In sfarsit i-au dat drumul…e super tare…inlocuieste voipover3G….e mult mai stabil si e compatibil cu 3.0 si la 3G si la 3GS….merita chiar si mai mult decat $2….mai multe detalii pe twiter-ul crashX sau http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4577
Vreau si eu. Unde gasesc cydia?
L-am cautat pe applestore si nu am gasit.
Nu am cautat in alta parte ca numai de acolo SE CUPARA APLICATIILE, nu-i asa?
Îţi trebuie JailBrake ca sa ai Cydia….Cydia fiind un AppStore care are aplicaţii “nedorite” in “the real AppStore”! ASA ca tre sa faci JB ca sa ai Cydia!
Bft!
pai anuleaza restrictiile de la mama lui la aplicatiile care ar trebui sa mearga doar in wifi precum skype, sling tv, fring, voip si multe altele….nu stiu cum o fi cu internetul in RO dar aici in USA ne cam salveaza o caruta de bani…mie cel putin 100 de coco…. planul de unlimited voice plus sms plus data e pe undeva pe la 180 cu taxe…dar daca folosesti Skype care e $27 pe AN unlimited US & canada….si TextFree pentru SMS….plus sling TV…toate programele Tv pe Iphone…si apple Tv….si Google Voice….acum am 3GS de 32 alb cu Backgrouner (tot din Cydia) care face aplicatiile sa mearga in backgroud si cu 3G Urestrictor….iPhone-ul perfect
pai anuleaza restrictiile de la mama lui la aplicatiile care ar trebui sa mearga doar in wifi precum skype, sling tv, fring, voip si multe altele….nu stiu cum o fi cu internetul in RO dar aici in USA ne cam salveaza o caruta de bani…mie cel putin 100 de coco…. planul de unlimited voice plus sms plus data e pe undeva pe la 180 cu taxe…dar daca folosesti Skype care e $27 pe AN unlimited US & canada….si TextFree pentru SMS….plus sling TV…toate programele Tv pe Iphone…si apple Tv….si Google Voice….acum am 3GS de 32 alb cu Backgrouner (tot din Cydia) care face aplicatiile sa mearga in backgroud si cu 3G Urestrictor….iPhone-ul perfect
ooops….Backgrounder…...background….nu am buton de edit…
Eu am cumparat aplicatia 3G unrestrictor fara sa mai stau pe ganduri.merita toti banii.Pot sa folosesc skype sau Nimbuzz(care are si messenger care iti permite apeluri vocale,in caz ca e cineva care nu a aflat inca)in metrou in autobuzz in tren si oriunde unde nu am wifi.Combinat cu backgrounder din cydia ...e belea ce sa mai zic:?!Mie imi vine bine mai ales cas plecat din tara.