Am fost la Serviceul Orange cu garantia si cu iPhoneul meu care avea butonul de power usor infundat intr-o parte. Butonul functiona dar se apasa cu greutate. Mentionez ca in momentul in care l-am cumparat era putin mai aplecat intr-o parte decat in cealalta, putin infundat, dar functiona OK.
La serviceul Orange ce credeti ca mi se zice? Daca il lasati la noi veti pierde garantia pentru ca un circuit este rosu in loc sa fie alb si asta inseamna ca telefonul a luat contact cu ala…IMPOSIBIL!!! Telefonul functiona perfect, NU il scapasem niciodata si cu atat mai putin in apa. Venisem cu o problema iar ei se legau ca telegonul a fost scapat in apa.
URMEAZA PARTEA AMUZANTA: Singura optiune este sa il repar pe banii mei…OK, intreb, cat ma costa…CIca, pai nu se poate repara…doar schimba ) Adica sa il schimb pe banii mei, adica sa cumpar unul nou TARE NU? )
Incercand cu greu sa nu rad de ei pe fatza, ii intreb daca li se pare normal si daca asta inseamna la ei GARANTIE.
MI-AU OFERIT O ALTA SUPER FACILITATE: sa il cumpar la un pret SPECIAL: 850 RON
Va dati seama ca intre a ramane cu un iPhone fara garantie si fara buton de power am dat 850 RON si m-am facut cu un nou iPhone 3G 16GB black la fel ca cel pe care il aveam.
WELCOME TO ROMANIA: THE LAND OF CHOICE!!!
Sper ca nu e nici o problema daca scriu mailul de plangere pe care l-am trimis catre APPLE, in engleza
Hi. I have a BIG problem with the service from ORANGE ROMANIA. I think they scammed me off. I bought 1 year ago an iPhone 3G 16GB with contract for 2 years. The phone had a problem with the power button. It didn’t worked properly (but it was working), meaning it was a little stuck.
Today I went to the service to ask if they can repair it and they didn’t even looked at the power button, they were looking at the bottom of the phone saying to me that I will lose the warranty because some part inside the iPhone is red and it supposed to be white. They were insisting that i dropped the iPhone in the water and that I will lose the warranty. BUT THE PHONE WASN’T DROPPED. IT DIDN’T HAD CONTACT WITH WATER. THE PHONE WAS FUNCTIONING PERFECTLY.
And they said that the only option is to buy a new iPhone, or else they will cancel my warranty because APPLE SAYS SO. Is that fair? I had to buy a new iPhone 3G 16 GB black for 220 euros even if I didn’t had to (because I was waiting for 3GS to come out, and buy one). Please tell me that APPLE doesn’t SAYS SO and if there is any way to solve my problem and pay the difference for a iPhone 3GS instead the 3G. Thank you. KEVO, ROMANIA
Sa vad daca APPLE THINKS CLEVER sau nu…si daca imi raspund sau nu…pana atunci va rog sa imi raspundeti voi si sa spuneti daca vi se pare normal asa ceva
Cand ai scos telefonu din cutie si ai vazut butonu trebuia sa le zici.
Sincer..nu vreau sa fiu rau,dar parerea mea e ca Apple doesn’t give a F$&%.
Ei primesc zilnic mail-uri din astea si nu cred acuma si-ar bate ei capu cu Romania.
Pe bune nu fac misto sau altcv,asta e doar parerea mea.
Eu sincer sper sa te ajute si sa iti raspunda la Mail si dupaia sa te duci sa le arati Mail-u la aia de la Orange.
Bafta !
Dar cand am cumparat telefonul l-am scos si AM VAZUT treaba cu butonul. L-am intrebat pe baiatul de la vanzari si mi-a zis: E ULTIMUL TELEFON PE CARE IL AVEM PE STOC. DAR ORICUM AI GARANTIE.
