@all mac users: nu m-au interesat jocurile pana acum, dar as vrea sa gasesc un shooter de calitate, un joc cu curse de masini/motociclete si daca mai stiti altceva interesant. Caut jocuri cu grafica buna, gen Enigmo 2. Daca imi puteti da si niste surse, m-ati ajuta cu adevarat. Stiu ca e impotriva regulamentului sa postam surse piratate, dar nu cred ca daca mi-ati trimite prin pm ar deranja pe cineva. Va multumesc mult si va rog ajutati-ma. Mai am acces la internet maxim 3 ore…
@all mac users: nu m-au interesat jocurile pana acum, dar as vrea sa gasesc un shooter de calitate, un joc cu curse de masini/motociclete si daca mai stiti altceva interesant. Caut jocuri cu grafica buna, gen Enigmo 2. Daca imi puteti da si niste surse, m-ati ajuta cu adevarat. Stiu ca e impotriva regulamentului sa postam surse piratate, dar nu cred ca daca mi-ati trimite prin pm ar deranja pe cineva. Va multumesc mult si va rog ajutati-ma. Mai am acces la internet maxim 3 ore…
Multumesc.
Nu se incadreaza in niciuna din categoriile spuse de tine, dar merita sa incerci Guitar Hero Aerosmith. Mai este si Call Of Duty 4, precum si Prince Of Persia.
Cheers.
Imi poti da si detalii cum se procedeaza cu crack-ul? Ca la windows? Copy paste in directorul unde am instalat?
Cum recunosc un crack? Ce extensie are?
fratica chesita cu craku e mai comlicata la mac dar sa sti nu iti bate capu cu el tot ce am incercat de oe net toate ba au probleme ba nu is complete deci cel mia sigur mergi la magazin si iti cumperi
si da daca esit in bucuresti iasi clusi sau in orase de genu ai un magazin apple in vreun moll
1. nu e complicat,nu stii tu.
2. daca scoti te pe torrente comerciale bineinteles ca au probleme.
3. da,cel mai normal ar fi sa mergi la magazin.
4. in Ro nu este magazin Apple,doar reprezentanta.
Drept e și asta, însă am descoperit că colecția de software din Mall se schimbă foarte rar, nu e de calitate și nu îmi oferă alternative. Ori eu fix asta caut, să pot să cumpar ȘI din altă parte
Oricum, mersi de sfat, nu am mai fost de mult prin Mall, o să mai dau o fugă să văd, poate poate mai au ceva mai nou.
S-a inchis magazinul IRIS din Mall si, din cate stiu, nu se va redeschide. Am vazut la un moment dat un magazin online cu o tona de jocuri pt. mac dar nu mai tin minte… Revin cu info.