1 din 2
1
recomandare program torrent si .rar
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.07.09

Salut.Tocmai mi-am cumparat un MacBook Pro 2.66 si as avea nevoie de ajutorul vostru.Pana acum am folosit Wind,dar m-am saturat de el:)
Folosesc f des torrents pt download diverse si as dori un sfat in legatura cu un client de download (gen bitcomet pe wind) si cu un arhivator/dezarhivator pt fisiere rar.
Evident am cautat pe google,dar sunt f multe si as dori o recomandare de la cineva care deja foloseste anumite app.
Va multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

poți folosi și funcția de căutare a acestui forum
și poți căuta și pe versiontracker.com, în secțiunea de mac

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Transmission—torrente
UnrarX,The unarchiver,Stuffit Deluxe—arhivări,dezarhivări

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

desi se afla inca in stadiu Beta, eu iti recomand uTorrent, este foarte stabil, mananca foarte putine resurse, este cel mai bun dintre toate momentan si este acceptat de marea majoritate a trackerelor..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Sergioo - 27 Iulie 2009 02:25 PM

desi se afla inca in stadiu Beta, eu iti recomand uTorrent, este foarte stabil, mananca foarte putine resurse, este cel mai bun dintre toate momentan si este acceptat de marea majoritate a trackerelor..

Multumesc frumos!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
DoT - 27 Iulie 2009 02:23 PM

Transmission—torrente
UnrarX,The unarchiver,Stuffit Deluxe—arhivări,dezarhivări

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Pentru o inspiratie mai buna in a alege programe de mac, iti sugerez sa tragi cu ochiul la sectiunea “Programe recomandate de Macuser.ro” http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewforum/38/

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
goosebumps4 - 27 Iulie 2009 02:30 PM

Pentru o inspiratie mai buna in a alege programe de mac, iti sugerez sa tragi cu ochiul la sectiunea “Programe recomandate de Macuser.ro” http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewforum/38/

Super.Am sa arunc un ochi acolo.Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Eu nu iti recomand Transmission, versiunea pt Mac fiind destul de buggy (vezi discutiile de pe forumul oficial). Nu o singura data mi-a compromis tot sistemul. De ceva vreme folosesc uTorrent, si sunt foarte multumit, nu am avut parte de niciun crash (desi softul e inca in stadiul beta). Singura functionalitate care imi lipseste este selectia fisierelor care urmeaza a fi descarcate, dar pot trai fara acesta.

Pentru arhivari recomand BetterZIP. Costa 20$, insa recunoaste mai multe formate si ofera mai multe functionalitati, decat UnrarX si alternativele gratuite.

[ Modificat: 27 Iulie 2009 03:16 PM de aronvirginas ]
 Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Alternativele gratuite sînt în sistem: zip. Pentru desfacere, nu îţi recomand nici unul pe bani: cu UnAceX şi Zipeg sau Unarchiver, te-ai descurcat.
Cît despre compromiterea sistemului cu Transmission, asta-i cea mai ciudată năzbîtie pe care am auzit-o anul ăsta (poate e egalată de aia cu iFreeMem).

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Probabil l-au corectat intre timp, nu mai folosesc Transmission de ceva vreme. Dar problema a existat, caci nu am visat nici eu, nici cei care au postat pe aceste forumuri:
http://forum.transmissionbt.com/viewtopic.php?t=4564
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=492556
http://forum.transmissionbt.com/viewtopic.php?f=2&t=5615&start=0&st=0&sk=t&sd=a
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1018682.html

PS: Si pe Linux am avut probleme cu Transmission, desi nu chiar atat de grave.

Semnătură 

MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.09.08
aronvirginas - 27 Iulie 2009 03:12 PM

Eu nu iti recomand Transmission, versiunea pt Mac fiind destul de buggy (vezi discutiile de pe forumul oficial). Nu o singura data mi-a compromis tot sistemul. De ceva vreme folosesc uTorrent, si sunt foarte multumit, nu am avut parte de niciun crash (desi softul e inca in stadiul beta). Singura functionalitate care imi lipseste este selectia fisierelor care urmeaza a fi descarcate, dar pot trai fara acesta.

Pentru arhivari recomand BetterZIP. Costa 20$, insa recunoaste mai multe formate si ofera mai multe functionalitati, decat UnrarX si alternativele gratuite.

Ai posibilitatea in uTorrent de a selecta fisierele ce urmeaza a fi descarcate, dar dupa ce ai adaugat torrentul in program.
In partea de jos ai 3 taburi (General/Files/Peers), alegi Files unde poti alege fisierele care NU doresti a fi descarcate, apoi click dreapta si Don’t Download.

Bafta

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Copilu’ - 27 Iulie 2009 04:59 PM
aronvirginas - 27 Iulie 2009 03:12 PM

Ai posibilitatea in uTorrent de a selecta fisierele ce urmeaza a fi descarcate, dar dupa ce ai adaugat torrentul in program.
In partea de jos ai 3 taburi (General/Files/Peers), alegi Files unde poti alege fisierele care NU doresti a fi descarcate, apoi click dreapta si Don’t Download.

Bafta

Da, știu asta. Totuși consider că Transmission oferă o soluție mai elegantă cu acele checkboxuri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Recomandări:

Torrente: Transmission
.rar : UnRarX
Muzică : LimeWire
Filme(codecuri incluse) : VLC Media Player
FTP Client : FileZilla
Browser : Safari
Editor Text: TextEdit
Programare : Xcode
Prezentări : iWork 09 (keynote)
To Do list : Anxiety
Menținere/curățare system : MainMenu

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
trapper - 27 Iulie 2009 06:42 PM

Recomandări:

Torrente: Transmission
.rar : UnRarX
Muzică : LimeWire
Filme(codecuri incluse) : VLC Media Player
FTP Client : FileZilla
Browser : Safari
Editor Text: TextEdit
Programare : Xcode
Prezentări : iWork 09 (keynote)
To Do list : Anxiety
Menținere/curățare system : MainMenu

Merci frumos!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bruxelles
Macuser din: 09.12.07

nici eu nu recomand transmission.

l-am folosit vreme de aproape un an fara probleme dar incepand de vreo 5 luni, imi face tot soiul de figuri (crash-uri; daca il las deschis si vreau sa ma preumblu pe saituri nu mai merge - cu tot cu limita de download etc - nu se mai incarca nici macar google; transferul se opreste cateodata de tot - indiferent de nr de surse; pe scurt, nu ma mai pot da jos nimic). am cautat si eu o solutie dar nu am gasit nimic concludent.

Semnătură 

Geek code GCA d- s:+ a- C+ UX P L+ E—- W++ N+ o- K- w O- M+ V- PS+ PE+ Y+ PGP- t+ 5 X R !tv b++ DI—D+ G e+++ h+ r—y*

1 din 2
1

‹‹ GMAbooster      Program similar iDVD ››