca am mai da un ochi prin afara ,din ce mai stim noi ,din ce ne mai ajuta prieteni ,si am scoate o revista online pt macuseri din tara.

S-a mai discutat. Nu se poate face! Și nu-mi mai cere să-ți spun încă o dată de ce… Caută linkul de acum trei ani…
Dar, spune-mi, nu cumva macuser.ro e un soi de revistă online, care răspunde imediat doleanțelor celor interesați?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07
iaru - 15 Iulie 2009 04:39 AM

nu cumva macuser.ro e un soi de revistă online, care răspunde imediat doleanțelor celor interesați?

Ba da, si nu cred ca sunt singurul care a fost scos din “turkish delight” de atitea ori si atat de repede cu ajutorul acestui forum.
Apropos, MacUser.ro nu are si el o zi de nastere, sa-i fie la mai mare?
Seara buna tuturor.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sigur că da
mai e puțin
6 septembrie 2005

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Boon, am pus memento la telefon: 6 sept 2010 (odata cu ziua fratelui meu cheese ). Pus sampania la rece.

[ Modificat: 15 Iulie 2009 05:13 AM de Calinescu26 ]
 Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Un soi de revista online mă tot pregătesc să fac eu, la command-n.ro. Am tot amânat-o vreo doi ani, cred că în curând îi dau drumul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

crearea copertii macworld
cred ca are, cat de cat, legatura cu subiectul threadului

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Foarte tare.
Apropo, ati vazut cat costa revista Macworld in magazinele Immeo (sau cum se scrie) din mall-urile din Sibiu si Cluj (ma gandesc ca atat este si in rest)? ... 79.99 , adica 20$, unde in state iti iei abonament pe tot anul de banii astia.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Excelent video-ul…chiar mi-a placut.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Neverland-RO
Macuser din: 04.01.09

Foarte frumos ,l-am vazut de citeva ori ,super.

Semnătură 

Deschide fereastra și culege mărul !

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

superb video

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

2 din 3
2

‹‹ publicitate adwords      Un rack pt 1 zi ››