Deci e vorba de procesoare pentru servere… să fie sănătoşi, nu mă interesează aşa ceva. Eu vreau să văd nişte procesoare performante care nu transformă laptoapele… pardon, notebook-urile în plite. Are AMD aşa ceva?Deci e vorba de procesoare pentru servere… să fie sănătoşi, nu mă interesează aşa ceva. Eu vreau să văd nişte procesoare performante care nu transformă laptoapele… pardon, notebook-urile în plite. Are AMD aşa ceva?
Pai are .. turionul care e comparabil la perfomanta / watt cu Pentium M.Si acum procesoarele AMD consuma cam de 2 ori mai putin decat intel la procesoare desktop. Riposta lui Intel este Core Duo, dar inca nu sunt disponibile pe scara larga. AMD a scos acum socket AM2 ... sunt curios sa pun mana pe unul ...se pare ca o sa consume si mai putin. Daca nu scoteau Core Duo se duceau jos de tot Intel, cum nu au mai fost de multa vreme. Oricum ...concurenta asta nu poate decat sa ne bucure, produse mai bune si mai ieftine pentru toti.
Si Apropo de filmuletz .. se pare ca intel a aceptat provocarea .. am vazut pe un site ...chiar cam asa sta treaba la procesoare de sever. O sa caut link-ul