Busa Marius - 25 Iulie 2009 08:40 PM
Am incercat acum urmatoarea chestie.Am doua Iphone-uri 2G,unul care merge fara probleme si acesta de care ma plang de ceva vreme.O sa le zic Iphone X (cel bun)si Iphone Y(cel cu probleme).Le-am desfacut pe amandoua si am scos bateriile.Am schimbat bateriile intre ele si au rezultat urmatoarele:
Iphone X nu mai mergea,facea la fel ca Iphone Y iar Iphone Y a ramas cu aceasi problema.Deci schimband bateriile intre ele= 2 iphone-uri cu aceasi problema.Acum am facut schimbarea la loc si am pus bateriile asa cum erau la inceput.Iphone X MERGE iar Y-ul a ramas cu problema.Este clar ca problema iphone-ului meu nu este de software.Daca se pricepe cineva sau aveti vreo idee…please help!
Multumesc!
1.Daca tot repari sau vrei sa repari ar fi bine sa-ti cumperi si un instrument de masura, ( ti-am spus mai sus dar se pare ca am scris degeaba ) sau si mai bine sa-l duci la un service.
2.La iphone Y ( cu probleme ) pot fi defecte : mufa usb, banda flex, contact imperfect la mufa bezi flex din placa de baza, acumulator cu elementi in scurt, si ce este mai rau placa electronica.