Pana acum am download-at pozele de pe aparatul meu foto Canon EOS Rebel XT pe un PC.
Acum, dupa ce mi-am cumparat MacBook Pro am vrut sa fac acelasi lucru, dar calculatorul nu vede camera !
Rog frumos daca ma poate ajuta cineva, cum pot rezolva problema.
Multumesc cu anticipatie.
instaleaza Picasa For Mac (free) si le poti scoate si de’acolo RAW aproape sigur.
Eu cand conectez Nikon-ul/iPhone si deschid Picasa imi apare optiunea “Import photos from camera”.
Dacă ești fotograf poate ai o idee și de photoshop și dacă ai poate cumva ai și bridge instalat? Dacă l-ai avea, și el are funcție de copiere din cameră.
Dacă ești fotograf poate ai o idee și de photoshop și dacă ai poate cumva ai și bridge instalat? Dacă l-ai avea, și el are funcție de copiere din cameră.
Daca ai un aparat PRO nu inseamna ca faci poze pro si le editezi si alea,editare se poate face si cu Picasa si nu costa xyz$ ca Photoshop sau alt soft pro pentru editare.
Eu de exemplu am 2 aparate DSLR si fac poze cu prieteni cand ies in oras.
Asta e doar parerea mea…
Pana acum am download-at pozele de pe aparatul meu foto Canon EOS Rebel XT pe un PC.
Acum, dupa ce mi-am cumparat MacBook Pro am vrut sa fac acelasi lucru, dar calculatorul nu vede camera !
Rog frumos daca ma poate ajuta cineva, cum pot rezolva problema.
Multumesc cu anticipatie.
Unele aparate sînt văzute direct în iPhoto, altele nu. Unele au softul lor suplimentar, care include și niște drivere care ajută conexiunea. Sînt Canoane văzute automat, dar sînt Canoane care nu-s văzute. Nu ai un CD și cu soft pt MAC OS la acel aparat?
Pe site-ul Canon am găsit că modelele din seria asta au suport pt MAC OS X
[ Modificat: 13 Iulie 2009 03:28 AM de Cattus Thraex ]