Salut.Tocmai mi-am cumparat un MacBook Pro 2.66 si as avea nevoie de ajutorul vostru.Pana acum am folosit Wind,dar m-am saturat de el:)
Folosesc f des torrents pt download diverse si as dori un sfat in legatura cu un client de download (gen bitcomet pe wind) si cu un arhivator/dezarhivator pt fisiere rar.
Evident am cautat pe google,dar sunt f multe si as dori o recomandare de la cineva care deja foloseste anumite app.
Va multumesc!
desi se afla inca in stadiu Beta, eu iti recomand uTorrent, este foarte stabil, mananca foarte putine resurse, este cel mai bun dintre toate momentan si este acceptat de marea majoritate a trackerelor..
desi se afla inca in stadiu Beta, eu iti recomand uTorrent, este foarte stabil, mananca foarte putine resurse, este cel mai bun dintre toate momentan si este acceptat de marea majoritate a trackerelor..
Eu nu iti recomand Transmission, versiunea pt Mac fiind destul de buggy (vezi discutiile de pe forumul oficial). Nu o singura data mi-a compromis tot sistemul. De ceva vreme folosesc uTorrent, si sunt foarte multumit, nu am avut parte de niciun crash (desi softul e inca in stadiul beta). Singura functionalitate care imi lipseste este selectia fisierelor care urmeaza a fi descarcate, dar pot trai fara acesta.
Pentru arhivari recomand BetterZIP. Costa 20$, insa recunoaste mai multe formate si ofera mai multe functionalitati, decat UnrarX si alternativele gratuite.
[ Modificat: 27 Iulie 2009 03:16 PM de aronvirginas ]
Alternativele gratuite sînt în sistem: zip. Pentru desfacere, nu îţi recomand nici unul pe bani: cu UnAceX şi Zipeg sau Unarchiver, te-ai descurcat.
Cît despre compromiterea sistemului cu Transmission, asta-i cea mai ciudată năzbîtie pe care am auzit-o anul ăsta (poate e egalată de aia cu iFreeMem).
Eu nu iti recomand Transmission, versiunea pt Mac fiind destul de buggy (vezi discutiile de pe forumul oficial). Nu o singura data mi-a compromis tot sistemul. De ceva vreme folosesc uTorrent, si sunt foarte multumit, nu am avut parte de niciun crash (desi softul e inca in stadiul beta). Singura functionalitate care imi lipseste este selectia fisierelor care urmeaza a fi descarcate, dar pot trai fara acesta.
Pentru arhivari recomand BetterZIP. Costa 20$, insa recunoaste mai multe formate si ofera mai multe functionalitati, decat UnrarX si alternativele gratuite.
Ai posibilitatea in uTorrent de a selecta fisierele ce urmeaza a fi descarcate, dar dupa ce ai adaugat torrentul in program.
In partea de jos ai 3 taburi (General/Files/Peers), alegi Files unde poti alege fisierele care NU doresti a fi descarcate, apoi click dreapta si Don’t Download.
Ai posibilitatea in uTorrent de a selecta fisierele ce urmeaza a fi descarcate, dar dupa ce ai adaugat torrentul in program.
In partea de jos ai 3 taburi (General/Files/Peers), alegi Files unde poti alege fisierele care NU doresti a fi descarcate, apoi click dreapta si Don’t Download.
Bafta
Da, știu asta. Totuși consider că Transmission oferă o soluție mai elegantă cu acele checkboxuri.
l-am folosit vreme de aproape un an fara probleme dar incepand de vreo 5 luni, imi face tot soiul de figuri (crash-uri; daca il las deschis si vreau sa ma preumblu pe saituri nu mai merge - cu tot cu limita de download etc - nu se mai incarca nici macar google; transferul se opreste cateodata de tot - indiferent de nr de surse; pe scurt, nu ma mai pot da jos nimic). am cautat si eu o solutie dar nu am gasit nimic concludent.