nu se mai lumineza tastatura
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

PowerBook G4 1,5 - 15” De cateva zile nu se mai aprinde tastatura, m-am uitat in setari si este activa si ambientul este bezna, nu stiu care ar fi motivele?
voi stiti ceva in sensul asta?

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 18.06.06

Vezi tastele F1 si F2, care asigura reglajul luminozitatii.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

mai verifica o data ce am pus eu in poza, poate ai apasat pe f8 care opreste iluminarea tastelor, daca nu merge probabil ca e nasol smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
panvio - 18 Iunie 2006 02:48 PM

Vezi tastele F1 si F2, care asigura reglajul luminozitatii.

F1 si F2 nu are nici o legatura cu luminarea tastaturii, l-am dat pe zero si tastatura lumineaza inca, este doar legata de display

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

NU…. din pacate stiam figurile astea si am testat ceea ce mi-ati spus voi, oricum multumesc. Ma gandesc ca cu cateva zile in urma am montat o memorie de un giga… mad  io stiu… mai verific daca nu o fi de tastatura sau placa mama?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

S-a rezolvat, dar n-am facut nimic in sensul asta… si-a revenit el singur. Este adevarat ca mai facea fite din cand in cand, sper sa nu fie un semn rau!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
biga - 18 Iunie 2006 05:35 AM

PowerBook G4 1,5 - 15” De cateva zile nu se mai aprinde tastatura, m-am uitat in setari si este activa si ambientul este bezna, nu stiu care ar fi motivele?
voi stiti ceva in sensul asta?

F8 - oprește iluminarea tastelor
F 9 - micșorează iluminarea
F 10 - mărește iluminarea

Dar setările din sistem cum sînt? (vezi poza)

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 19 Iunie 2006 12:28 PM

S-a rezolvat, dar n-am facut nimic in sensul asta… si-a revenit el singur. Este adevarat ca mai facea fite din cand in cand, sper sa nu fie un semn rau!

senzorii se află în extremitățile stînga/dreapta jos ale monitorului (se văd), dacă îi acoperi, simulezi întuneric și tasta se luminează.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Da am descoperit… am impresia ca am un contact imperfect daca apas in zona respectiva se apride cand si cand… defect nasol dupa parerea mea!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Cred ca exista undeva un micro swich defect variaza si intensitatea luminii. In alta ordine de idei… Apropos.. de unde as putea sa cumpar o tastatura US si cam cat ar costa ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

intreaba si tu la un dealer apple, ei stiu mai bine sau mergi la sectiunea cumparari cu o cerere…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
biga - 20 Iunie 2006 03:21 AM

Cred ca exista undeva un micro swich defect variaza si intensitatea luminii. In alta ordine de idei… Apropos.. de unde as putea sa cumpar o tastatura US si cam cat ar costa ?

costă mult… mai degrabă încearcă să lipești contactul ăla…dacă nu scrii noaptea pe întuneric, nu prea văd de ce ai da 500 roni pe o tasttură nouă. în plus, problema nu e din tastatură, ci din senzor sau din contactele lui.

Semnătură