3 din 3
3
Pages pentru teză
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
mikeestreets - 04 Octombrie 2009 07:57 AM

(2) pentru că e vorba totuși de o teză de doctorat cred că un sistem de management al referințelor e cât se poate de necesar. când lucrezi cu 10 referințe orice editor de text e bun, chiar și textedit. când lucrezi cu 200+ referințe chestia asta devine o adevărată problemă. pentru asta și pentru word și pentru pages 09 poți folosi endnote dar e o cheltuială în plus și din experiență știu că nu se comportă tot timpul foarte bine. word 2008 însă are ceva de genul ăsta embedded și merge foarte bine.

detalii, please! Pînă am trecut pe intel/mac mai foloseam AppleWorks ca bază de date pt. referințe, dar acum canci!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

OpenOffice nu ți-ar plăcea mai mult decît AppleWorks?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.10

Eu una prefer OpenOffice

Semnătură 

Anunturi Dezmembrari Masini | Masini de Ocazie

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Anahi - 16 Ianuarie 2010 07:23 PM

Eu una prefer OpenOffice

E logic…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08

Am ales Word. Am si un PC cu Word 2007 si un Mac cu Word 2008. Din trei motive: MathType, citation management, formatul .doc/.docx (ecuatiile, bibliografia si formatul cat mai accesibil sunt trei lucruri esentiale).
Pentru detalii despre citation management: http://vnoel.wordpress.com/2008/02/14/papers-word-2008-bibliography-heaven/
Despre managementul articolelor, un review personal aici: http://www.starlog.ro/2010/01/12/papers-dropbox-love/

PS. Daca as avea Sente, Pages09 ar sti de citari si referinte, insa e cam scump si parca nu la fel de fain ca Papers.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

3 din 3
3