Simplu,
am un calculator care NU are placa wireless.
Am iPhone si semnal Wifi (de la vecin).
Am facut tethering dar imi consuma, calculatorul, pachetele din 3G, Edge. Cum fac sa consume pachete din Wifi?
Mobilul da, el merge prin Wifi dar calc nu.
Multumesc
Tethering works by connecting a device that can access the internet to another device that cannot. This can be done through Bluetooth wireless technology or cables (such as USB), allowing the device without built-in access to connect to the internet, using the other device as a modem.
Tethering works by connecting a device that can access the internet to another device that cannot. This can be done through Bluetooth wireless technology or cables (such as USB), allowing the device without built-in access to connect to the internet, using the other device as a modem.
Foarte adevărat, dar, încă o dată, eu cred (dar poate că mă contrazice cineva) că Apple prin tethering s-a referit doar la forma cum, de altfel, și există. Motivul pe undeva e logic, gîndește-te: SUA e țara WiFi-ului, deci toată lumea are plăci wireless, după care, chiar dacă ar avea share connection, la ce-ți folosește cînd taman nu ești într-o zonă cu WiFi-uri?
Simplu,
Am facut tethering dar imi consuma, calculatorul, pachetele din 3G, Edge. Cum fac sa consume pachete din Wifi?
Multumesc
Nu sunt sigur daca am inteles corect .... deci ai un calculator fara placa wireless un router(banuiesc) la vecin (conectat la net?) si , iar, banuiesc ca calculatorul tau e connectat prin cablu la routerul de la vecin si tie iti consuma calculatorul pachetele din 3g de pe telefon ... daca se pune asa problema si vrei sa iei net de la vecin e f simplu ... pui gateway calculatorul vecinului si ii il rogi sa-ti dea share la conexiune ...
Eu te rog sa spui exact ce problema ai si sa dai date exacte si sa vad daca te pot ajuta ca la ce ai scris tu acolo nu prea am inteles mare lucru ...
Nu dark1one, el nu este conectat la vecin. Doar cu iPhone-ul, si el vrea sa folosească telefonul pe post de adaptor wireless. Sa shareuiasca netul, “furat” prin iPhone cu calculatorul prin cablul Usb al telefonului. Iar pentru @Forza stiinta, te sfatuiesc sa îţi iei un adaptor wifi, ceea ce nu costa ASA mult. Ştiu ca tu ai fi vrut sa îl ai toate astea pe un singur device, dar momentan nu este posibil si nici pe viitor nu prevăd ca va fi posibil respectiv disponibil. Eu acelaşi lucru am vrut sa fac cu iPod touch-ul meu, dar just for fun. Si am dat search pe
tot Google-ul si nu se poate face, tehnologic nu este deloc imposibil, da nu este deloc rational, si nu cred ca vre-un dveloper si-ar bate capul cu asta nici măcar pentru cydia. Nu are sens;)
Simplu,
Multumesc
ia-ti un wifi receiver prin usb - stick - nu cred ca costa mare lucru.
Simplu,
Multumesc
ia-ti un wifi receiver prin usb - stick - nu cred ca costa mare lucru.
Nu a platit abonamentul la Internet si i-au taiat traficul. Calculatorul nu are placa de retea wireless pentru ca in mod normal nu ii trebuie deoarece are placa de retea in care intra cablul de la provider.
Cand m-am dus la el (la vecin) am vazut faptul ca iPhone-ul s-a conectat la o retea wireless (care nu cerea parola) si m-am gandit:
daca eu conectez prin cablul USB calculatorul si iPhoneul, apoi activez tethering din iPhone o sa aiba omul net.
Zis si facut dar problema este ca imi consuma, cu toate ca e conectat la wifi, pachetele din EDGE!!! Deci tethering “mananca” pachete EDGE/3G nu WIFI.
Am rezolvat problema, dar, avand in vedere ca aici nu se discuta despre lucruri piratate, nu pot sa spun.
si nu FUR Internet Wifi de la vecin!
L-am pus eu sa isi trimita undele sale iradiante wifi in apartamentul altui vecin? Eu doar captez ce e in apartament, nu e furt
Da eu nu înţeleg ceva. Poţi să iei net de pe iPhone? am încercat să activez iphone pe post de modem şi îmi scria să contactez operatorul. iar la Orange mi-au zis că trebuie să activez o opţiune de 4 euro pe lună. e normal?
Da eu nu înţeleg ceva. Poţi să iei net de pe iPhone? am încercat să activez iphone pe post de modem şi îmi scria să contactez operatorul. iar la Orange mi-au zis că trebuie să activez o opţiune de 4 euro pe lună. e normal?