Jaadu VNC
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

a incarcat cineva aplicatia?merge k eu ma tot chinui de vreo 2 zile si nu reusesc.Imi da o eroare de genul"you may have a firewaall blocking acces"am facut si setarile la firewall asa cum zice pe jaadu.com…l-am si dezactivat si totdegeaba….va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

ai instalat si aplicatia server pe calculator? ca nu merge pur si simplu cu telefonu si gata. si in plus fata de asta, trebuie sa ai aplicatia aia in permanenta deschisa in background si calculatorul la fel, de altfel si logic smile.. fiind pe mac, las calculatorul deschis mult timp, aplicatia ruleaza in background si ma joc tot timpul cu jaadu’.. merge super si e foarte tare smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Merge beton si in wifi si in 3G….pe windows am instalat TightVNC si Jaadu VNC Connect….bifezi pe computer la Jaadu “Only Local Access” si faci Manual SetUp de la Jugari….la modem tre’sa faci forward port 5900…iar pe iPhone o sa setezi doua servere separate.. unul pentru acces intern in wifi iar celalalt pentru acces extern in 3G sau EDGE…setarea manuala e putin mai complicata dar merge beton. Merge chiar si in background cu “Backgrounder”

http://www.jaaduvnc.com/connect/manual

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4