IPHONE & HI RES IMAGES
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salut,

Mi-a venit urmatoare idee. Sa sincronizez telefonu cu o poza satelit de Bucuresti de mare rezolutie ca sa il am la mine in caz ca am nevoie sa
ma orientez. Zis si facut..problema e ca apple scaleaza poza adica dintr-o poza de 250 mega face un timbru grin
Ce optiuni am ?

Danke.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

cu airsharing, dar nu cred ca poate fizic ifonu sa deschida in memoria lui asa ceva.
din experienta mea cu hartile, la un gif de tip harta mai mare de 2000x2000 pixeli se cam sugusha. asta inseamna 800k.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

sigur nu merge

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai de ce nu folosesti Maps in satelite view? Sau, mai bine, Offmaps.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

CRASH CRASH CRASH!!! Iti fac PA daca o desckizi….poate cu 3Gs merge….desi nici cu ala nu prea cred :D

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

wow, pare tare offmaps, incercasem unul cand aveam jaibreak dar n-am reusit sa downloadez nimic. in maps raman hartile care le-ai vazut, deci daca ai timp de asa ceva….

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Ca sa eviti re-sizingul pozelor de dimensiuni mari, ti le trimiti pe mail si le deschizi din interiorul programului de mail pe iphone (fara sa salvezi in photo roll). Care e dimensiunea maxim suportata nu stiu, dar poti decupa harta respectiva in mai multe zone.

MotionX GPS (care e free) te lasa acum sa pastrezi in cash hartile cel mai recent vizualizate si poti seta marimea cache-ului pana la 250MB.