Salutare. Am trecut de curand la MAC. Cum pot citi filmele in format DVD? (le-am facut pe windows, am dezarhivat iso-ul si am pus pe dvd folderele audio_ts si video_ts). DVD Viewerul mi le respinge, am incercat cu quick time - la fel, am instalat vlc si tot nu merge… ce pot face?
Va multumesc anticipat.
[ Modificat: 25 Iulie 2009 12:13 AM de Administrator ]
Dacă nu se numesc AUDIO_TS & VIDEO_TS (litere mari) și discul este în format UDF fără nimic altceva pe acolo, nu îl va vedea nimeni ca DVD video.
Ca să vezi un director VIDEO_TS folosește DVD Playes cu File -> Open DVD Media și apoi alege directorul VIDEO_TS. La fel poți face și cu VLC.
Dacă nu se numesc AUDIO_TS & VIDEO_TS (litere mari) și discul este în format UDF fără nimic altceva pe acolo, nu îl va vedea nimeni ca DVD video.
Ca să vezi un director VIDEO_TS folosește DVD Playes cu File -> Open DVD Media și apoi alege directorul VIDEO_TS. La fel poți face și cu VLC.
Se numesc cum ai zis tu, cu litere mari. Am incercat sa fac cum mi-ai zis, dar dupa File->Open DVD Media, cand am ales directorul VIDEO_TS, am primit mesajul “The media file is not supproted”
Dacă ai instalat vreun player din cele de mai sus (Movist, VLC, MPlayer), deschide folderul VIDEO_TS și fă dublu clic pe un fișier .VOB. Dacă nici așa nu merge, nu merge.
DVD Player a detectat că e un film “prelucrat” şi de aia n-a vrut. Dacă pui un film “original” sau corect ripuit, n-ai nici o problemă. Rezolvări: VLC şi Mplayer Etended.
am dezarhivat pur si simplu .iso-ul cu Winrar apoi am dat Burn cu Neoro
Săracul Mac… O să aibă zile grele. Iso este imaginea unui cd sau dvd şi se poate scrie direct cu nero sau cu un soft gratuit (Imgburn) iar acum că eşti pe OSX cu disk utility.
DVD2oneX2 este programul pe care il folosesc eu atunci cand DVD Player, imi zice ca “This media is not suported”
Ce face programelul ? Copiaza imagina dupa CD/DVD, intr-un format .ISO care-i convine lu nenea DVD Player (chiar daca era .ISO inainte)
poti sa te uiti aici pt detalii DVD2oneX2
Mi-a mers de fiecare data, fara greseala !