Probleme cu gps-ul la Iphone 3g
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nancy
Macuser din: 16.03.09

A mai intelnit cineva de pe aici problema urmatoare - no gps? Am cumparat un 3g 16 gb, i-am dat restore nu aveam semnal gps. Inca unul si pentru cateva ore totul a fost ok, pana la un moment dat cand nu a mai aparut punctul de localizare ci un mare cerc fara sa fi facut nimic. Mentionez ca ca i-am facut jb si unlock. Nu stiu ce sa-i mai fac; am facut restore si pe mac si pe win si jb cu redsn0w si pwnage si unlock cu ultrasn0w. Are cineva o alta idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
Codrin Balasanu - 27 Iulie 2009 12:31 AM

A mai intelnit cineva de pe aici problema urmatoare - no gps? Am cumparat un 3g 16 gb, i-am dat restore nu aveam semnal gps. Inca unul si pentru cateva ore totul a fost ok, pana la un moment dat cand nu a mai aparut punctul de localizare ci un mare cerc fara sa fi facut nimic. Mentionez ca ca i-am facut jb si unlock. Nu stiu ce sa-i mai fac; am facut restore si pe mac si pe win si jb cu redsn0w si pwnage si unlock cu ultrasn0w. Are cineva o alta idee?

Păi nu apare întotdeauna punctul ăla mic, albastru, de clipește. Și la mine mai apare cîteodată pe Google Maps cercul mai mare… Nu știu să-ți zic din ce cauză, dar știu că asta nu înseamnă neapărat că are ceva. Zic asta pentru că am și programul de navigație Navigon, care merge foarte bine. Încearcă să dai jos un progrămel de pe AppStore de genul “Emergency” sau “GPS Tracker” și dacă îți afișează acolo coordonate GPS atunci ești în regulă.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

A mers si la mine Navigonul de a lungul unei rute
Dupa cateva ore fara sa fac nimic nu mai reuseste sa ma localizeze.
Nici in maps nici cu alte aplicatii.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
Codrin Balasanu - 27 Iulie 2009 03:13 AM

A mers si la mine Navigonul de a lungul unei rute
Dupa cateva ore fara sa fac nimic nu mai reuseste sa ma localizeze.
Nici in maps nici cu alte aplicatii.

Hmm, nasol… Nu știu ce să zic, mai ales dacă ai făcut restore și nu s-a schimbat nimic. Sau poate poți să încerci să faci un restore și să dai Set up as a new phone și nu din arhiva pe care o face iTunes cînd faci sync.. Poate va da rezultat. Cînd se făceau primele jailbreak-uri/unlock-uri, faza asta cu set up as a new phone rezolva multe belele…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

I-am dat si restore as a new iphone, am dezinstalat itunes. Am vazut pe forumul de discutii de la apple destule persoane care se plang de aceasta problema si sper ca urmatorul update o va rezolva - daca n-o fi la mine ceva hardware.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

-e slabut navigonul
-eu l-am testat cand am plecat la tara si in afara orasului de multe ori ma arata ca merg pe langa strada(pe camp) ,la intoarcere imi arata ca sunt pe o strada din oras necunoscuta de mine , dar eu eram pe DNxy pentru ca mi-a aratat bine la ducere si strada asta a ramas 24 de kilometri smile)
-eu astept alt soft gps ,asta e scump si prost

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Culmea e ca la mine in Botosani a mers ok Navigonul. Chiar m-am mirat ca era trecuta si straduta unde este firma care e de fapt un drum de pamant.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Am mai facut niste “sapaturi”. Telefonul meu este model MB496B -este facut pentru Irlanda. Credeti ca daca ii dau restore (fara option + restore)si bag in el un sim O2 ( pentru care retea este facut) pot avea un alt rezultat? - M-ar interesa mai mult partea de GPS. Oricum nu vreau sa fiu sunat cand folosesc Navigon-ul

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.12.10

Sper ca intreb pe topicul bun. Aici am gasit chestii despre maps, navigare, etc.
3G-ul meu neverlock, cand l-am cumparat, daca ii ceream sa ma localizeze, ma localiza fara nici o problema si foarte exact. Nu stiu ce a patit [ nu am dat update la soft, nu am facut JB, nimic, este asa cum a venit de la mama lui - Apple ], nu ma mai localizeaza exact. Ma localizeaza la cateva strazi distanta cu o eroare de 500-1000m. VERY ANOYING!!! vreun sfat? pareri? somethin`? THANK YOU!!

Semnătură 

ex: iPhone 2G 8GB
ex: iPhone 3G 16 GB White
ex: iPhone 3GS 16 GB White
ex: iPhone 4 16GB Black & White
ex: iPhone 4S 16GB White
ex: iPhone 5 16GB White
ex: iPhone 5S 16GB White - STOLEN/LOST
ex: iPhone 5S 16GB Space grey
iPhone 4 16GB Black iOS 6.1.3
iPhone 6 16GB Space Gray
and iPad Mini with Retina display

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.12.10

Am uitat sa mentionez. Acum aprox 1 luna ma localiza perfect din EXACT acelasi punct unde acum ma localizeaza pe o a 3 a strada paralela.

Semnătură 

ex: iPhone 2G 8GB
ex: iPhone 3G 16 GB White
ex: iPhone 3GS 16 GB White
ex: iPhone 4 16GB Black & White
ex: iPhone 4S 16GB White
ex: iPhone 5 16GB White
ex: iPhone 5S 16GB White - STOLEN/LOST
ex: iPhone 5S 16GB Space grey
iPhone 4 16GB Black iOS 6.1.3
iPhone 6 16GB Space Gray
and iPad Mini with Retina display