3 din 3
3
Revista Mac
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
goosebumps4 - 16 August 2009 09:51 PM

Foarte tare.
Apropo, ati vazut cat costa revista Macworld in magazinele Immeo (sau cum se scrie) din mall-urile din Sibiu si Cluj (ma gandesc ca atat este si in rest)? ... 79.99 , adica 20$, unde in state iti iei abonament pe tot anul de banii astia.

Prețul revistei e cam ca și prețul unui mac: una e să vinzi mii și mii de mac-uri pe zi, alta e să vinzi cîteva mii pe an. E o diferență.
Discuții despre o revistă mac în română au mai fost. Eu mi-am exprimat îndoiala că se poate vinde așa ceva într-o țară cu piață așa de mică. Mai degrabă ar fi un colț de mac într-una din revistele deja consacrate, asta s-a mai cultivat și mai merge. Înainte să scriu o carte despre mac, am scris un articol lung, pe două numere de revistă.
Nu cred că piața românească ar înghiți așa ceva. Am lucrat ani de zile într-o redacție și cam știu cum se face așa ceva. De ce credeți, în context, că în România au dispărut complet revistele săptămînale de informație și analiză? Absolut toate țările vecine au așa ceva, nu mai vorbesc de Newsweek ori de Time ori de The Economist…
Răspuns: este o piață aparte, cu o psihologie diferită de a altora.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ publicitate adwords      Un rack pt 1 zi ››