Deci,pentru cei care li se incing bateriile si se misca sacadat ca sa nu mai vorbesc si de durata foarte redusa la baterie,va sfatuiesc sa incercati sa dezinstalati yahoo messenger daca aveti.La mine a mers.Banuiam ca este de la vreo aplicatie,dar nici prin cap nu miar fi trecut ca ar fi de la YM.Am utat sa mentionez ca am un 2G cu 3.0.Dati de veste daca a mers.
Deci,pentru cei care li se incing bateriile si se misca sacadat ca sa nu mai vorbesc si de durata foarte redusa la baterie,va sfatuiesc sa incercati sa dezinstalati yahoo messenger daca aveti.La mine a mers.Banuiam ca este de la vreo aplicatie,dar nici prin cap nu miar fi trecut ca ar fi de la YM.Am utat sa mentionez ca am un 2G cu 3.0.Dati de veste daca a mers.
hm… nu că aș avea vreo pasiune pt yahoo mess. ai probat cu Activity Monitor și a reieșit că e chiar așa mîncător de resurse?
Hehe..eu nu confirm lucru asta,am si eu un iPhone 2G 8G 3.0 si bateria tine destul de mult si cand stau pe Yahoo ore intregi.
PS : - crede-ma ca am instalat tot ce se putea pe telefonu ala..si o muscat foarte multe.
s-a mai tot discutat despre asta baieti.. nu numai messu’ poate cauza problema.. asa cum am mentionat si in cazul meu, a fost necesar sa intru in safe mode si sa-l bag la incarcat.. automat niste procese incetau sa mai lucreze si ceva s-a intamplat de a mers.. o explicatie 100% logica nu a aparut inca, zic eu..
Nu ştiu cât e de adevărat ce zici dar pot şi eu asocia o problemă a mea cu bateria, mai precis că bateria se consumă repede şi nu se mai încarcă după update-ul la aplicaţia yahoo! messenger de acum apox. 3 zile. După multe resuscitări, restore ale telefonului, deocamdată, cu acest update asociez problema mea.