Inapoi la subiectul thread-ului - unde se gasesc in romania asta mare cutii de disk cu usb & firewire (sau doar firewire) care sa aiba 2 porturi firewire, sa ai incredere ca daca le lasi in priza 24/7 nu iau foc si sa nu suna ca un Airbus cand functioneaza si sa nu coste o mana si un picior ?
nu stiu cata valoare au, in general ultra pro au avut cele mai proaste produse si inca mai au…
dar am de la ei o cutie usb/firewire pt hdd cu 1 intrare usb si 2 firewire si o am de ceva vreme…si mai important nu face cine stie ce galagie…
am vazut in PC Magazin parca, o solutie de stocare externa interesanta. Era ca o cutie externa dar avea un controller RAID care stia sa faca mirroring, astfel ai datele la indemana si sunt si in siguranta. Banuiesc insa ca nu era cel mai ieftin produs din tara….
Intru o data pe saptamana pe acolo si nu am vazut decat cutii cu USB - am orbul gainilor aviare pesemne o sa trag vanzatoarea de limba si va zic ce si cum
Szhoul: stiu cutia aia - in opinia mea intra la categoria “luat casa foc” la cum se incinge alimentatorul ala daca il lasi mult in priza - si din ce am observat nu stie sa “culce” hdd-ul atuncea cand ii dai sleep la mac :(
Szhoul: stiu cutia aia - in opinia mea intra la categoria “luat casa foc” la cum se incinge alimentatorul ala daca il lasi mult in priza - si din ce am observat nu stie sa “culce” hdd-ul atuncea cand ii dai sleep la mac :(
cred ca nu mai vb de aceeasi cutie, asta stie sa se opreasca, cand pun macul pe sleep, o tin doar pe firewire…
e drept, acum am intrat pe site-ul ultrapro si nu o mai vad acolo, vad altele…
acum drept sa iti spun si transformatorul de la pb meu se incinge si asa sta, dar asta nu ar insemna ca va lua foc casa..