SO…F$&% them all
Daca inteligentii de la APPLE nu raspund la mail o sa ii sun…
Oricum m-am enervat pe Apple, sau momentan pe Orange. Pacat ca snt dependent de produsele Apple in materie de tehnologie. Dar in materie de telefonie, Orange nu imi creeaza dependenta…ci mai ales GREATA
1 din 500 de produse Apple au un defect. (asa zic eu)
Si la Macbook-ul meu scartia plasticul dintre Unibody si Monitor,pea’colo pe unde iese aeru de la ventilator.
Oricum,poate telefonu a luat contact cu apa inainte sa fie impachetat si trimis la vanzare ? nu prea cred dar e posibil.
Oricum,poate telefonu a luat contact cu apa inainte sa fie impachetat si trimis la vanzare ? nu prea cred dar e posibil.
NU…asta nu are cum…nici chiar asa nenorociti nu sunt. Singura posibilitate este sa fie aburul din baie cand faceam dus si tineam iPhoneul departe de apa. Contact cu apa nu a avut niciodata. Ca de la jocul Ocarina ma indoiesc sa fie. Ar trebui sa existe si la ei niste teste. Daca traiam in Mallorca langa mare unde este aerul mai umed si mi se inroseste iPhoneul? asta inseamna ca a luat contact cu apa? NUUUU!!!
Pacat ca nu se mai poate cumpara iPhoneul de la Apple ca as fi luat direct de pe site fara contract si as fi sarit Orangeul, cum am facut si cu prima generatie de iPhone
Pacat ca nu se mai poate cumpara iPhoneul de la Apple ca as fi luat direct de pe site fara contract si as fi sarit Orangeul, cum am facut si cu prima generatie de iPhone
iPhone-ul 2G si cel 3G au fost luate de mine de pe eBay.
La fel o sa fac si cu 3GS cand o sa am banii luna viitoare.
Sa ne spui daca iti raspunde Apple.
Fraier ai fost că l-ai acceptat gata stricat din magazin. N-ai de un’ să știi dacă “băiatul de la vânzări” nu l-a udat și strâmbat chiar el.
Fraier ai fost că ai dat 850 de lei la șmecherii de la service.
Acuma că ai fost fraier de două ori, nu te mai poate ajuta nici Apple și nici OPC-ul. Nu mai ai nici o dovadă. Telefonul tău “defect” a fosr reparat și vândut cu 850 de lei altui fraier.
deci sa intelegem ca ai cumparat inca un telefon la pret redus si ai ramas si cu cel vechi????...pai daca e asa vindel si tu pe cel vechi si mai recuperezi din pierdere….
deci sa intelegem ca ai cumparat inca un telefon la pret redus si ai ramas si cu cel vechi????...pai daca e asa vindel si tu pe cel vechi si mai recuperezi din pierdere….
Precizând defectul… să nu recomandăm ţepele sau ...
@Kev@
Cert este că telefonul luase contact cu apa, din moment ce au constatat asta. Poate l-ai primit aşa… nu ştiu ce să zic, tu ştii mai bine.
Chiar şi dacă nu era problema cu umezeala, eu tot cred că nu ar fi trebuit să ţi-l schimbe. Adică după un an se uzează butonul home… e uzura omule şi atât, nu e defecţiune. Nu poţi demonstra că aşa l-ai primit, pentru că ei te obligă, pentru a primi garanţie, să te adresezi unui service autorizat imediat ce descoperi o problemă... nu să vii peste un an. Ţi se făcuse ţie de un telefon nou, a?
Cu siguranţă nu ai mai făcut asta cu un alt telefon (poate la fel de scump). E doar un telefon… chiar şi în cazul unor autoturisme de lux sau echipamente electronice scumpe, nu ţi se va schimba un butonaş uzat după un an de funcţionare.
Kev@ - 18 Iulie 2009 06:08 AM
Venisem cu o problema iar ei se legau ca telegonul a fost scapat in apa.
