word pentru mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.07.09

buna,
va rog imi puteti spune si mie unde gasesc sa cumpar mai ieftin varianta word pentru mac?am inteles k costa cam 800 lei…si sincer mi se pare cam mult…
sau aveti o alta varianta despre cum as putea sa ma descurc sa scriu mai bine textele cu mac…k sunt disperata rau…nu reusesc…

va multumesc mult

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

poti instala windows cu bootcamp iar apoi poti instala microsoft office sau poti instala direct microsoft office for mac.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Open Office e gratuit

boboc: MS Ofice de Windows costă la fel de mult cât cel de mac, dar cu Bootcamp mai trebuie să dai banii și pe o licență de Windows.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
litutz.mic - 26 Iulie 2009 10:23 PM

buna,
va rog imi puteti spune si mie unde gasesc sa cumpar mai ieftin varianta word pentru mac?am inteles k costa cam 800 lei…si sincer mi se pare cam mult…
sau aveti o alta varianta despre cum as putea sa ma descurc sa scriu mai bine textele cu mac…k sunt disperata rau…nu reusesc…

va multumesc mult

Office de mac costă EXACT cît Office de Windows!
Pt a scrie texte, adică pt a face cam ce face Word, ai multe variante:
- gratuite: OpenOffice, NeoOffice (o variantă OpenOffice portată mai de mult pe mac) + alte aplicații mai simple…
- comerciale: suita iWork (Apple, procesor de text, aplicație de prezetări și de calcule), la vreo 80 euro, e și o variantă edu; diverse alte aplicații, care nu cred că te interesează, eu de ex. folosesc Nisus și Mellel.

Nu mai zic de TextEdit, cu care vine sistemul, e ceva simplu, nu permite, de ex. note de pagină.
Pe http://www.versiontracker.com ai de unde alege, fie la tema word processing fie prin căutare cu un cuvînt cheie.
Succes.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Mai exista si Bean (tot gratuit)

http://bean.en.softonic.com/mac

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
litutz.mic - 26 Iulie 2009 10:23 PM

buna,

va multumesc mult

text edit, ai încercat?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Ma confrunt cu urmatoarea problema si nu-i dau de cap :(. Va rog ajutor.
Am un fisier in Word si ii dau background o anume imagine peste care completez cate ceva cu textbox-uri. Cand ii dau print nu imi printeaza decat ceea ce este scris in textbox-uri si nu apare si acell background cu imaginea. Nu stiu ca sa-i fac.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Word 2008 -> Preferences -> Print -> bifează opțiunea “Print background colors and images”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Thanks a lot wink

Vad ca am alta problema acum….imaginea din background e mai mare decat formatul paginii A4…si imi iese pe jumatate, aici cum fac ajustare sa fie exact fit to page.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

‹‹ Pages si cuprins      Pages pentru teză ››