Program similar iDVD
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Bună. Știe cineva veun program care să facă tot cam ce face iDVD (adică să pot vedea și eu pe Mac DVDuri), fiindcă iDVD la mine se comportă ciudat (se blochează la meniu la DVDuri care de altfel merg pe PC)? Mulțumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mea culpa: mă refeream de fapt la DVD player-ul din OSX…scuze. Unele DVDuri (de ex. cele cumpărate cu diverse ziare, originale să le zicem așa, merg, ei bine, cele făcute la nuntă de către fotograf nu merg decât pe PC, pe Mac se tot blochează la nivelul meniului; pe bucăți, adică VOBurile le pot vedea cu VLC fără probleme, dar aș dori să se comporte ca pe PC (asta chiar e enervant: PC - Mac: 1-0)).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
calinescu26 - 27 Iulie 2009 09:52 PM

Mea culpa: mă refeream de fapt la DVD player-ul din OSX…scuze. Unele DVDuri (de ex. cele cumpărate cu diverse ziare, originale să le zicem așa, merg, ei bine, cele făcute la nuntă de către fotograf nu merg decât pe PC, pe Mac se tot blochează la nivelul meniului; pe bucăți, adică VOBurile le pot vedea cu VLC fără probleme, dar aș dori să se comporte ca pe PC (asta chiar e enervant: PC - Mac: 1-0)).

Folosește VLC sau alt program similar.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am găsit InterActual Player, dar e cam vechi și nu are opțiunea de a derula cu ajutorul barei, nu știu cum să explic mai bine, are doar FFW și Rew. Însă oricum merge mai bine decât DVD player. Cu VLC nu am reușit să îl fac să deschidă frumos meniul ca celelalte 2 programe, merge în schimb pe bucăți, adică pe capitole.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mea culpa 2: VLC e foarte bun, eu eram de vină. Știe și de meniu și de capitole smile

Semnătură 

iPhone 5c