Problema cu sunetul in XP
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Am un iMac 20” 2,66 hz. Am pus XP prin BootCamp. Problema este ca desi introduc niste casti (bune, verificate) in jack-ul din spate, sunetul se aude in continuare prin difuzoarele iMac-ului, nu si prin casti (adica ar trebui sa se auda doar prin casti, nu?). Problema apare numai in XP, pe OSX nu sunt probleme. Sfaturi? Multumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

așa ar trebui
căștile sunt de vină dacă fac așa și pe mac OS

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi, tocmai aia e, că căștile nu au nimic (le-am verificat chiar pe OSX).
Acuma, pe site la Realtek am găsit un driver pentru High Definition Audio Codec (cred că este ce îmi trebuie, dar, ca orice site de producător de componente PC e tare alambicat și nu știi niciodată clar ce download-ezi, d-aia am trecut pe MAC smile), ceva cu R2.28. Mâine l-aș testa.

[ Modificat: 21 Iulie 2009 04:35 AM de Calinescu26 ]
 Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poate trebuie sa-i spui Widowsului (el fiind mai tâmp de felul lui) sa scoata sunetul prin casti; pe undeva prin Control Panel > Audio?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci, Windows-ul pe zi ce trece mă convinge cât de cretin este scris (m-am săturat de bug-uri, drivere de mii de feluri care ba merg, ba nu merg). Aici se încadrează și comportamentul de care vorbim: intru la Control Panel/Audio și indiferent ce device aleg (respectiv “headphones”) nu schimbă nimic. Mai mult, cei de la Realtek au și iconiță în Tray (intri pe ea, dai să alegi un device, să-i faci ceva modificări, și…canci, nu te lasă).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
altero - 21 Iulie 2009 04:42 AM

Poate trebuie sa-i spui Widowsului (el fiind mai tâmp de felul lui) sa scoata sunetul prin casti; pe undeva prin Control Panel > Audio?

Nu ii el asa prost.
Chiar acuma am bootat in XP si am incercat cu castile mele de la iPhone. Cum le-am bagat in Mac s-a auzit sunetu in ele.
Pe BootCamp is si eu.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.01.09

Dupa ce ai instalat windowsu’ ai instalat driverele de pe dvd-urile primite k imacu’??

Semnătură 

iMac 20’’ 2.4GHz,2GB Ram,ATI Radeon HD 2400 OS X Snow Leopard 10.6.2
iPod Touch 16GB generatia a 2-a
iPhone 4S 16GB White

We lve apple!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La iMac am un DVD Leo Retail. De pe el am pus sistemul (Leo) și apoi prin BootCamp, driver-ele de Win. În XP am dat mereu AppleSoftwareUpdate și zice că sunt la zi.

[ Modificat: 21 Iulie 2009 08:00 PM de Calinescu26 ]
 Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.01.09

incearca asta http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=en

Semnătură 

iMac 20’’ 2.4GHz,2GB Ram,ATI Radeon HD 2400 OS X Snow Leopard 10.6.2
iPod Touch 16GB generatia a 2-a
iPhone 4S 16GB White

We lve apple!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iBodo - 21 Iulie 2009 08:36 PM

incearca asta http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=en

N-a mers…:(

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

destul de ciudat, am acasa acum un imac aluminiu tot la 2.66 si nu am nici o problema in windows. in device manager apare ceva cu semnul exclamarii? in tray in dreapta iti apare cand bagi castile un mesaj de genul ca ceva a fost bagat in portul ala?

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dacă introduc căștile apare un mesaj cum că au fost introduse, la fel dacă le scot, dar sunet în ele nu, doar în difuzoarele Mac-ului. În Device Manager într-adevăr este o singură chestie cu semnul întrebării galben (deci lipsește un driver, dar care?), prost e că nu mai știu cum îi zice (mă uit mâine și revin).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mă îndoiesc că lipseşte. Semnalul este oprit către difuzoare şi redirecţionat către căşti. De fapt, semnalul înainte de amplificare, numai ăla preamplificat… Io zic să reinstalezi Windoza.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Dacă sunetul se aude înseamnă că driverul e instalat. Nu am auzit să existe driver de căşti dar având în vedere că e mac totul e posibil.  E amuzant că ai încercat cu apple software update, dacă ai licenţă de windows poate ar trebui să încerci cu windows update.  Microsoft face şi oferă drivere făcute pentru toate chinezăriile inclusiv pentru cele din mac.

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 01.01.09
macul_albinei - 22 Iulie 2009 07:05 PM

Nu am auzit să existe driver de căşti dar având în vedere că e mac totul e posibil.

E vorba de Windows aici,nu de Mac (Nici computerul,nici OSX)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Device-ul care nu avea driver se numea “SMU Bus Controller”, dar până la urmă s-a rezolvat (băgat discul, dat update driver direct de pe DVD).
Și totuși problema persistă, chiar cu ultimul driver de High Definition Audio de la Realtek de pe site. Asta e, ciudățenii din era Winblows…

Semnătură 

iPhone 5c

‹‹ windows pe macbook!      word pentru mac ››