Pierzi garanţia definitiv la produs dacă, în cazul de faţă, telefonul a luat contact cu apa. Prin urmare, produsul tău ajungea în service, se constata acest lucru, produsul îşi pierdea garanţia… defecţiunea la butonul home sau altă defecţiune devenea irelevantă pentru că produsul nu mai este în garanţie!!
Fraier ai fost că l-ai acceptat gata stricat din magazin. N-ai de un’ să știi dacă “băiatul de la vânzări” nu l-a udat și strâmbat chiar el.
Fraier ai fost că ai dat 850 de lei la șmecherii de la service.
Primul telefon cumparat a fost desigilat in fata mea…deci nu l-a udat nimeni…
Fraier…dar acum o sa il vand pe asta si din fraier ies mai bine zic eu…mai pun inca 150euro si practic cu 400 euro imi voi lua noul 3gs care la liber va fi cam 600…
tot raul spre bine…sper!
Precizând defectul… să nu recomandăm ţepele sau ...
@Kev@
Cert este că telefonul luase contact cu apa, din moment ce au constatat asta. Poate l-ai primit aşa… nu ştiu ce să zic, tu ştii mai bine.
Chiar şi dacă nu era problema cu umezeala, eu tot cred că nu ar fi trebuit să ţi-l schimbe. Adică după un an se uzează butonul home… e uzura omule şi atât, nu e defecţiune. Nu poţi demonstra că aşa l-ai primit, pentru că ei te obligă, pentru a primi garanţie, să te adresezi unui service autorizat imediat ce descoperi o problemă... nu să vii peste un an. Ţi se făcuse ţie de un telefon nou, a?
Cu siguranţă nu ai mai făcut asta cu un alt telefon (poate la fel de scump). E doar un telefon… chiar şi în cazul unor autoturisme de lux sau echipamente electronice scumpe, nu ţi se va schimba un butonaş uzat după un an de funcţionare.
Kev@ - 18 Iulie 2009 06:08 AM
Venisem cu o problema iar ei se legau ca telegonul a fost scapat in apa.
Pierzi garanţia definitiv la produs dacă, în cazul de faţă, telefonul a luat contact cu apa. Prin urmare, produsul tău ajungea în service, se constata acest lucru, produsul îşi pierdea garanţia… defecţiunea la butonul home sau altă defecţiune devenea irelevantă pentru că produsul nu mai este în garanţie!!
Nici gând.
Doar mi-am exprimat ideile, aşa cum mi se pare normal ... indiferent de cine trebuie să îţi ofere garanţia (Apple, Orange prin Apple, Nokia etc…. în caz că termenii contractuali nu sunt altfel stabiliţi).
Văd că vinzi telefonul cel nou… în final, cred că ai ieşit în avantaj. Foloseşti în continuare telefonul vechi (care nu are nicio problemă) dar te-ai făcut cu un 3G de 16GB nou… GOOD DEAL!
Topicul ăsta a fost soluţionat dinainte să îl deschizi. Tu deja făcusei înţelegerea cu Orange, ai acceptat ca telefonul să nu îţi fie reparat / schimbat prin acceptarea ofertei lor de cumpărare a telefonului nou. Deci nu mai poţi merge la ANPC!! Dacă mergi la restaurant şi găseşti gândaci în mâncare, dar accepţi un discount / cupon din partea managerului pentru situaţia de faţă - nu mai poţi face nicio reclamaţie, nu îţi va fi luată în considerare. (observi că extrapolez, dând exemple similare, tocmai pentru a mă face cât mai bine înţeles).
Văd că vinzi telefonul cel nou… în final, cred că ai ieşit în avantaj. Foloseşti în continuare telefonul vechi (care nu are nicio problemă) dar te-ai făcut cu un 3G de 16GB nou… GOOD DEAL!
!
eu zic ca nu mai ai ce sa faci acum… pentru ca ai acceptat oferta celor de la orange sa ti-l schimbe… doar nu o sa-ti dea apple banii aia inapoi
asta e, dar vorba ta - tot raul e spre bine, mai pui niste banuti si-ti iei noul 3GS
succes