PowerBook G4 1,5 - 15” De cateva zile nu se mai aprinde tastatura, m-am uitat in setari si este activa si ambientul este bezna, nu stiu care ar fi motivele?
voi stiti ceva in sensul asta?
NU…. din pacate stiam figurile astea si am testat ceea ce mi-ati spus voi, oricum multumesc. Ma gandesc ca cu cateva zile in urma am montat o memorie de un giga… io stiu… mai verific daca nu o fi de tastatura sau placa mama?
S-a rezolvat, dar n-am facut nimic in sensul asta… si-a revenit el singur. Este adevarat ca mai facea fite din cand in cand, sper sa nu fie un semn rau!
PowerBook G4 1,5 - 15” De cateva zile nu se mai aprinde tastatura, m-am uitat in setari si este activa si ambientul este bezna, nu stiu care ar fi motivele?
voi stiti ceva in sensul asta?
F8 - oprește iluminarea tastelor
F 9 - micșorează iluminarea
F 10 - mărește iluminarea
S-a rezolvat, dar n-am facut nimic in sensul asta… si-a revenit el singur. Este adevarat ca mai facea fite din cand in cand, sper sa nu fie un semn rau!
senzorii se află în extremitățile stînga/dreapta jos ale monitorului (se văd), dacă îi acoperi, simulezi întuneric și tasta se luminează.
Cred ca exista undeva un micro swich defect variaza si intensitatea luminii. In alta ordine de idei… Apropos.. de unde as putea sa cumpar o tastatura US si cam cat ar costa ?
Cred ca exista undeva un micro swich defect variaza si intensitatea luminii. In alta ordine de idei… Apropos.. de unde as putea sa cumpar o tastatura US si cam cat ar costa ?
costă mult… mai degrabă încearcă să lipești contactul ăla…dacă nu scrii noaptea pe întuneric, nu prea văd de ce ai da 500 roni pe o tasttură nouă. în plus, problema nu e din tastatură, ci din senzor sau din contactele lui.