Reclama! Reclama!? Reclama?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://enterpriseevent.amd.com/amd_05e4/dcdvideo/high.html

mad

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E marketing pe fata… da’ nu asta-i problema: Bai, voi ati vazut ce barbie de desene animate are nenea ala din stanga din scena 2 (ringul de box)???? E total alian, nu-mi pot lua ochii de la el…!!!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

LOL Sunt daţi drecu americanii ăştia cu marketingu’ lor… ce stil au…
Deci e vorba de procesoare pentru servere… să fie sănătoşi, nu mă interesează aşa ceva. Eu vreau să văd nişte procesoare performante care nu transformă laptoapele… pardon, notebook-urile în plite. Are AMD aşa ceva?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Foarte slaba reclama dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa caute si ei pe cineva mai destept sa lucreze la imaginea firmei.
Si chelu ala chiar e alien frate, si-a facut implant de barbie

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

LOL
Saracii, nu mai stiu si iei cum sa mai faca, sa stie ce nacazuri le fac astia de la Intel, concurenta neloiala, tat felu de mizerii.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Deci e vorba de procesoare pentru servere… să fie sănătoşi, nu mă interesează aşa ceva. Eu vreau să văd nişte procesoare performante care nu transformă laptoapele… pardon, notebook-urile în plite. Are AMD aşa ceva?Deci e vorba de procesoare pentru servere… să fie sănătoşi, nu mă interesează aşa ceva. Eu vreau să văd nişte procesoare performante care nu transformă laptoapele… pardon, notebook-urile în plite. Are AMD aşa ceva?

Pai are .. turionul care e comparabil la perfomanta / watt cu Pentium M.Si acum procesoarele AMD consuma cam de 2 ori mai putin decat intel la procesoare desktop. Riposta lui Intel este Core Duo, dar inca nu sunt disponibile pe scara larga. AMD a scos acum socket AM2 ... sunt curios sa pun mana pe unul ...se pare ca o sa consume si mai putin. Daca nu scoteau Core Duo se duceau jos de tot Intel, cum nu au mai fost de multa vreme. Oricum ...concurenta asta nu poate decat sa ne bucure, produse mai bune si mai ieftine pentru toti.
Si Apropo de filmuletz .. se pare ca intel a aceptat provocarea .. am vazut pe un site ...chiar cam asa sta treaba la procesoare de sever. O sa caut link-ul

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it