Am incercat w-e asta sa instalez Utorrent pe MacBook si l-am dat jos dupa site-ul lor, versiunea beta pt mac, si nu pot sa-l instalez! Nici macar nu mi-l deschide! Aveti idee de ce?
merge si pe arhitecturi g4 si g5 chiar daca site-ul lor nu a fost actualizat. L-am instalat pe iBook-ul meu dar mai este de lucru pana va fi la fel de bun ca varianta pentru windows ...
asigură-te că ai descărcat ce trebuie, şi mai încearcă
Sunt sigur ca am dat jos ce trebuie. Ti-am zis l-am dupa site-ul lor, mac version beta! L-am tras in aplicatii, pe desktop si nu m-l deschide deloc! Sa fie din sistemul meu, trebuie sa-i fac niste modificari?
Pai daca ai luat ultima ver. de la ei de pe pagina, scrie clar ca iti trebuie minim 10.5 (Leopard) si tu ai 10.4.11 (Tiger). Ia o ver. mai veche - vezi ca e un link catre ver. mai vechi
asigură-te că ai descărcat ce trebuie, şi mai încearcă
Sunt sigur ca am dat jos ce trebuie. Ti-am zis l-am dupa site-ul lor, mac version beta! L-am tras in aplicatii, pe desktop si nu m-l deschide deloc! Sa fie din sistemul meu, trebuie sa-i fac niste modificari?
Am un A1181, intel dual core la 2GHz si tiger 10.4
uTorrent System Requirements: Mac OS X 10.5 Intel
Prietenu nostru incurca pisicutele.
@Junkye -iti dau un sfat, treci pe Leopard pentru ca multe aplicatii (unele chiar majore) ruleaza pe sisteme peste 10.5
Am un A1181, intel dual core la 2GHz si tiger 10.4
uTorrent System Requirements: Mac OS X 10.5 Intel
Prietenu nostru incurca pisicutele.
@Junkye -iti dau un sfat, treci pe Leopard pentru ca multe aplicatii (unele chiar majore) ruleaza pe sisteme peste 10.5
Ce crezi? Am luat si versiunea mai veche! Da’...tot nu merge!