pentru cei cu bateria fripta.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Deci,pentru cei care li se incing bateriile si se misca sacadat ca sa nu mai vorbesc si de durata foarte redusa la baterie,va sfatuiesc sa incercati sa dezinstalati yahoo messenger daca aveti.La mine a mers.Banuiam ca este de la vreo aplicatie,dar nici prin cap nu miar fi trecut ca ar fi de la YM.Am utat sa mentionez ca am un 2G cu 3.0.Dati de veste daca a mers.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
papas - 26 Iulie 2009 02:02 AM

Deci,pentru cei care li se incing bateriile si se misca sacadat ca sa nu mai vorbesc si de durata foarte redusa la baterie,va sfatuiesc sa incercati sa dezinstalati yahoo messenger daca aveti.La mine a mers.Banuiam ca este de la vreo aplicatie,dar nici prin cap nu miar fi trecut ca ar fi de la YM.Am utat sa mentionez ca am un 2G cu 3.0.Dati de veste daca a mers.

hm… nu că aș avea vreo pasiune pt yahoo mess. ai probat cu Activity Monitor și a reieșit că e chiar așa mîncător de resurse?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

El se referă la iPhone 2G soft 3.0,a greșit rubrica.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Iar eu n-am citit… Hm, am şters, că era o tîmpenie ce-am zis!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Hehe..eu nu confirm lucru asta,am si eu un iPhone 2G 8G 3.0 si bateria tine destul de mult si cand stau pe Yahoo ore intregi.
PS : - crede-ma ca am instalat tot ce se putea pe telefonu ala..si o muscat foarte multe.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

S-a mutat la iPhone. Vă rog nu mai postați aiurea.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

s-a mai tot discutat despre asta baieti.. nu numai messu’ poate cauza problema.. asa cum am mentionat si in cazul meu, a fost necesar sa intru in safe mode si sa-l bag la incarcat.. automat niste procese incetau sa mai lucreze si ceva s-a intamplat de a mers.. o explicatie 100% logica nu a aparut inca, zic eu..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Nu ştiu cât e de adevărat ce zici dar pot şi eu asocia o problemă a mea cu bateria, mai precis că bateria se consumă repede şi nu se mai încarcă după update-ul la aplicaţia yahoo! messenger de acum apox. 3 zile. După multe resuscitări, restore ale telefonului, deocamdată, cu acest update asociez problema mea.

Am scris mai multe aici - post-ul 65 şi 67!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

pai daca faceti jailbreak si bagati cydia + alte tampenii.. evident ca merge prost..

uite io am niste 3G-uri care merg cocs, cu o tona de joace, aplicatii si messengere smile
acuma na, cine are 2G, e alta poveste probabil..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Aetherius - 26 Iulie 2009 06:45 PM

pai daca faceti jailbreak si bagati cydia + alte tampenii.. evident ca merge prost..

uite io am niste 3G-uri care merg cocs, cu o tona de joace, aplicatii si messengere smile
acuma na, cine are 2G, e alta poveste probabil..

Nu am jailbreak şi nu am avut niciodată (pe tel. 3G)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)