))))
cool raspuns…chiar asa i-as face sa vedem ce zice dup’aia )
Comentarii de felul asta mă fac să susţin, cum am mai afirmat mai devreme, că nu trebuie să se discute pe Macuser despre probleme de OSX pe alt hardware decât Apple. Ar apărea o serie de oameni care nu au habar dar îşi dau cu părerea.
@psergiu stai linistit, face toate update-urile fără să fie nevoie de reparat permisiuni iar la un sistem mai bun Systemprofiler il vede ca MacPro. Dacă Apple ar vrea cu adevărat ar bloca toate sistemele de acest fel - hackintosh cum sunt numite pe aici cu dispreţ. De aceea nu înţeleg ce atâta înverşunare când se deschide acest subiect.
de unde simți tu disprețul ăsta?
mie mi se pare un nume potrivit, să nu mai vorbim că nu noi l-am botezat…
cât despre înverșunare, nici eu nu înțeleg ce e greu de citit și priceput și acceptat un regulament
și nu știu de ce mă gândesc, câteodată, de ce numele burebista, țepes, ceaușescu… etc au o rezonanță ascunsă
))))
cool raspuns…chiar asa i-as face sa vedem ce zice dup’aia )
Comentarii de felul asta mă fac să susţin, cum am mai afirmat mai devreme, că nu trebuie să se discute pe Macuser despre probleme de OSX pe alt hardware decât Apple. Ar apărea o serie de oameni care nu au habar dar îşi dau cu părerea.
@psergiu stai linistit, face toate update-urile fără să fie nevoie de reparat permisiuni iar la un sistem mai bun Systemprofiler il vede ca MacPro. Dacă Apple ar vrea cu adevărat ar bloca toate sistemele de acest fel - hackintosh cum sunt numite pe aici cu dispreţ. De aceea nu înţeleg ce atâta înverşunare când se deschide acest subiect.
hackintosh nu e numit astfel din dispreţ sau cu dispreţ, ai tu o impresie deformată. Se numeşte aşa pt că nimeni nu a găsit o altă denumire mai adecvată, dacă reuşeşti, o vom folosi şi noi.
Nu este nicio înverşunare, iar ai o percepţie deformată. Unde vezi tu înverşunarea?! Pentru faptul că nu discutăm aici aşa ceva? Păio asta e înverşunare? Ce rost ar avea, există alte locuri pt asta, nu are rost să amestecăm borcanele, iese haloimăs şi nu e bine.
@macul_albinei: nu tine de sistem “mai bun”, ci de cum e hecarit AppleSMBIOS.kext
Am incheiat citatul, dar chiar nu avea sens sa rescriu.
@macul_albinei: nu tine de sistem “mai bun”, ci de cum e hecarit AppleSMBIOS.kext
Dacă erai atent ai fi văzut că eu m-am referit la instalarea FĂRĂ a modifica OSX. Ca să nu postez eu link-ul caută pe google “building a hackintosh Apple cant sue you for”. E doar un exemplu şi poate nu cel mai bun.
sigxcpu: oarece reptila versiunea doi remediaza problema pe sisteme vanilla. Merge si mama update-ului.
@macul_albinei: si eu sunt de-acord cu ce a spus dacu si Cattus si ceilalti, nimeni nu se inversuneaza cand vine vorba de Hackintosh, chiar nu am folosit deloc dispretul.
A zis cineva de un fisier AppleSMBIOS.kext, ce e ala? sa inteleg ca Mac-ul are BIOS…parca avea EFI….pls sa-mi explice si mie cineva, dar mai asa ca pentru prosti, pls.
Asa se intimpla cu fiecare subiect incomod.
Fiecare din cei patru admini isi dau cu parerea contra.
huk mai dur, psergiu mai tehnic, dacu mai intelept, altero mai impaciuitor.
Apoi vine Administrator cu a lui sabie, si inchide topicul.
S-ar putea infiinta, similar cu Aria 51, o Arie 66, pentru nelegiuitii OSX86
Mai fratilor, daca la un om acasa stii ca trebuie sa te descalti, ai 2 optiuni:
- ori te conformezi si te descalti;
- ori nu mai intri la el in casa.
Daca pe macuser.ro (din multe considerente - care desi au fost explicate, nu sunt luate in seama) nu se accepta discutiile pe tema OSX86 , la ce mai insistati?
Nu vreau sa par rau intentionat dar, eu personal, inca nu am avut timp sa citesc si sa studiez forumul in totalitate, numarul de materiale (multumesc tuturor cu ocazia asta) este imens (daca esti interesat sa inveti ceva) si nu cred ca tocmai acest gen de subiect ar trebui sa fie pe capul admnilor.
Mai ales ca vorba lui Leopardu “A zis cineva de un fisier AppleSMBIOS.kext, ce e ala?” , multe din intrebarile legate de OSX86, nu au raspuns din partea celor ce folosesc OS X, si asta nu pentru ca nu vor, ci pentru ca nu se “lovesc” de aceste probleme.
In loc sa intrebi de ce se foloseste H264 la codare video stai sa intrebi ce driver hacuit ar merge la video…
Cat despre “nelegiuiti”, daca un user nu respecta regulamentul, si chiar insista cu subiecte nepermise, e ok? Nu prea…
Cat de speriat eram eu la inceput de admini (laser frate) , vad ca au inceput sa fie mai rabdatori, ceea ce, intr-un fel, e bine
Topicul asta era despre ipocrizia de a nu discuta de hackintosh pentru că e ilegal dar în acelaşi timp tolerând subiecte similare despre iPhone. Nu se discuta pentru că nu vor proprietarii/administratorii şi asta e ok, e dreptul lor să stabilească limitele forumului. Si, repet, cred că au dreptate.
sa inteleg ca Mac-ul are BIOS…parca avea EFI….pls sa-mi explice si mie cineva, dar mai asa ca pentru prosti, pls.
Din cate stiu eu a existat un singur model de Mac cu BIOS, cel distribuit de catre Apple spre developeri la un pret de $999, atunci cand au anuntat migrarea catre Intel, in 2005. Era o placa Intel echipata cu TPM, procesor Pentium 4 la 3.2, 1GB RAM pus intr-o carcasa modificata de G5. Mai multe detalii, inclusiv poze, gasesti aici.
Sistemele ulterioare au fost toate echipate cu EFI.
Topicul asta era despre ipocrizia de a nu discuta de hackintosh pentru că e ilegal dar în acelaşi timp tolerând subiecte similare despre iPhone. Nu se discuta pentru că nu vor proprietarii/administratorii şi asta e ok, e dreptul lor să stabilească limitele forumului. Si, repet, cred că au dreptate.
topicul asta este despre ipocrizia de a nu citi si respecta regulamentul acestui forum
altfel, alternative sunt destule pe internet
gata, punem punct aici