Macintosh
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.09

Din pacate nu posed nici un sistem Macintosh, dar de mult imi doresc unul pentru inceput sa invat sa il folosesc si poate in viitor sa reusesc sa imi cumpar un Mac nou. Singurul produs pe care il am de la Apple este un iPod Classic de 80GB. Doresc sa rog pe aceasta cale, cine are un sistem Mac mai vechi si nu are ce sa faca cu el, il iau ca sa pot invata sa-l folosesc pentru ca nu am butonat niciodata un Mac. Multumesc

Semnătură 

[Apple]: iPod Classic 6G 80GB Silver, Firmware 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.09

Appropo sa nu se inteleaa ca cersesc pe aici! Cine vrea si are un Mac vechi pe acasa, il iau eu. Ca daca aveam bani imi luam unul mai bun sau chiar nou, dar am zis ca daca tot nu stiu sa umblu. Am zis sa mentionez pt ca am vazut pe alte topicuri ca acesta nu e site de milogeala. Nu ma milogesc cine vrea ok, cine nu vrea iar ok. Aaa si daca sunt mai mult persoane nu iau decat de la primul cu care reusesc sa intru in contact. Multumesc

Semnătură 

[Apple]: iPod Classic 6G 80GB Silver, Firmware 1.1.2

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Uite aici http://www.pcmadd.com/apple/ Sunt cîteva sisteme care ți-ar ajunge pentru început, iar prețurile sunt decente. Numai că trebuie să suni înainte să clarifici dacă mai sunt pe stoc… De exemplu, un PowerMac G4 dual de 500 Mhz (cum văd că ipotetic au) ar rula Tiger decent, iar 70 de euro cheltuiești fără problemă la o seară de discotecă... wink

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)